www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. září 2024, Svátek má Zita, zítra Oleg

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rally Islas Canarias

Robert Kubica pojede WRC2

foto

4. března 2013 • 12:00

Po dlouhých měsících spekulací přichází konečně první oficiální zpráva. Bývalý jezdec formule 1 Robert Kubica potvrdil definitivně přestup do rally, když se za volantem Citroënu DS3 S2000 představí ve WRC2 a možná i ME.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Oliveira potvrdil starty v mistrovství Evropy

foto

2. března 2013 • 22:10

Včera jste si mohli přečíst exkluzivní rozhovor s Danielem Oliveirou ohledně nadcházející sezóny. Brazil World Rally Team dnes oficiálně potvrdil starty v letošním ročníku mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Exkluzivní rozhovor s Danielem Oliveirou

foto

1. března 2013 • 19:00

Brazilský jezdec Daniel Oliveira se v posledních letech objevoval v seriálech mistrovství světa a IRC, odkud je českým fanouškům známý ze startu na Barum Czech Rally Zlín. Před Rally Islas Canarias, kde si odbude premiéru v letošním seriálu ME, jsme se jej rozhodli vyzpovídat.

žádný příspěvek celý článek »

Dámský pohár při mistrovství Evropy

foto

25. února 2013 • 19:30

Počínaje nadcházející Rally Islas Canarias bude zahájena další novinka letošního mistrovství Evropy. Tou se stává ERC Ladies Trophy, tedy pohár pro nejlepší ženu za volantem soutěžního vozu.

žádný příspěvek celý článek »

David Moynihan končí u Craiga Breena

foto

25. února 2013 • 10:00

David Moynihan se stal před začátkem letošní sezóny novým spolujezdcem talentovaného Craiga Breena. Společně s ním se zúčastnil testů Peugeotu 208 R5 a lotyšské Rally Liepaja-Ventspils. Po této soutěži však spolupráce irských mladíků skončila.

žádný příspěvek celý článek »

Consani a Bonnefis s Renaulty v mistrovství Evropy

foto

21. února 2013 • 15:00

Renault Sport se bude v letošní sezóně mnohem více prezentovat v mistrovství Evropy. Na sedmi soutěžích nasadí dvojici vozů Renault Megane RS, které budou řídit Robert Consani a překvapivě také Germain Bonnefis.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Class v příští sezóně i v ME

foto

23. prosince 2012 • 21:00

Šampionát Rally Class se po ročním působení v rámci mistrovství světa rozšiřuje i do nově obrozeného šampionátu mistrovství Evropy. I zde budou moci jezdci se Subaru Impreza Sti bojovat o hodnotnou cenu pro sezónu 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Circuit of Ireland potopil nezájem sponzorů

foto

14. prosince 2012 • 13:30

Jako blesk s čistého nebe přišlo včerejší vyřazení Circuit of Ireland s kalendáře nadcházející sezóny mistrovství Evropy. Ředitel soutěže a bývalý špičkový spolujezdec Bobby Willis přiznal, že za vyřazením jsou peníze.

žádný příspěvek celý článek »

Kanárské ostrovy nahrazují v mistrovství Evropy Irsko

foto

13. prosince 2012 • 21:45

Na poslední chvíli doznává kalendář mistrovství Evropy změny. Trochu překvapivě ze šampionátu odpadává irský závod Circuit of Rally Ireland a bude nahrazena jinou asfaltovou ostrovní soutěží, španělskou Rally Islas Canarias.

žádný příspěvek celý článek »

toplist