www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Setkání mistrů

Kdo je kdo na XI. Global Assistance Setkání mistrů – autocross

foto

5. listopadu 2012 • 15:30

XI. Global Assistance Setkání mistrů – memoriál Bohuslava Ceplechy v Sosnové u České Lípy, které se uskuteční ve dnech 17. a 18. listopadu 2012 (17. listopadu volné tréninky a 18. listopadu hlavní, paralelní závod) je příležitostí k rozloučení s motoristickou sezonou.

žádný příspěvek celý článek »

Setkáni mistrů láká na WRC, rallycross i buggy

foto

2. listopadu 2012 • 08:00

Global Assistance Setkáni mistrů v Sosnové u České Lípy - memoriál Bohuslava Ceplechy připravilo letos lákavý motoristicky mix, který by měl potěšit každého nadšence automobilového sportu. Diváci si užijí silné čtyřlitrové buggy například s Petrem Bartošem či Jaroslavem Hoškem za volantem, nebo si v české premiéře budou moci prohlédnout zbrusu nový rallycrossový speciál VW Polo, který je předobrazem homologace velmi očekávaného speciálu WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů letos se silnou zahraniční účastí

foto

29. října 2012 • 09:45

Podzimní Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy je každoročně příležitostí, jak si užít zábavy, setkat se s přáteli a to vše v prostředí s vůní benzínu a spálených pneumatik. I v tomto roce se v sobotu 17. listopadu na volné jízdy na okruhu a hlavně v neděli 18. listopadu na paralelní závod sjedou do Sosnové mistři volantu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist