www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - MitMetal Rallysprint Kopná (MČR-S+PČR)

Kopná? Všechno špatně. Od gum až po rozbitý blatník, nadával Pešl

foto

27. května 2013 • 14:30

Od začátku neustále přesně naopak obuté pneumatiky, než by bylo potřeba, potom výlet do příkopu, pak také defekt v poslední erzetě a aby toho nebylo málo, tak při tom defektu i rozbitý blatník. V cíli až konečné dvacáté místo absolutně a sedmé ve své třídě 3. Takhle smolný byl rallysprint Kopná v podání posádky JP Motorsport teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek jedoucí tradičně na Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojitý defekt zhatil všechny naděje na dobrý výsledek

foto

22. května 2013 • 11:00

Šampionát rallysprintového mistrovství pokračoval, na den přesně po roce, opět v okolí Slušovic, kde se jela populární Kopná. Nejen pro posádky, ale rovněž pro diváky se jedná o jeden z nejhezčích závodů na našem území. Pro posádku René Dohnal – Rudolf Kouřil se jednalo o domácí podnik a kluci se chtěli předvést v tom nejlepším možném světle.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr zdárně dokončil Kopnou

foto

22. května 2013 • 08:00

Na start náročného rallysprintu ve Slušovicích se postavila také brněnská posádka Patrik Rujbr s Petrou Řihákovou. Nedošlo k žádné změně a tato dvojice usedla tedy znovu do Renaultu Clio R3 z dílny Lubomíra Minaříka. Patrik s Petrou se chtěli pokusit navázat na výsledek z Lužických Hor, kde obsadili 1. místo ve třídě 5 i ve dvoukolkách.

žádný příspěvek celý článek »

Slibný start vítězky Czech Women Talent DS3 R1 na Kopné

foto

22. května 2013 • 07:00

Lucie Červenková, která se stala vítězkou unikátního projektu Czech Women Talent DS3 R1 2013, absolvovala při Rallysprintu Kopná vydařenou soutěžáckou premiéru. Do cíle dovedla vůz Citroën DS3 R1 stáje Gekon Racing jako pátá ve třídě 9 a na druhém místě v Dámském poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná měla nad jezdci CERS performance navrch

foto

21. května 2013 • 12:25

V první polovině května se šampionát jednodenních soutěží letos poprvé vydal na Moravu. Nejstarší český rallysprint, tradiční Kopná s centrem ve Slušovicích, ani letos neubral nic ze své náročnosti. Pořadatelé nachystali obvyklé zkoušky, ale jejich většinou hodně technický charakter na poslední chvíli ještě navíc výrazně ztížila voda.

žádný příspěvek celý článek »

Kořístka přišel na Kopné znovu o třetí příčku

foto

16. května 2013 • 11:00

Posádku týmu Orsák Rallysport Robert Kořístka - Michal Drozd provází smůla. Při posledních dvou rallysprintech přišla pokaždé o zasloužené třetí místo ve třídě 3. Zatímco v Lužických horách musela valašská dvojice v úplném závěru odstoupit pro technickou závadu, na Kopné je zpomalil defekt pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus a Trunkát na Kopné: Stříbro a vítězství mezi S2000

foto

16. května 2013 • 10:10

Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát si ze slušovického Rallysprintu Kopná odvážejí druhé místo za suverénními vítězi Tomášem Kostkou a Miroslavem Houšťem na voze WRC. Mezi konkurencí s vozy S2000 přemožitele nenašli. Hlavním cílem celého týmu ovšem bylo především testování před další soutěží velkého mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Syndrom domácího prohrávání

foto

16. května 2013 • 09:20

Druhé místo ve třídě 6 a zisk 18 bodů do tabulky Mistrovství ČR ve sprintrally - taková je bilance Martina Vlčka a Richarda Laseviče z víkendového Rallysprintu Kopná. Jak se však u této severomoravské posádky začíná stávat tradicí, cesta k medailovému úspěchu byla nečekaně trnitá, propletená řadou problémů, a stala se výsledkem úsilí celého týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka po Kopné

foto

16. května 2013 • 08:50

Dva starty = 2 vítězství. Touto parádní bilancí se letos Tomáš může pochlubit. Bohužel, díky nařízením a pravidlům, které u nás platí, nemůže letos bodovat v MČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Maximum attack aneb „Mirku, v klidu“

foto

13. května 2013 • 12:25

Předstartovní plán pokusit se udržet průběžné 1. místo ve sprintovém mistrovství vypadal při pohledu do seznamu přihlášených na XXI. ročník Rallysprintu Kopná dosti nereálně. Mezi čtyřmi speciály WRC a pěti vozy třídy 2 (4x S2000 a jeden lancer R4) první desítky startovní listiny se se startovním číslem 8 chystali vyrazit do boje Mirek Jakeš s Jardou Novákem jako jediní na produkčním Mitsubishi Lancer Evo 9.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mit Metal Rallysprint Kopná od Lukáše Urbaníka

foto

13. května 2013 • 10:00

Za letos již tradičně deštivého počasí se včera uskutečnil jeden z nejslavnějších českých sprintů - Mit Metal Rallysprint Kopná. V okolí Slušovic nechyběl ani náš stálý redakční spolupracovník Lukáš Urbaník a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mit Metal Rallysprint Kopná od Petra Milfaita

foto

12. května 2013 • 15:00

Za letos již tradičně deštivého počasí se včera uskutečnil jeden z nejslavnějších českých sprintů - Mit Metal Rallysprint Kopná. V okolí Slušovic nechyběl ani náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mit Metal Rallysprint Kopná od Josefa Petrů

foto

12. května 2013 • 02:00

Za letos již tradičně deštivého počasí se včera uskutečnil jeden z nejslavnějších českých sprintů - Mit Metal Rallysprint Kopná. V okolí Slušovic nechyběl ani náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka vyhrál Mit Metal Rallysprint Kopná

foto

11. května 2013 • 16:10

Tomáš Kostka opanoval letošní ročník Mit Metal Rallysprint Kopná a napravil si tak reputaci na domácím závodě po havárii v loňském roce. V napínavém souboji o post nejrycheljší Fabie S2000 byl rychlejší Jaromír Tarabus.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Mit Metal Rallysprint Kopná ON LINE

foto

11. května 2013 • 02:00

Dnes se v okolí Slušovic uskuteční jeden z nejpopulárnějších sprintových závodů na našem území, Mit Metal Rallysprint Kopná. Průběh závodu, do kterého odstartuje úctyhodných 125 posádek, můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

toplist