www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Int. Jänner Rallye (MMČR+ME)

Václav Pech zahájí novou sezónu s Mini v Rakousku

foto

2. ledna 2014 • 20:00

Úřadující mistr České republiky v rally za rok 2013 Václav Pech si se svým spolujezdcem Petrem Uhlem příliš neužili oslav příchodu nového roku, neboť již 1. ledna je čekali seznamovací jízdy na zahajovací soutěž sezony 2014, kde se budou v barvách EuroOil - invelt teamu pokoušet o obhajobu mistrovského titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Baumschlager: "Letošní Jänner bude nejrychlejší"

foto

2. ledna 2014 • 19:55

Po prvním dni seznamovacích jízd hovoří jezdci prvního závodu ERC ve Freistadtu o pozoruhodném úkolu, který na ně čeká od pátku do neděle. Fanoušci se mohou těšit na působivý svátek motoristického sportu.

žádný příspěvek celý článek »

Na Jänner Rallye do Subaru usedne Černý Kohout

foto

2. ledna 2014 • 01:10

Uplynulo pouze několik hodin roku 2014 a závodníkům hned začíná sezóna. V rakouském Freistadtu v sobotu odstartuje tradiční Jänner Rallye, úvodní soutěž Mistrovství Evropy i Mezinárodního mistrovství ČR v automobilových soutěžích. Pro tento podnik spojil síly Subaru Czech Duck Racing Team s talentovanou posádkou Jan Černý – Pavel Kohout, projekt podpory mladých jezdců značkou Subaru tak dostává další pokračování.

žádný příspěvek celý článek »

Systém tříd v MMČR a MČR-S zůstává zachován

foto

17. prosince 2013 • 15:50

Před pár dny jsme informovali o změně označení jednotlivých tříd v rámci mezinárodních soutěží, tedy v rámci mistrovství světa, mistrovství Evropy a Evropské trofeje. Českých šampionátů se tyto změny netýkají.

příspěvků: 6 celý článek »

toplist