www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Rally Krkonoše (MČR-S+PČR)

Dohnal s Kouřilem si odváží z Krkonoš nepopulární bramboru

foto

14. června 2013 • 15:00

Rally Krkonoše byly čtvrtou letošní zastávkou rallysprintového mistrovství. Celá soutěž se přesunula do okolí Vrchlabí a na všechny soutěžní posádky tak čekaly úplně nové rychlostní zkoušky. Ovšem jak již všichni ví, tak Krkonoše zasáhla povodeň a nebylo příliš jisté, jestli se soutěž odjede.

žádný příspěvek celý článek »

Janíček s Mikulíkem vydřeli bronz v Krkonoších

foto

13. června 2013 • 13:00

Na rallysprintu Kopná se představila nově vzniklá posádka Tomáš Janíček- Jan Mikulík a jejím dalším letošním zastavením byla Rally Krkonoše, kde se pokusili urvat dalších pár bodů do hodnocení třídy V2 a Poháru ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pešlovi dvakrát vysadil motor, i tak si v Krkonoších vyjel body

foto

13. června 2013 • 09:30

Desáté místo absolutně a pátou příčku ve své třídě 3 vybojovala na Rally Krkonoše posádka Jaroslav Pešl - Roman Pešek. Pro dvojici Valachů jedoucích v barvách JP Motorsport teamu a tradičně na voze Mitsubishi Lancer EVO IX je výsledek o to cennější, že pilot posádky Pešl odjel celý závod s pochroumaným kolenem.

žádný příspěvek celý článek »

Povodňová sbírka Rally Krkonoše byla úspěšná

foto

11. června 2013 • 15:00

Jak jste se mohli dočíst v minulém týdnu, Asociace jezdců rally spolu s pořadatelem Rally Krkonoše vyhlásili sbírku na podporu občanů postižených povodní v místě konání rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš na Krkonoších: čtvrtý start, čtvrté pódium

foto

10. června 2013 • 09:00

První tři soutěže letošního sprintového mistrovství absolvovali dosud průběžní lídři šampionátu Jakeš s Novákem za Mediasport team. Výsledek a především výkon posádky na Rallysprintu Kopná však nadchnul nejen početné Mirkovy fanoušky, ale i týmového šéfa Milana Pantálka natolik, že se rozhodl pro zakoupení vlastní týmové licence.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Sýkora vyhrál Rally Krkonoše

foto

9. června 2013 • 11:00

Čtvrtý závod letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally, Rally Krkonoše, se stal kořistí Jana Sýkory. Na stupně vítězů jej doprovodili Roman Odložilík a německý host Matthias Kahle.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Krkonoše ON LINE

foto

8. června 2013 • 07:00

Dnes se v okolí Vrchlabí uskuteční další díl rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Průběh závodu, který byl zkrácen o dvě rychlostní zkoušky kvůli povodním, můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Krkonoše

foto

31. května 2013 • 02:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční čtvrtý díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Na tradiční Rally Krkonoše s netradičně novými tratěmi se přihlásilo 80 posádek v rámci MČR-S a 35 v rámci PČR, jak ostatně můžete vidět na zveřejněném seznamu přihlášených posádek.

příspěvků: 3 celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Krkonoše

foto

13. května 2013 • 08:00

V těchto dnech byly zveřejněny na Rally Krkonoše, další závod ze seriálu Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally, který se uskuteční na nových tratích v okolí Vrchlabí již o druhém červnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Trať Rally Krkonoše schválena, ale!!!

foto

1. května 2013 • 15:00

Termín sedmého ročníku Rally Krkonoše se nezadržitelně blíží. Už jen něco málo přes měsíc zbývá do startu soutěže zařazené do Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally , Poháru ČR v rally a České Trophy – Rally pravidelnosti a přípravy jsou tedy v plném proudu. Ne vždy však všechno běží tak hladce, jak by si všichni přáli.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše 2013 se blíží

foto

3. dubna 2013 • 08:00

S přibližujícím se termínem zveřejnění zvláštních ustanovení se pomalu ujasňují detaily k průběhu Rally Krkonoše 2013. Ta se ve dnech 7. – 8. 6. pojede jako součást Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally, Poháru ČR v rally a České Trophy – Rally pravidelnosti.

žádný příspěvek celý článek »

toplist