www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Vodafone Rally de Portugal

Slovensko má opět zastoupení v MS rally

foto

11. dubna 2013 • 15:15

Nová posádka Styllex motorsportu talentovaný, dvadsaťročný Martin Koči navigovaný skúseným Petrom Starým, sa zúčastní kompletného tohtoročného seriálu Junior WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Škoda vyráží na Rally Portugalsko se dvěma posádkami

foto

8. dubna 2013 • 13:30

Sepp Wiegand a Esapekka Lappi, „Mladé pušky“ s vozy ŠKODA Fabia Super 2000, se postaví společně na start portugalské rally. ​Posádka Sepp Wiegand/Frank Christian je v hodnocení mistrovství světa kategorie WRC2 ve vedení a chce stejně jako tovární piloti Esapekka Lappi/Janne Ferm bodovat.

žádný příspěvek celý článek »

Tři DS3 WRC míří do Portugalska

foto

8. dubna 2013 • 12:50

Po pětitýdenní přestávce je mistrovství světa v rally (WRC) zpět a míří do Portugalska. Citroën Total Abu Dhabi WRT vkládá největší naděje do posádek Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen a Dani Sordo/Carlos del Barrio k tomu, aby udržely značku na čele klasifikace Poháru konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

Místo Hänninena v Portugalsku Kuipers

foto

3. dubna 2013 • 23:30

Juho Hänninen nakonec bude chybět na Vodafone Rally de Portugal. Místo něj usedne do Fordu Fiesta RS WRC Qatar World Rally Teamu v nedávné minulosti nepříliš úspěšný holandský mladík Dennis Kuipers.

žádný příspěvek celý článek »

Al Rajhi vynechá polovinu sezóny

foto

3. dubna 2013 • 23:00

Jak jsme včera informovali, již koncem tohoto týdne se Yazeed Al Rajhi podrobí operaci po nedávné vážné nehodě. Informace přicházející z Rijádu nejsou příliš pozitivní ohledně jeho nejbližších startů.

žádný příspěvek celý článek »

Yazeed Al Rajhi půjde na operaci

foto

2. dubna 2013 • 16:50

Jak jsme informovali již minulý týden, překvapivý vítěz WRC2 ve Švédsku Yazeed Al Rajhi ošklivě havaroval v poslední etapě Ha'il International Rally a defacto se tak připravil o nejbližší starty.

žádný příspěvek celý článek »

PG Andersson v Portugalsku místo Tamrazova

foto

2. dubna 2013 • 16:30

Ukrajinský pilot Oleksii Tamrazov zažívá v posledních měsících podivné období. Dříve pravidelný účastník nejen v ČR, ale i IRC a mistrovství světa častěji vynechává závody, než startuje.

žádný příspěvek celý článek »

FIA zveřejnila průběžné seznamy WRC2 a WRC3

foto

28. března 2013 • 02:00

Mezinárodní automobilová federace FIA zveřejnila aktuální seznamy přihlášených jezdců či týmů do letos nově vzniknuvších šampionátů WRC2 a WRC3, jejichž novinkou je absence nutnosti registrace na začátku sezóny i minimální počet startů.

žádný příspěvek celý článek »

První seznamy jezdců JWRC a Citroën Top Drivers

foto

15. března 2013 • 22:10

Společně se seznamem přihlášených posádek na čtvrtý díl letošního mistrovství světa, Vodafone Rally de Porutgal, byly zveřejněny první seznamy do obrozeného seriálu JWRC a zbrusu nového projektu Citroën Top Drivers.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally de Portugal

foto

14. března 2013 • 21:00

Špičkový seznam přihlášených posádek představili pořadatelé čtvrtého dílu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally de Portugal. Nejen na špičce, ale hlavně uvnitř více než sedmdesátičlenného startovního pole můžeme nalézt skutečně kvalitní jezdecké uskupení.

příspěvků: 2 celý článek »

Od Portugalska začne ve WRC2 Alonso

foto

12. února 2013 • 15:00

Aktulání argentinský mistr Argentiny ve třídě 3, Juan Carlos Alonso, nastoupí počínaje dubnovou Vodafone Rally de Portugal do seriálu WRC2 při mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Jarkko Nikara potvrzen pro Portugalsko

foto

12. února 2013 • 09:00

Finský mladík Jarkko Nikara po výtečném pátém místě na loňské Rally Catalunya tentokráte na Rally Sweden příliš nezazářil. Přesto si vybojoval další šanci, když se představí na dubnové Vodafone Rali de Portugal.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson se vrací do MS, pojede WRC2

foto

11. ledna 2013 • 15:00

Syn šéfa týmu M-Sport Matthew Wilson se v sezóně 2013 vrátí na tratě mistrovství světa v automobilových soutěžích. Se speciálem Ford Fiesta R5 bude startovat v nově vypsaném seriálu WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Christian Riedemann nakonec pojede svět

foto

8. ledna 2013 • 12:00

Zatímco ještě před pár týdny to vypadalo, že bude německý jezdec Christian Riedemann jedním z největších favoritů dvoukolek v rámci mistrovství Evropy, nyní je již jasné, že se zapojí do nového značkového poháru Citroënu v rámci soutěží mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Top Driver, přímá konkurence JWRC v MS

foto

22. prosince 2012 • 21:00

Sportovní oddělení Citroënu připravilo velkou konkurenci nově obrozenému juniorskému světovému šampionátu (JWRC). V příštím roce se totiž jako součást šesti závodů mistrovství světa pojede také nově vytvořený projekt Citroën Top Driver.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist