www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Vodafone Rally de Portugal

Fotogalerie z Rally de Portugal od André Lavadinha

foto

18. dubna 2013 • 11:00

Dubnový termín je v mistrovství světa pravidelně vyhrazen pro Vodafone Rally de Portugal a nejinak tomu bylo i letos. Jak to na šotolinových tratích Pyrenejského poloostrova vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally de Portugal od Miroslava Knedly

foto

17. dubna 2013 • 11:00

Dubnový termín je v mistrovství světa pravidelně vyhrazen pro Vodafone Rally de Portugal a nejinak tomu bylo i letos. Jak to na šotolinových tratích Pyrenejského poloostrova vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Další stupně vítězů pro Hirvonena a Citroën

foto

17. dubna 2013 • 09:00

Čtvrtý podnik mistrovství světa WRC, Rally Portugalsko, přinesl úspěch v podobě druhého místa posádce Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen. Po svém restartu po havárii ve druhé etapě dokázali díky pravidlu Rally2 a návratu na trať třetí den Dani Sordo a Carlos del Barrio přidat cenné dva body pro Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team do Poháru konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

Konec dobrý všechno dobré, Martin Prokop veze z Portugalska body za sedmé místo

foto

15. dubna 2013 • 11:00

Z desátého místa celkové klasifikace vstupovala posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop a Michal Ernst do posledního dne Portugalské rally, čtvrtého podniku seriálu MS v rally. Na něj se propadla z šestého místa po té, co v sobotu odpoledne absolvovala po poruše zadního diferenciálu dvě rychlostní zkoušky jen s náhonem přední nápravy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy Rally de Portugal od Svena Kolluse

foto

14. dubna 2013 • 21:30

Náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus se vydal na výlet do Portugalska, kde se účastní dalšího dílu letošního seriálu mistrovství světa. Po snímcích ze servisní zóny, shakedownu, kvalifikace, 1. a 2. etapy si dnes můžete prohlédnout i obrázky ze dnešní závěrečné etapy Vodafone Rally de Portugal.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda vítězí v Portugalsku

foto

14. dubna 2013 • 21:10

Škoda zvítězila v portugalské rally v kategorii WRC-2. Finské tovární duo Esapekka Lappi/Janne Ferm vedlo hodnocení ve své třídě od startu do cíle a slaví své premiérové vítězství v mistrovství světa FIA.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál Vodafone Rally de Portugal

foto

14. dubna 2013 • 16:15

Francouzský jezdec Sébastien Ogier opanoval třetí soutěž mistrovství světa za sebou. Kromě Rallye Monte Carlo, kde nestačil na svého učitele Sébastiena Loeba, kraluje 'Seb 2' světovým soutěžím a drtí své soupeře rozdílem třídy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rally de Portugal od Svena Kolluse

foto

14. dubna 2013 • 15:30

Náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus se vydal na výlet do Portugalska, kde se účastní dalšího dílu letošního seriálu mistrovství světa. Po snímcích ze servisní zóny, shakedownu, kvalifikace a 1. etapy si dnes můžete prohlédnout i obrázky ze včerejší druhé etapy Vodafone Rally de Portugal.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Vodafone Rally de Portugal ON LINE

foto

14. dubna 2013 • 10:00

Po zámořské anabázi se mistrovství světa v automobilových soutěžích vrací zpět na evropský kontinent a hned je to znát na počtu posádek i kvalitě startovního pole. Úvodní test Vodafone Rally de Portugal startuje dnes v 10:18 CET a vy můžete sledovat kompletní výsledky celé soutěže společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Portugalsko: Škoda na prvních dvou pozicích

foto

14. dubna 2013 • 09:55

Škoda v druhém dni portugalské rally upevnila své vedení. Finská tovární posádka Esapekka Lappi/Janne Ferm vyhrála stejně jako v pátek i dnes všechny rychlostní zkoušky kategorie WRC-2. Sepp Wiegand s Frankem Christianem figurují po stíhací jízdě již na druhé pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Portugalské vzestupy a pády rally jezdce Martin Prokopa

foto

14. dubna 2013 • 09:45

Seriál Mistrovství světa v rally pokračuje tento víkend svým čtvrtým podnikem, kterým je Portugalská rally, konající se v oblasti Algarve na jihu země. Na startu opět nechybí česká posádka Jipocar Czech National Teamu ve složení Martin Prokop a Michal Ernst.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rally de Portugal od Svena Kolluse

foto

13. dubna 2013 • 15:20

Náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus se vydal na výlet do Portugalska, kde se účastní dalšího dílu letošního seriálu mistrovství světa. Po snímcích ze servisní zóny, shakedownu a kvalifikace si dnes můžete prohlédnout i obrázky ze včerejší první etapy Vodafone Rally de Portugal.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Portugalsko: Škoda po pátku vpředu

foto

13. dubna 2013 • 12:30

Škoda vstoupila do portugalské rally úspěšně. Po prvním dni šotolinové soutěže v oblasti Algarve vede finská tovární posádka Esapekka Lappi/Janne Ferm klasifikaci WRC-2.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally de Portugal od Svena Kolluse

foto

12. dubna 2013 • 08:00

Náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus se vydal na výlet do Portugalska, kde se účastní dalšího dílu letošního seriálu mistrovství světa. Po snímcích ze servisní zóny si dnes můžete prohlédnout i obrázky z autogramiády, shakedownu a kvalifikační zkoušky na Rally de Portugal.

žádný příspěvek celý článek »

Dani Sordo vyhrál kvalifikační zkoušku na Rally de Portugal

foto

11. dubna 2013 • 21:00

Po nedávném vítězství na WRC Fafe Rally Sprint si připsal španělský pilot Dani Sordo další dílčí úspěch, když vyhrál dnešní kvalifikační zkoušku na Rally Portugal, když na 4.98 km dlouhém šotolinovém úseku porazil i oba tovární jezdce Volkswagenu. Není proto překvapením, že si do zítřejší první etapy vybral třináctou startovní pozici.

žádný příspěvek celý článek »

toplist