www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Agrotec Petronas Rally Hustopeče (MMČR+PČR)

Naděje Jana Černého s Peugeotem 208 zůstaly v blátě

foto

24. června 2013 • 10:00

Peugeot Černý Racing tým čekala v uplynulých dnech další výzva. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče na jižní Moravě. Soutěž zařazená do FIA Evropského poháru a Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky byla v absolutní klasifikaci i v kategorii vozů s pohonem předních kol špičkově obsazena a posádka Jan Černý – Pavel Kohout patřila mezi favority 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Kopeckého hustopečský hattrick

foto

22. června 2013 • 20:45

Letošní domácí 'premiéra' dopadla fantasticky. Tovární posádka Škoda Motorsport Jan Kopecký-Pavel Dresler se letos poprvé představila na českých tratích. Na Rally Hustopeče ve strhujícím závodě o desetinky vteřiny zvítězili potřetí za sebou.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf touží po hattricku

foto

21. června 2013 • 09:20

Dvě vítězství ve třídě na dvou českých soutěžích – taková je dosavadní bilance posádky Vojtěch Štajf – František Rajnoha v letošním Mezinárodním mistrovství ČR v rally. S přáním prodloužení úspěšné série se členové Subaru Czech Duck Racing Teamu vydali i na nadcházející Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing před jedním z vrcholů sezony

foto

21. června 2013 • 08:00

Jihomoravský LB Trans Racing letos patří mezi nejpilnější české týmy. Nejen, že jsou jeho vozy k vidění na všech sprintech a „velkých“ podnicích; management týmu ve druhé polovině sezony plánuje i sbírání zkušeností v zahraničí.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy se přesouvá mezi jihomoravské vinice

foto

20. června 2013 • 10:00

Agrotec Rally Hustopeče je čtvrtým podnikem Mezinárodního mistrovství České republiky 2013 a třetím kláním Citroën Racing Trophy CZ 2013. Na startu se tentokrát objeví tři vozy Citroën DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Morava hostí další díl Ropro Clio R3 Czech Trophy

foto

20. června 2013 • 08:20

Víkendová Agrotec Petronas rally Hustopeče zajistí pokračování Ropro Clio R3 Czech Trophy 2013. Do pohárové klasifikace vozů Renault Clio R3 se přihlásilo pět dvojic, nováčkem bude fryštácký jezdec Jiří Plšek.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot s číslem 1 míří do kraje vín

foto

20. června 2013 • 08:05

Francie, země původu značky Peugeot, je proslulá dobrým vínem, podobně jako jihomoravské Hustopeče. Možná i proto bude rallye vedoucí moravskými vinohrady místem, kde se bude francouzský Peugeot 208 R2 posádky Jan Černý - Pavel Kohout cítit jako doma.

žádný příspěvek celý článek »

Objednejte si SMS výsledky na Hustopeče a Sardínii

foto

18. června 2013 • 17:15

Nemáte čas sledovat rally on-line na počítači? Jste příliš pracovně zaneprázdnění a přesto chcete být informováni o tom, jak probíhá aktuální soutěž? Pak Vám opět nabízíme možnost SMS výsledků v tom nejkratším možném termínu přímo na váš mobilní telefon, který máte u sebe, ať jste kdekoliv.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce na první domácí rally sezóny zvítězit

foto

18. června 2013 • 14:10

Škoda chce na své letošní první domácí rally uspět. Na Rally Hustopeče se tovární tým poprvé v letošním roce představí domácímu publiku. Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem by rádi zopakovali loňské prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek 'Hustopečí' je právě dnes

foto

10. června 2013 • 14:25

Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče odpočítává do startu poslední desítku dnů. Závod se pojede ve dnech 21. - 22. června 2013 jako součást MMČR a Evropského poháru s koeficientem 5.

žádný příspěvek celý článek »

Do Hustopečí po roce opět zavítá Pohár ČR

foto

16. května 2013 • 09:45

Součástí letošního ročníku AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče, která se uskuteční ve dnech 21. – 22. června 2013, bude závod započítávaný do hodnocení Poháru ČR. Jeho účastníci absolvují kompletní sobotní program závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Kurdějov se vrací na mapu Agrotec Petronas Syntium rally 2013

foto

6. května 2013 • 14:00

Termín Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče se rychle blíží. České soutěžní týmy si dají na jihu Moravy „dostaveníčko“ ve dnech 21. – 22. června 2013. Soutěž se pojede jako čtvrtý podnik Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky a sobotní etapu absolvují účastníci Poháru ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Hustopeče

foto

1. května 2013 • 14:00

V minulých dnech byly zveřejněny zvláštní ustanovení na čtvrtý díl letošního ročníku Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude ve druhé polovině června tradiční Agrotec Petronas Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Petronas Syntium rally 2013 v tradičním termínu

foto

7. dubna 2013 • 17:50

Hustopečská Agrotec Petronas Syntium rally se uskuteční ve dnech 21. – 22. června 2013, opět jako součást Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky. Jihomoravský závod bude jeho čtvrtým podnikem, shodné je i zařazení do Poháru ČR (pouze sobotní etapa) a opět nechybí ani v kalendáři FIA Evropského poháru rally – Region Central s koeficientem 5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist