www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Rally Vrchovina (MČR-S+PČR)

Voldřich se Zíkou začali na Vrchovině překvapivě vítězně

foto

18. dubna 2013 • 08:00

Spojit posádku Jakub Voldřich - David Zíka s vítězstvím ve své třídě na Rally Vrchovina? Tak famózní vstup do sezony nikdo před odjezdem do Slavonic nečekal, naopak dvojice týmu Voldřich Motorsport na jih Čech vyrážela s velkým respektem a to nejen vzhledem k předpovědi počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš na Vrchovině druhý, jeho blatník první

foto

14. dubna 2013 • 17:00

Výborný začátek do TimeSeal mistrovství České republiky ve sprintrally zaznamenala v sobotu 6. dubna nově složená posádka Miroslav Jakeš se spolujezdcem Jaroslavem Novákem. Tato dvojice odstartovala do Rally Vrchovina s Mitsubishi Lancer EVO IX a na dveřích měla startovní číslo 7.

žádný příspěvek celý článek »

Osamostatněný Pešl na Vrchovině obdivoval své protektory

foto

12. dubna 2013 • 18:00

Nový tým, nové auto, nové bojové barvy. Taková bude právě začínající rally sezona pro pilota Jaroslava Pešla. Valašskomeziříčský jezdec se po třech letech v MH Racingu Martina Hudce „osamostatnil“ a do bojů v nové sezoně 2013 půjde po hlavičkou svého nového týmu JP Motorsport. Hned první závod nového ročníku – úvodní sprint sezony Rally Vrchovina – vyšel posádce Jaroslav Pešl – Roman Pešek dobře.

žádný příspěvek celý článek »

„Vlčák“ prověřil tuhost karoserie

foto

12. dubna 2013 • 07:30

Vstup do nové sezony Mistrovství ČR ve sprintrally si Martin Vlček s Richardem Lasevičem zcela jistě představovali jinak. Nejen, že na Rally Vrchovina zůstali bodově naprázdno, ale díky přístupu zdejších pořadatelů odjížděli ze Slavonic i pořádně rozladěni.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing v zájmu kamer

foto

12. dubna 2013 • 07:00

Když se obě nově složené posádky týmu LB Trans Racing začaly připravovat na úvodní sprint nové sezony, nemohly tušit, jak náročný závod na ně v jihočeských Slavonicích čeká. Rally Vrchovina dala vzpomenout na éru zasněžených sprintů v Okříškách a umíchala pro soutěžící vydatný koktejl, složený z pasáží na sněhu, ledu, mokrém asfaltu a břečce.

žádný příspěvek celý článek »

Swift mě mile překvapil

foto

11. dubna 2013 • 23:00

První dubnovou sobotu se rozjelo i „malé“ mistrovství sprintových soutěží. Úvodním podnikem osmidílného Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally totiž byla Rally Vrchovina. Tuto soutěž, jedoucí se v okolí historického městečka Slavonice nedaleko Jindřichova Hradce, provázelo zimní počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná premiéra Koblihy s Chodurou

foto

11. dubna 2013 • 19:00

První letošní klání osmidílného seriálu rallysprintového šampionátu se odehrávalo v okolí města Slavonice, nedaleko našich rakouských sousedů. Závod nesoucí označení Rally Vrchovina byl zároveň velkou premiérou posádky Adam Kobliha – Petr Chodura jun. se startovním číslem 29, která se zde představila s novou zbraní Citröenem C2 R2 Max, ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance na Vrchovině nezklamal

foto

11. dubna 2013 • 14:00

Zlínský tým CERS performance do úvodní soutěže seriálu MČR-S nastoupil se čtyřmi vozy. V jeho arzenálu nechyběla trojice osvědčených Civiců VTi třídy 9, novinkou však byla účast Ondřeje Bisahy s vozem kategorie R2.

žádný příspěvek celý článek »

JT Rocksteel Rally Team a rozporuplná Rally Vrchovina

foto

10. dubna 2013 • 08:00

Organizátoři letošního zahajovacího podniku Timeseal Mistrovství ČR ve Sprintrally, kterým byla Rally Vrchovina, neměli příliš štěstí. V duchu letošní neutichající dlouhé zimy se nesl právě i tento závod a na to doplatili jak pořadatelé, tak diváci. Jak se s krutými podmínkami Rally Vrchovina vyrovnaly posádky JT Rocksteel Rally Teamu?

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vrchovina od Michela Riecherta

foto

9. dubna 2013 • 20:00

V okolí jihočeských Slavonic začal o uplynulém víkendu letošní český rallysprintový šampionát. Na počasím nepříznivě sužovanou Rally Vrchovina se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo vytvořit na rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Vrchovina od Luboše Laholy

foto

8. dubna 2013 • 22:30

V okolí jihočeských Slavonic začal o uplynulém víkendu letošní český rallysprintový šampionát. Na počasím nepříznivě sužovanou Rally Vrchovina se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a vy si dnes můžete prohlédnout video, které se mu podařilo vytvořit na rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Kořístka morálním vítězem Rally Vrchovina

foto

7. dubna 2013 • 19:40

Úvodní soutěž rallysprintového seriálu Rally Vrchovina ve Slavonicích byla první startem posádky Robert Kořístka - Michal Drozd v týmu Orsák Rallysport. Při premiéře za volantem týmového Mitsubishi Lanceru Evo 9 třídy 3 obsadila valašská dvojice bronzovou příčku. Debutant za volantem čtyřkolky Kořístka byl za extrémních podmínek nejrychlejším jezdcem soutěže. O vítězství ho připravila 40 sekundová penalizace za pozdní příjezd do časové kontroly.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Rally Vrchovina od Petra Milfaita

foto

7. dubna 2013 • 19:00

V okolí jihočeských Slavonic včera začal letošní český rallysprintový šampionát. Na počasím nepříznivě sužovanou Rally Vrchovina se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo vytvořit na rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Sněhovou Rally Vrchovina vyhrál Mariusz Malyszczycki

foto

6. dubna 2013 • 20:50

Ač byly až do samotného závěru slavonické soutěže k vidění napínavé boje o desetiny vteřin, pořadí na čele se nakonec shodovalo s pořadím po RZ 2. Vítěznou posádkou Rally Vrchovina 2013 tak jsou Mariusz Malyszczycki – Jacek Rathe s vozem Mitsubishi Lancer Evo 9. Soutěž se obešla bez havárií, vyžadujících lékařskou pomoc.

žádný příspěvek celý článek »

Těžká Rally Vrchovina čeká na 76 posádek

foto

5. dubna 2013 • 21:20

Ani velmi nevlídné povětrnostní podmínky neodradily velkou většinu přihlášených posádek od startu na letošní Rally Vrchovina. Svou účast sice odvolali také někteří z favoritů, přesto jsou očekávány velmi zajímavé bitvy. Další informace se postupně objevují na internetových stránkách www.rallyvrchovina.cz.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist