www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rally Poland

Fotogalerie z Rally Poland od Svena Kolluse

foto

19. září 2013 • 14:00

O uplynulém víkendu se v okolí Mazurských jezer uskutečnil další díl evropského šampionátu, Rajd Polski. Nejstarší automobilové soutěži v celém kalendáři však vůbec nepřálo počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rajd Polski ovládl domácí Kajetanowicz, Kopecký je třetí

foto

15. září 2013 • 20:10

Polský jezdec Kajetan Kajetanowicz vyhrál jubilejní sedmdesátý ročník druhé nejstarší rally na světě, Rajdu Polského. Do vedení se dostal v úvodu nedělní etapy, když přeskočil Bryana Bouffiera. Pro „Kajta“ to byl vůbec první start s vozem kategorie R5 a Polák se zároveň stal prvním vítězem s takovým vozem v seriálu FIA ERC. Současně si již po první etapě zajistil titul polského šampiona.

příspěvků: 9 celý článek »

Polskou kvalifikaci v Mikolajkách vyhrál Kubica

foto

13. září 2013 • 19:00

Robert Kubica byl nejrychlejším jezdcem na kvalifikační zkoušce předcházející startu letošního Rajdu Polského. Domácí jezdec projel okruh speciálky v Mikolajkách v čase 1:50,4, do jediné vteřiny se za ním naskládali ještě Michal Kosciuszko, Bryan Bouffier, Jan Kopecký a Martin Kangur. Výsledky kvalifikace trochu znehodnotila skutečnost, že ji polští pořadatelé měřili na desetinu sekundy namísto předepsaných tisícin.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Poland

foto

4. září 2013 • 12:00

Pouhopouhé dva týdny po zlínské Barum Czech Rally uskuteční u našich severních sousedů další díl evropského šampionátu, šotolinová Rally Poland. Organizátoři soutěže dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek na jubilejní 70. ročník nejvýznamnější polské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Poland od Marka Pléhy

foto

30. září 2013 • 20:00

Ještě jednou se vrátíme do okolí Mazurských jezer, kde se v polovině září uskutečnil další díl evropského šampionátu, Rajd Polski. Nejstarší automobilové soutěži v celém kalendáři však vůbec nepřálo počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký nadále v boji o titul pro značku Škoda

foto

15. září 2013 • 20:00

Jan Kopecký a Pavel Dresler bojují nadále v evropském šampionátu o titul. Za velmi těžkých podmínek, na zablácených rychlostních zkouškách po silných deštích, si tovární posádka dojela pro výborné třetí místo na 70. ročníku Polské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký bojuje v Polsku o podium

foto

15. září 2013 • 09:00

Tovární posádka týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký a Pavel Dresler je v polovině polské rally na čtvrtém místě s malou ztrátou na pódium. Za velmi těžkých podmínek, po silných deštích a na podmáčených tratích, se posádka na voze Škoda Fabia Super 2000 vyvarovala zbytečného rizika – a to zejména s ohledem na boj o titul v evropském šampionátu ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký pokračuje v boji o evropský titul

foto

9. září 2013 • 12:45

Po vítězství na domácí půdě na Barum Rally ve Zlíně pokračují Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem tento víkend v cestě za titulem evropských šampionů na další soutěži v Polsku. Šotolinová soutěž v okolí Mazurských jezer, která se koná od 13. do 15. září, může rozšířit jejich letošní skvostnou bilanci a přinést rozuzlení šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist