www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Partr Rally Vsetín (MČR-S+PČR+HA)

Miroslav Jakeš letošním vícemistrem ve sprintrally

foto

6. prosince 2013 • 19:00

Valašský jezdec Miroslav Jakeš v letošním roce závodil s Mitsubishi Lancer EVO IX. Na poslední dva závody poupravil závodničku ne specifikaci R4. Tento čtyřiadvacetiletý jezdec vyhrával rychlostní zkoušky, ale i celé závody. V celkovém součtu z toho je 2. místo v rámci sprintrally, 1. místo ve třídě 3 a vítězství v juniorské kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Hrachovec měl letos napůl úspěšnou sezonu

foto

6. prosince 2013 • 13:00

Před 14 dny se uskutečnila poslední soutěž letošní sezony Martina Hrachovce. Ještě před tím, než začneme plánovat, co provedeme s tou nadcházející, tak krátce zrekapitulujeme sezonu právě uplynulou.

žádný příspěvek celý článek »

Matěj Řehák – Lukáš Říha: přes příkopy k titulu

foto

19. listopadu 2013 • 18:45

Valašská posádka Řehák – Říha letos startovala v rámci sprintrally se žlutou Hondou Civic TypeR. I přes menší výlety mimo trať si Matěj s Lukášem dojeli pro titul mistra ve třídě 8. Pro rožnovsko – zuberskou dvojici, která se ve sprintech pohybuje prvním rokem je to výborný výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal – dvojnásobný vicemistr ze sprintrally

foto

13. listopadu 2013 • 23:00

Kunovický René Dohnal zdědil soutěžní geny po svém otci, jenž v minulosti úspěšné zdolával rychlostní zkoušky. Mladý jezdec navigovaný zkušeným Rudolfem Kouřilem sbírá zkušenosti a posty vícemistrů. V roce 2012 to bylo ve třídě 10, letos pro změnu třída 7.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná vlna a titul ve třídě

foto

12. listopadu 2013 • 09:00

Druhá půlka letošní sezony pro posádku Zbyňa Hrabec – Martin Hlavatý byla o mnoho lepší, než ta první. Po první letošní výhře ve třídě na Valašské rally se dvojice postavila na start rally v Kostelci nad Orlicí.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínské klouzání v podání Janíčka s Mikulíkem

foto

1. listopadu 2013 • 11:00

Jako tradičně se na konci sprintové sezóny sešly posádky ve Vsetíně. Společně s nimi zde startovaly také posádky historiků a Poháru ČR. Na startu nemohla chybět ani skoro domácí dvojice Tomáš Janíček s Honzou Mikulíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Nabídka, která se neodmítá

foto

30. října 2013 • 08:00

Dvě minuty. V běžném životě nemusí znamenat nic, ale v rally je to náklad, kterého se lze zbavit jen stěží. Přesně takovým časem byli zatíženi Adam Kobliha a Petr Chodura jun. na Rally Vsetín. Zde si odbyli svou premiéru s vozem kategorie R3. Při neúčasti Martina Vlčka se pánové Kobliha a Chodura mohli zároveň předčasně radovat z titulu mistrů ČR ve Sprintrally ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Pozdní sběr hub v podání Vantucha s Motzem

foto

29. října 2013 • 12:45

Závěrečný sprint sezony ve Vsetíně si nenechali utéct ani Jirka Vantuch s Petrem Motzem. Posádka využívající Hondu Civic VTi připravovanou Sparrow týmem letos startovala v mezinárodním mistrovství ČR, kde vybojovala konečné 3. místo ve třídě 9.

žádný příspěvek celý článek »

Kořístka s Drozdem stříbrní ve sprintech

foto

29. října 2013 • 09:00

Posádka týmu Orsák Rallysport Robert Kořístka - Michal Drozd završila svoji premiérovou sezonu za volantem produkčního Mitsubishi Lanceru Evo 9 vicemistrovským rallysprintovým titulem v nabité třídě 3. Valašské dvojice v závěru sezony v boji o stupně vítězů neponechala nic náhodě. Po vítězství v Jeseníkách stačila ke stříbru třetí příčka z domácí Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Nekvapil s Koscelníkem vícemistry třídy 9

foto

28. října 2013 • 08:00

Lukáš Nekvapil se spolujezdcem Romanem Koscelníkem se v letošní sezoně stali vicemistři ve své třídě 9 v rámci TimeSeal mistrovství České republiky ve sprintrally. Tento výsledek potvrdili na posledním sprintu roku, ve Vsetíně. Kluci se i přes menší havárii poprali s těžkými podmínkami a v cíli se mohli radovat z výborného výsledku.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbr – Řiháková – mistři ve dvoukolkách a třídě 5

foto

28. října 2013 • 07:00

Poslední rallysprint letošní sezony se samozřejmě neobešel bez brněnské dvojice Patrik Rujbr – Petra Řiháková. Tato posádka ve Vsetíně zakončila velmi úspěšnou sezonu a v celkovém hodnocení Mistrovství České republiky ve sprintrally 2013 jí patří vítězství jak ve dvoukolkách, tak ve své třídě 5. Jelikož Patrik startoval s dvoukolkou první sezónu, je to výborný výsledek a nikdo ho na začátku roku neočekával.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem měli na dosah nejlepší výsledek sezóny

foto

25. října 2013 • 13:00

O víkendu se jela poslední mistrovská soutěž letošní sezóny Partr Rally Vsetín 2013 a legendární posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel se přesvědčila o tom, že jezdecké ani navigátorské umění k dobrému umístění nestačí. Z pohledu do výsledkové listiny Mistrovství České republiky historických automobilů je patrné, že „čistými“ časy z rychlostních zkoušek by patřila zmiňované dvojici krásná třetí příčka absolutního pořadí historiků. Realita je ovšem jiná.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl ve Vsetíně stříbrný, Tydlačková se rozloučila s autem

foto

24. října 2013 • 12:00

Celkové druhé místo ve své třídě 3, absolutně devátá příčka a jako třešnička na dortu pak dvě vyhrané erzety ve třídě. Takto povedená byla Partr Rally Vsetín, poslední osmý podnik sprintového mistráku, pro posádku JP Motorsport teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Alfa ladies - dobojováno

foto

23. října 2013 • 21:00

Martina Daňhelová s Karolínou Jugasovou zakončily sezonu v rallysprintovém šampionátu v roli vítězek Dámského poháru a s vicemistrovským titulem v nabité třídě 8.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Josefa Petrů

foto

22. října 2013 • 17:00

Definitivně posledním závodem letošního Timeseal mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplynulém vikendu Partr Rally Vsetín. Na sluncem prosvícené valašské kotáry se vydal i náš redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist