www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Int. Jänner Rallye (MMČR+ME)

LB Trans Racing mění plány

foto

11. února 2014 • 15:40

Moravský tým LB Trans Racing vstupoval do sezony 2014 s ambiciózními plány. Kompletní účast v obou českých šampionátech s vozy Renault Clio a plánované rozšíření sortimentu o cupový Opel Adam – to mělo být další zvýšení laťky, kterou si v minulých sezonách tým kolem Lubomíra Brtníčka nastavil. Vzhledem ke zrušení Opel Adam Rally Cupu ještě před jeho zahájením však musí LB Trans Racing svůj záměr změnit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Romana Kašpárka

foto

15. ledna 2014 • 10:00

Sérii fotogalerií ze zahajovacího podniku letošního seriálu mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky, rakouské Jänner Rallye, dnes definitivně uzavřeme sérií snímků našeho znovuzrozeného spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

15. ledna 2014 • 08:00

Krapet s křížkem po funuse, skoro dva týdny po soutěži, si ještě jednou připomeneme prostřednictvím snímků Marka Pléhy zahajovací podnik letošního seriálu mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky, rakouskou Jänner Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

T&T otevřeli svoji evropskou sezonu pátým místem na Jänneru

foto

8. ledna 2014 • 12:30

Pátým místem vydolovaným z ledu, bláta, deště a mlhy otevřela svoji sezonu v Mistrovství Evropy posádka Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. Úvodní podnik ERC v rakouském regionu Mühlviertelu se vyznačoval kvalitním jezdeckým obsazením, obrovským zájmem diváků a proměnlivými podmínkami, které přinesly všem posádkám na trati řadu horkých chvilek.

žádný příspěvek celý článek »

Černý Kohout se Subaru létal rychle, cíl však neviděl

foto

8. ledna 2014 • 12:00

Mladý Jan Černý potvrdil i na rakouské Jänner Rallye, že patří k největším talentům středoevropské soutěžní scény. Se spolujezdcem Pavlem Kohoutem a produkčním vozem Subaru Impreza WRX STI se dokázali prosadit i v boji s výkonnějšími vozy a pravidelně zajíždět časy v první desítce celkového pořadí. V polovině soutěže je ale bohužel vyřadila technická závada.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

8. ledna 2014 • 09:00

Zahajovací soutěží letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla rakouská Jänner Rallye. Za nepříliš příznivého počasí se podél trati pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. po velkém boji na Jänner rallye druhý

foto

8. ledna 2014 • 08:00

Posádka EuroOil – invelt teamu na rakouské Jänner rallye do poslední rychlostní zkoušky vedla průběžné pořadí, přesto nakonec skončila druhá. Rakouská Jänner rallye byla úvodním podnikem Mistrovství Evropy a současně také prvním závodem Mistrovství České republiky 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Josefa Petrů

foto

7. ledna 2014 • 10:00

Zahajovací soutěží letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla rakouská Jänner Rallye. Za nepříliš příznivého počasí se podél trati pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Jänner Rallye od Luboše Laholy

foto

7. ledna 2014 • 09:00

O uplynulém víkendu se v okolí Freistadtu uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Jänner Rallye. Video z této soutěže si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jakuba Marconě

foto

6. ledna 2014 • 22:00

Zahajovací soutěží letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla rakouská Jänner Rallye. Za nepříliš příznivého počasí se podél trati pohyboval i náš redakční spolupracovník Jakub Marcoň a vy si můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner Rallye: Poslední test i vítězství pro Kubicu (+ ohlasy z cíle)

foto

5. ledna 2014 • 20:00

Stejně jako v loňském roce, až poslední rychlostní zkouška rozhodla o celkovém vítězi letošní 31. Jänner Rallye. Prvenství si nakonec při své premiéře na rakouské půdě odváží polská dvojice Robert Kubica - Maciej Szczepaniak na Fordu Fiesta RRC před Václavem Pechem a Raimundem Baumschlagerem. Přinášíme také ohlasy z cíle rally.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Svena Kolluse

foto

5. ledna 2014 • 09:10

Zahajovací soutěž letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích - rakouská Jänner Rallye - je v plném proudu. Na trati se pohybuje i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si můžete prohlédnout jeho průběžně aktualizovanou fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner Rallye: Ohlasy z tiskové konference před startem

foto

3. ledna 2014 • 18:12

V předvečer startu první soutěže letošního mistrovství Evropy, která je zároveň samozřejmě rovněž součástí rakouského a také, již pravidelně, českého šampionátu, se konala ve Freistadtu oficiální tisková konference, které se zúčastnili Raimund Baumschlager, Robert Consani, Robert Kubica a úřadující český mistr Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kubica vyhrál kvalifikaci na Jänner Rallye

foto

3. ledna 2014 • 11:00

Polský jezdec Robert Kubica vyhrál dnešní kvalifikaci na zahajovací podnik letošního mistrovství Evropy, Jänner Rallye, která se pojede v okolí Freistadtu o nadcházejícím víkendu. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili Kajetan Kajetanowicz a Beppo Harrach.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech zahájí novou sezónu s Mini v Rakousku

foto

2. ledna 2014 • 20:00

Úřadující mistr České republiky v rally za rok 2013 Václav Pech si se svým spolujezdcem Petrem Uhlem příliš neužili oslav příchodu nového roku, neboť již 1. ledna je čekali seznamovací jízdy na zahajovací soutěž sezony 2014, kde se budou v barvách EuroOil - invelt teamu pokoušet o obhajobu mistrovského titulu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist