www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - RallyShow Uherský Brod

Tomáš Blažek daruje v Brodu zážitky

foto

8. listopadu 2012 • 12:00

Zužitkovat nové zkušenosti, pobavit se, ale také udělat radost jiným. To vše plánuje splnit na RallyShow Uherský Brod zlínský jezdec Tomáš Blažek. Vedle klasických, soutěžáckých povinností totiž Tommy Paci myslí i na děti z dětských domovů.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha v Uherském Brodě s „Karkulkou“

foto

7. listopadu 2012 • 14:00

Jako tečku za podařenou sezonou, okořeněnou ziskem titulů mistra MČR-S a vicemistra MMČR ve třídě 9, připravil tým CERS performance pro své fanoušky a partnery start s vozem, který je dosavadním enkovým Hondám na hony vzdálen. Na RallyShow v Uherském Brodě totiž Ondřej Bisaha odstartuje s Peugeotem 206 Kit Car, který je jinak dlouholetým úspěšným náčiním kladenského Jiřího Vlčka.

příspěvků: 1 celý článek »

Rufa Šport namiesto do Bratislavy smeruje do Uherského Brodu

foto

7. listopadu 2012 • 09:00

Slovenský RUFA Šport Team sa mal v polovici tohto týždňa na pár dní presťahovať do Bratislavy, na posledné podujatie slovenských majstrovstiev v rally. Tie však ako vieme zrušil organizátor iba pár dní pred štartom a tak sa RUFA Šport opäť sťahuje na Moravu, do Uherského Brodu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Autogames RallyShow Uherský Brod

foto

5. listopadu 2012 • 20:00

Celkem 70 posádek, mnohdy v netradičním složení a s netradiční technikou, můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na Autogames RallyShow Uherský Brod, která se uskuteční na městském okruhu v Uherském Brodě a testu přes Lopeník již koncem tohoto týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Na RallyShow Uherský Brod se představí i Roman Kresta

foto

1. listopadu 2012 • 18:40

Týden a kousek schází do startu Autogames RallyShow Uherský Brod a seznam přihlášených posádek se plní každou hodinou. S radostí můžeme oznámit, že během posledních pár dní na něj přibyl jeden z největších taháků letošního ročníku. Tím není nikdo jiný než šestinásobný mistr ČR Roman Kresta s vozem Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na RallyShow Uherský Brod již v pátek

foto

30. října 2012 • 15:10

Již tento pátek je naplánována uzávěrka přihlášek na čtvrtý ročník Autogames RallyShow Uherský Brod 2012! Již dnes 3 dny před uzávěrkou nalezneme na seznamu přihlášených 35 posádek a další přihlášky jsou na cestě. Celkově pořadatelé očekávají účast mezi 50 až 60 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

RallyShow Uherský Brod: Audi Quattro S1 na startu

foto

25. října 2012 • 08:30

Už jen necelé tři týdny zbývají do startu čtvrtého ročníku populární Autogames RallyShow Uherský Brod 2012. Seznam přihlášených posádek se postupně plní a již dnes můžeme v seznamu najít vozy WRC nebo S2000. Velkým tahákem bude ale bezesporu start Jozefa Béreše staršího s vozem Audi Quattro S1, který se představí ve všech třech průjezdech Městské zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Rallyshow v Uherském Brodě se rychle blíží

foto

18. října 2012 • 01:00

Sérii volných podniků v závěru letošní sezony automobilových soutěžích odstartuje čtvrtý ročník Autogames RallyShow Uherský Brod 2012. Divácky velmi oblíbený motoristický podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu AČR se uskuteční v sobotu 10. listopadu.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na RallyShow Uherský Brod

foto

20. září 2012 • 12:00

V půlce listopadu se v okolí Uherského Brodu opět pojede tradiční RallyShow. Pro diváky i zájemce z řad potenciálních účastníků této akce jsou již k dispozici zvláštní ustanovení a časový harmonogram.

žádný příspěvek celý článek »

toplist