www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Partr Rally Vsetín (MČR-S+PČR+HA)

Pešl ve Vsetíně stříbrný, Tydlačková se rozloučila s autem

foto

24. října 2013 • 12:00

Celkové druhé místo ve své třídě 3, absolutně devátá příčka a jako třešnička na dortu pak dvě vyhrané erzety ve třídě. Takto povedená byla Partr Rally Vsetín, poslední osmý podnik sprintového mistráku, pro posádku JP Motorsport teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Alfa ladies - dobojováno

foto

23. října 2013 • 21:00

Martina Daňhelová s Karolínou Jugasovou zakončily sezonu v rallysprintovém šampionátu v roli vítězek Dámského poháru a s vicemistrovským titulem v nabité třídě 8.

žádný příspěvek celý článek »

Ani vítězství nestačilo, přesto maximální spokojenost

foto

22. října 2013 • 16:30

Už po šestém závodě rallysprintového mistrovství v Pačejově, kde Mirek Jakeš s Jardou Novákem získali v předstihu titul ve třídě 3, bylo zřejmé, že šance na celkové vítězství i v absolutním pořadí tohoto šampionátu jsou poměrně malé. Přesto v týmu vládla před Partr Rally Vsetín výborná nálada a myšlenku, že se bude bojovat až do konce, se podařilo naplnit beze zbytku. Pojďme proto ještě zpátky na páteční slavnostní start.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězka Czech Women Talent s druhou příčkou v Dámském poháru 2013

foto

22. října 2013 • 15:30

Rally Vsetín definitivně uzavřela sezonu sprintrally, kde se od Rallysprintu Kopná úspěšně pohybovala vítězka projektu Czech Women Talent DS3 R1 Lucie Červenková. I na Valašsku obsadila v dámské kategorii druhé místo za Martinou Daňhelovou a stejně vypadá i konečná klasifikace Dámského poháru v českém šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Team víťazom pohára usporiadateľa X.Partr Rally Vsetín

foto

22. října 2013 • 14:30

Posledné rally sprintové podujatie v Českej republike sa rovnako ako v minulosti, ani teraz nezaobišlo bez účasti slovenského KL Racing Teamu. Ten sa v rámci X. Partr Rally vsetín predstavil celkovo s troma súťažnými posádkami.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport zradil vo Vsetíne motor Škody Fabia S2000

foto

22. října 2013 • 14:00

Perfektne rozbehnutá súťaž u našich západných susedov vo Vsetíne nedopadla pre slovenský Rufa Šport tak, ako by si predstavoval. Odstúpenie prišlo dve rýchlostky pred koncom.

žádný příspěvek celý článek »

X. Partr Rally Vsetín pro domácího Jakeše

foto

21. října 2013 • 10:00

Stylem start – cíl vyhrál jubilejní desátý ročník Partr Rally Vsetín domácí Miroslav Jakeš, který si společně se svým spolujezdcem Jaroslav Novákem přijel na cílovou rampu pod vsetínský zámek pro druhé vítězství v řadě při závěrečném podniku sprintrallyového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Jakeš vyhrál ve Vsetíně, rallysprintovým šampionem Odložilík

foto

19. října 2013 • 19:30

Miroslav Jakeš vyhrál závěrečný rallysprint letošní sezóny, Partr Rally Vsetín. Ani to mu však nestačilo k zisku titulu, z vysněného mistrovského prvenství se raduje dnes druhý Roman Odložilík. Na stupně vítězů je doprovodil Jan Sýkora.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Partr Rally Vsetín ON LINE

foto

19. října 2013 • 07:00

Dnes se v okolí Vsetína uskuteční závěrečný díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Souboj o prvenství nejen v Partr Rally Vsetín, ale i v celém šampionátu, můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vsetíně se bude rozhodovat o titulech

foto

18. října 2013 • 10:00

V závěrečném podniku letošního Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally se musí rozhododnout hned o několika mistrovských titulech. Zatímco v loňském roce byl již absolutní mistr (Tomáš Kostka) známý před startem soutěže, v roce 2011 měla před posledním závodem šanci na titul hned čtveřice jezdců – Valoušek, Sýkora, Odložilík a Jakeš.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport mieri do Vsetína

foto

18. října 2013 • 09:00

Po úspešnej obhajobe absolútneho titulu slovenského majstra 2013 v rally sa Rufa Šport opäť predstaví divákom. Stane sa tak už tradične na jubilejnom, desiatom ročníku Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Team do Vsetína s Majerčákom, Kukučkom a Trněným

foto

18. října 2013 • 08:30

Po výbornej reprezentácii Slovenska na Rallylegend WRC San Marino, kde Žilinský KL Racing Team reprezentovala česká posádka Karel Trněný – Stanislav Kafka so Škodou Fabia WRC, sa už počas nasledujúceho víkendu predstaví tento slovenský rally tím v rámci X. Partr Rally vo Vsetíne.

žádný příspěvek celý článek »

X. Partr Rally Vsetín startuje tento víkend

foto

14. října 2013 • 10:45

Již jen necelý týden chybí do startu jubilejního desátého ročníku Partr Rally Vsetín, která stejně jako v minulých letech uzavře seriál mistrovských soutěží na území České republiky. Původně bylo pořadatelům z AMK Vsetín – město v AČR přiděleno pořádání mistrovství ČR ve sprintrally a Poháru ČR v rally, po zrušení podniku ve Vyškově se však soutěž stane posledním mistrovským závodem i pro historická vozidla.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Partr Rally Vsetín

foto

29. září 2013 • 23:00

V těchto dnech byly zveřejněny zvláštní ustanovení na závěrečný díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude jako již tradičně Partr Rally Vsetín, která se pojede na Valašsku o třetím říjnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist