www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Rally Krkonoše (MČR-S+PČR)

Rally Krkonoše – Cíl Neznámý v nové podobě

foto

17. srpna 2013 • 21:00

Jak bylo zmíněno již v první tiskové zprávě k Rally Krkonoše – Cíl Neznámý 2013, chystá se pro tentokrát několik změn a drobných úprav. Pojďme se teď krátce podívat na to, co nás v letošním roce na trati čeká nebo naopak nečeká.

žádný příspěvek celý článek »

Janíček-Mikulík na rally Kostelec aneb závod v Pekle

foto

5. srpna 2013 • 10:00

Poslední červencový víkend se v Kostelci nad Orlicí sešly posádky sprintového i pohárového mistrovství k dalšímu měření sil. Na Ferodo Matrix M. V. Rally Kostelec nechyběla ani posádka Tomáš Janíček – Jan Mikulík a jejich Honda Civic VTi.

žádný příspěvek celý článek »

Střídavě oblačno u Zbyňka Hrabce s Martinem Hlavatým

foto

22. července 2013 • 15:30

Zbyňa Hrabec už druhým rokem pravidelně startuje na českých rallyových soutěžích. Jeho závodním náčiním je vlastnoručně postavená Honda Civic VTi. Většinou se Zbyňa postaví na start Poháru České republiky v rally. Na místo spolujezdce vedle něj usedá Martin Hlavatý. Tato usměvavá dvojice už letos startovala na čtyřech závodech – Rally Vrchovina, Rallysprint Kopná, Rally Hustopeče a Valašská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Chyba zlomovým okamžikem v Krkonoších

foto

20. června 2013 • 11:00

Voldřich Motorsport představil na Rally Krkonoše nový design svého Peugeotu 206 RC s nímž bude do konce sezony startovat. Jedná se o barvy nového partnera JK Racingdesign. Pečlivou přípravu na soutěž podtrhuje také test uspořádaný poblíž zázemí týmu. Nebyla to ale jediná příprava, které se musel pilot před soutěží věnovat.

žádný příspěvek celý článek »

Od odřené trnky k dalšímu vítězství

foto

18. června 2013 • 14:40

Další účinkování Martina Vlčka s Richardem Lasevičem ve sprintovém mistrovství nebylo ani tentokrát nudné či stereotypní. Počáteční problémy s volbou pneumatik a udržením se na trati dokázaly posádku peugeotu postupně vyprovokovat k maximálnímu nasazení, jehož výsledkem se stal jedenáctý čas absolutně na posledním testu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše, část sedmá

foto

18. června 2013 • 14:20

Sedmá Rally Krkonoše si před svým startem musela projít mnoha peripetiemi. Od komplikací se stavbou trati až po lokální povodně. Cesta k sobotnímu vyhlášení vítězů byla náročná jak pro posádky, tak pro všechny pořadatele na trati i v zázemí.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr v Krkonoších spokojen

foto

17. června 2013 • 11:45

Na startu sprintrally v Krkonoších nechyběla ani brněnská dvojice Patrik Rujbr navigovaný Petrou Řihákovou. Tato smíšená posádka opět usedla do rychlého Renaultu Clio R3 z dílny Lubomíra Minaříka. Seznamovací jízdy probíhaly jako obvykle za slunečných podmínek. Avšak, jak už to letos na rallyových podnicích bývá, na samotný závod tomu mnohdy je jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Návrat ztracené formy Kirniga s Hovorkou v Krkonoších

foto

17. června 2013 • 08:05

Obhajobou loňského 8. místa absolutně a zároveň ziskem třetího místa v rámci skupiny 3 se blýskla domácí trutnovská posádka Richard Kirnig a Jiří Hovorka na Mitsubishi Lancer Evo IX na nedávné Rally Krkonoše.

žádný příspěvek celý článek »

Povodeň Pirelli neodplavila

foto

17. června 2013 • 08:00

Povodně, které se prohnaly Českou republikou od jihu až k severu v jednu chvíli citelně ohrožovaly i uskutečnění Rally Krkonoše, ale pořadatelé mobilizovali všechny síly a uspořádali mistrovskou soutěž Sprintrally byť v mírně omezené podobě.

žádný příspěvek celý článek »

Koblihovy Krkonoše

foto

14. června 2013 • 17:00

Jedno prvenství a tři druhá místa, takto krátce se dá shrnout dosavadní tažení rallysprintovým šampionátem posádky Adam Kobliha – Petr Chodura jun. Na právě uplynulém podniku nesoucí název Rally Krkonoše posbírala body za stříbrnou pozici a i nadále zůstává v čele třídy 6. V okolí Vrchlabí se jel závod malého mistrovství již po sedmé a pro tentokrát pořadatelé připravili pro soutěžní posádky zbrusu novou trať zahrnující i velmi divácky atraktivní úseky.

žádný příspěvek celý článek »

Dohnal s Kouřilem si odváží z Krkonoš nepopulární bramboru

foto

14. června 2013 • 15:00

Rally Krkonoše byly čtvrtou letošní zastávkou rallysprintového mistrovství. Celá soutěž se přesunula do okolí Vrchlabí a na všechny soutěžní posádky tak čekaly úplně nové rychlostní zkoušky. Ovšem jak již všichni ví, tak Krkonoše zasáhla povodeň a nebylo příliš jisté, jestli se soutěž odjede.

žádný příspěvek celý článek »

Janíček s Mikulíkem vydřeli bronz v Krkonoších

foto

13. června 2013 • 13:00

Na rallysprintu Kopná se představila nově vzniklá posádka Tomáš Janíček- Jan Mikulík a jejím dalším letošním zastavením byla Rally Krkonoše, kde se pokusili urvat dalších pár bodů do hodnocení třídy V2 a Poháru ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pešlovi dvakrát vysadil motor, i tak si v Krkonoších vyjel body

foto

13. června 2013 • 09:30

Desáté místo absolutně a pátou příčku ve své třídě 3 vybojovala na Rally Krkonoše posádka Jaroslav Pešl - Roman Pešek. Pro dvojici Valachů jedoucích v barvách JP Motorsport teamu a tradičně na voze Mitsubishi Lancer EVO IX je výsledek o to cennější, že pilot posádky Pešl odjel celý závod s pochroumaným kolenem.

žádný příspěvek celý článek »

Povodňová sbírka Rally Krkonoše byla úspěšná

foto

11. června 2013 • 15:00

Jak jste se mohli dočíst v minulém týdnu, Asociace jezdců rally spolu s pořadatelem Rally Krkonoše vyhlásili sbírku na podporu občanů postižených povodní v místě konání rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš na Krkonoších: čtvrtý start, čtvrté pódium

foto

10. června 2013 • 09:00

První tři soutěže letošního sprintového mistrovství absolvovali dosud průběžní lídři šampionátu Jakeš s Novákem za Mediasport team. Výsledek a především výkon posádky na Rallysprintu Kopná však nadchnul nejen početné Mirkovy fanoušky, ale i týmového šéfa Milana Pantálka natolik, že se rozhodl pro zakoupení vlastní týmové licence.

žádný příspěvek celý článek »

toplist