www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - MitMetal Rallysprint Kopná (MČR-S+PČR)

Fotogalerie z Mit Metal Rallysprint Kopná od Lukáše Urbaníka

foto

13. května 2013 • 10:00

Za letos již tradičně deštivého počasí se včera uskutečnil jeden z nejslavnějších českých sprintů - Mit Metal Rallysprint Kopná. V okolí Slušovic nechyběl ani náš stálý redakční spolupracovník Lukáš Urbaník a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský: S neznámým vozem na známou Kopnou

foto

9. května 2013 • 21:05

Posádka Václav Dunovský a Adam Eliáš se po smolné Rally Šumava Klatovy, ve které jim vypověděl službu vůz Suzuki Ignis S1600, na poslední chvíli chystají na závod do srdce rallyesportu, na Moravu. Dalším plánovaným závodem MMČR totiž bude rally v Českém Krumlově, proto se vydávají Středočeši na „testování“ na XXI. MitMetal Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport na Kopnej s dvojicou absolútnych majstrov

foto

9. května 2013 • 15:00

Iba týždeň po víťazstve v celkovom hodnotení na Rally Prešov sa úradujúci majster Slovenska Rufa Šport Team predstaví na podujatí u našich západných susedov. Farby tímu pritom bude hájiť hneď dvojica absolútnych majstrov z minulého roku.

žádný příspěvek celý článek »

Populární „Kopná“ premiérou pro vítězku Czech Women Talent DS3 R1

foto

9. května 2013 • 08:00

Třetí sprintrally sezony, slušovický Rallysprint Kopná, bude kulisou soutěžácké premiéry vítězky unikátního projektu Czech Women Talent DS3 R1 2013 Lucie Červenkové. Závodnice z nedaleké obce Želechovice nad Dřevnicí se na moravském závodě objeví za volantem vozu Citroën DS3 R1 stáje Gekon Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná 2013: Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

7. května 2013 • 07:00

Počet přihlášených posádek do XXI. MIT METAL Rallysprint Kopná (10. - 11. května 2013) se zastavil na úctyhodném čísle 135. Do Slušovic přijedou soutěžící z pěti států – České republiky, Polska, Německa, Rakouska a Slovenska. Ve srovnání s loňským ročníkem najdeme na seznamu přihlášených o jednu posádku více.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Kopnou se startovními čísly

foto

3. května 2013 • 15:45

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Mit Metal Rallysprint Kopná, který již obsahuje finální verzi přidělených startovních čísel. Jeden z nejpopulárnějších rallysprintů na našem území odstartuje již koncem příštího týdne ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák na Kopné v barvách AntiRadary.NET

foto

1. května 2013 • 10:00

Antonín Tlusťák se na nadcházející Mit Metal Rallysprint Kopná představí poprvé v letošní sezóně na českých tratích. Za volantem extovárního Mitsubishi Lancer WRC se pokusí navázat na loňskou úspěšnou spolupráci se společností AntiRadary.NET.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam posádek přihlášených na letošní Kopnou

foto

30. dubna 2013 • 23:50

S velice sympatickým počtem téměř 130 přihlášených posádek mohou počítat pořadatelé letošního Rallysprintu Kopná. Startovnímu poli vévodí Ford Fiesta RS WRC vítěze posledního sprintu, Tomáše Kostky, avšak i další jména a vozy jistě nabídnou pěknou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Kopnou je tady!

foto

28. dubna 2013 • 10:30

Již v neděli 28. dubna vyprší před půlnocí termín pro podání přihlášek na XXI. MIT METAL Rallysprint Kopná, který se pojede jako třetí podnik osmidílného seriálu TIMESEAL Mistrovství České republiky ve sprintrally a zároveň jako součást Poháru České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Populární Rallysprint Kopná se pojede již pojednadvacáté!

foto

26. dubna 2013 • 21:15

Nejoblíbenější český rallysprintový podnik Kopná se uskuteční v polovině května již pojednadvacáté. Letošní ročník proběhne pod oficiálním názvem MIT METAL Rallysprint Kopná ve dnech 10. – 11. května 2013.

žádný příspěvek celý článek »

toplist