www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Rally Vrchovina (MČR-S+PČR)

Kořístka morálním vítězem Rally Vrchovina

foto

7. dubna 2013 • 19:40

Úvodní soutěž rallysprintového seriálu Rally Vrchovina ve Slavonicích byla první startem posádky Robert Kořístka - Michal Drozd v týmu Orsák Rallysport. Při premiéře za volantem týmového Mitsubishi Lanceru Evo 9 třídy 3 obsadila valašská dvojice bronzovou příčku. Debutant za volantem čtyřkolky Kořístka byl za extrémních podmínek nejrychlejším jezdcem soutěže. O vítězství ho připravila 40 sekundová penalizace za pozdní příjezd do časové kontroly.

příspěvků: 2 celý článek »

Těžká Rally Vrchovina čeká na 76 posádek

foto

5. dubna 2013 • 21:20

Ani velmi nevlídné povětrnostní podmínky neodradily velkou většinu přihlášených posádek od startu na letošní Rally Vrchovina. Svou účast sice odvolali také někteří z favoritů, přesto jsou očekávány velmi zajímavé bitvy. Další informace se postupně objevují na internetových stránkách www.rallyvrchovina.cz.

příspěvků: 1 celý článek »

Tým CERS performance vyráží na Vrchovinu

foto

5. dubna 2013 • 12:00

Dlouhá závodní přestávka na českém rallyovém území je u konce. Už tento víkend odstartuje rallysprintové mistrovství, a to na Rally Vrchovina s centrem v jihočeských Slavonicích. Úvod šampionátu absolvuje také několik posádek týmu CERS performance.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf zkusí na Vrchovině zúročit severské zkušenosti

foto

5. dubna 2013 • 01:30

Rally Vrchovina se do plánu startů Vojtěcha Štajfa dostala zejména jako test pro úvod domácí asfaltové sezóny. Teď se ale se svým Subaru Impreza WRX STI řadí do širšího okruhu uvažovaných favoritů soutěže, důvodem jsou i chladné počasí a zasněžená trať.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing rozšiřuje sortiment i jezdeckou sestavu

foto

4. dubna 2013 • 15:20

Martina Daňhelová, Jan Lunga, Ondřej Koubek, Karolína Jugasová, Zbyněk Harásek, Lubomír Brtníček. Že Vám tato sestava přijde být nesourodá? Tak si zvykejte. Právě tyto více či méně známé tváře české rally se minulou sobotu sešly na předsezonním testování, které na jedné z bývalých rychlostních zkoušek vyškovské rally zorganizoval tým LB Trans Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Sojka konečně v novém voze

foto

2. dubna 2013 • 10:00

V minulých rozhovorech jsme několikrát zmiňovali, že nás Jiří Sojka, jihočeský soutěžní jezdec překvapí a místo osvědčeného Suzuki Ignis Sport představí nový vůz. Trvalo to nějaký čas, ale plán, který byl podmíněn dostatkem financí, se podařilo úspěšně splnit.

žádný příspěvek celý článek »

Na vrchovině ani sníh přípravy rally nezpomalil

foto

2. dubna 2013 • 08:00

Zatímco mnohde po republice znamenaly současné přívaly sněhu velké komplikace, pořadatelé Rally Vrchovina pokračují v nezmenšeném tempu v přípravách soutěže. Na tu se přihlásilo přes sto posádek, bližší informace se postupně objevují na internetových stránkách www.rallyvrchovina.cz.

žádný příspěvek celý článek »

S Jakubem Voldřichem nejen o budoucnosti

foto

31. března 2013 • 11:00

Šumavský „soutěžák“ Jakub Voldřich v loňském roce absolvoval tři závody na konci sezony a odbyl si premiéru za volantem Peugeotu 206 RC v K4 poháru. Zatímco v loňském roce šlo zejména o testování a získávání zkušeností, v letošním roce už ho čeká účast na plný úvazek v Mistrovství České republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

V pátek 29.3. končí příjem přihlášek na „Vrchovinu“, pojede i šampión Kostka

foto

28. března 2013 • 22:00

Den po dni přibývá na stole organizačního výboru Rally Vrchovina víc a víc přihlášek. Do Slavonic se chystají všichni loňští medailisté, mezi osmdesátkou dosud známých účastníků nechybí ani další špičkové domácí, ale i polské posádky. Informace o blížící se soutěži, konané v termínu 5. – 6. 4. 2013, se postupně objevují na internetových stránkách www.rallyvrchovina.cz.

žádný příspěvek celý článek »

První mistrovské body se budou rozdávat ve Slavonicích

foto

20. března 2013 • 21:15

Již v minulém roce našla úvodní sprintrally mistrovské sezóny své útulné zázemí v překrásných jihočeských Slavonicích. Loňský ročník Rally Vrchovina se vyvaroval větších potíží a také letos by její organizátoři rádi vydrželi na této pohodové vlně.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr si zvolil novou zbraň pro letošní sezónu

foto

15. března 2013 • 14:30

Novou kapitolu soutěžní kariéry odstartuje na prvním podniku rallysprintového mistrovství Patrik Rujbr. Brněnského jezdce jsme byli zvyklí vídat za volantem Mitsubishi Lancer EVO X. V letošní sezoně je u něj ale vše zcela jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák promluvil Peugeotkovi do duše

foto

14. března 2013 • 19:00

Jednou z třinácti posádek, které již figurují v doplňovaném seznamu přihlášených na zahajovací sprint nové sezony – Rally Vrchovina, jsou i loňští mistři třídy 6 Martin Vlček a Richard Lasevič. Důvodů může být několik. Buď je spolujezdec natolik vzorný, že všechny administrativní úkony řeší s pořádným předstihem, anebo abstinenční příznaky obou členů posádky po dlouhé zimní pauze dosáhly alarmující výše.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněn časový harmonogram na Rally Vrchovina

foto

27. února 2013 • 16:30

Do startu úvodního rallysprintu letošní sezóny, Rally Vrchovina, zbýva již jen něco málo přes jeden měsíc. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili časový harmonogram obsahující deset rychlostních zkoušek o délce lehce přesahujících 70 km. Zvláštní ustanovení budou k dispozici v nejlbližší době.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist