www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Lotos Rally Poland

Fotogalerie z Lotos Rally Poland od André Lavadinha

foto

1. července 2014 • 18:15

O uplynulém víkendu se uskutčnil poslední podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích před letní přestávkou, Lotos Rally Poland. Na soutěž, která se vrátila do kalendáře MS, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rajd Polski opanovaly Volkswageny, nejrychlejší byl opět Ogier (+VÝSLEDKY)

foto

29. června 2014 • 23:00

Letošní ročník Rally Poland, která se potřetí vrátila do kalendáře mistrovství světa, vyhrál úřadující mistr světa Sébastien Ogier. Na druhém místě jej doplnit týmový kolega z Volkswagenu Andreas Mikkelsen, třetí příčku dokázal i přes atak soupeřů uhájit Thierry Neuville s Hyundaiem.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Lotos Rally Poland

foto

3. června 2014 • 01:00

Celkem 71 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na Lotos Rally Poland, která se uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách kolem polských Mazurských jezer a tentokráte premiérově i v Litvě o posledním červnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Stéphane Lefebvre vítězí v JWRC i v Polsku

foto

1. července 2014 • 15:00

Stéphane Lefebvre po vítězství v Portugalsku vyhrál i v druhém podniku JWRC, Rally Polsko. Na Citroënu DS3 R3 stanul francouzský pilot na stupních vítězů v doprovodu Brita Alastaira Fishera a dalšího Francouze Quentina Giordana.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke a jeho protiútok v Polsku

foto

1. července 2014 • 14:00

Sedmým místem v konečném pořadí Rally Polsko se podařilo posádce Kris Meeke a Paul Nagle bodově přispět k udržení druhého průběžného pořadí v Poháru konstruktérů pro Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team. Kris Meeke měl Rally Polsko dobře rozjetou, figuroval na třetím místě, ale jen do doby, než prorazil pneumatiku na RZ 14.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči po první etapě na 2. místě

foto

27. června 2014 • 12:10

Po první a nejkratší etapě Rally Poland, druhých závodů JWRC, je posádka Koči - Kostka z košického týmu Styllex motorsport na druhém místě celkového hodnocení JWRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Shakedown na Lotos Rally Poland vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

26. června 2014 • 12:00

Jari-Matti Latvala vyhrál dnešní shakedown na další podnik mistrovství světa, Lotos Rally Poland, který odstartuje v okolí Mazurských jezer již dnes odpoledne. Mezi nejrychlejší piloty Volkswagenu se dokázal vklínit akorát celkově druhý Mads Ostberg s Citroënem.

žádný příspěvek celý článek »

Kočiho s Kostkou čeká Polská rally

foto

26. června 2014 • 09:50

Po téměř tříměsíční přestávce pokračuje tento víkend Mistrovství světa juniorů v rally JWRC 71. ročníkem Lotos Rally Polsko. Aktuálně bronzová posádka průběžného hodnocení juniorského šampionátu Martin Koči s Lukášem Kostkou z košického týmu Styllex motorsport využila dlouhou přestávku na přípravu posádky i techniky.

žádný příspěvek celý článek »

RZ 5 a 7 na Rally Poland zkrácena

foto

26. června 2014 • 09:30

Nejdelší plánovaná rychlostní zkouška letošního Rajdu Polski, která se měla jet na litevském území, je z více než poloviny zkrácena. Úsek nesoucí název Kapciamiestis měla mít délku 26,61 km, kvůli povětrnostním podmínkám a protestům jezdců kvůli přílišné rychlosti však byla o více než polovinu zkrácena.

žádný příspěvek celý článek »

toplist