www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Rallye Šumava Klatovy (MMČR)

Stejní protagonisté, podobné drama

foto

21. května 2014 • 14:00

Ropro Clio R3 Czech Trophy by ACI pokračoval druhým závodem na Rallye Šumava Klatovy. O vítězství si to opět rozdali Josef Peták a Adam Kobliha. Nakonec se z druhého letošního prvenství radoval příbramský pilot, i když Kobliha byl opět na dostřel.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech s Petrem Uhlem na Mini zvítězili v Rallye Šumava

foto

21. května 2014 • 12:00

Pro Pecha s Uhlem je Rallye Šumava téměř domácí soutěží. Z Plzně je to do Klatov co by kamenem dohodil, a také proto se kolem rychlostních zkoušek sejde každoročně velké množství fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

V Klatovech už jen hodiny do startu

foto

16. května 2014 • 14:00

V jihozápadních Čechách je již vše připraveno ke startu 23. Historic Vltava Rallye a 49. Rallye Šumava Klatovy. Závodníci mají za sebou seznamovací jízdy i testovací rychlostní zkoušku, divákům byly ve čtvrtek představeny i vybrané posádky. V pátek v 16 hodin sjede první z vozů ze startovní rampy postavené na klatovském náměstí Míru. Další informace k soutěži se průběžně objevují i na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Těžké a tradiční tratě klatovských soutěží jsou odhaleny

foto

13. května 2014 • 17:15

Již v pátek odpoledne odstartují z klatovského náměstí Míru účastníci 23. Historic Vltava Rallye a 49. Rallye Šumava Klatovy a vydají se vstříc třinácti rychlostním zkouškám, které na závodníky čekají. Do jihozápadních Čech se ale týmy začnou ze všech koutů Evropy sjíždět už v průběhu týdne, posádky totiž musí absolvovat seznamovací jízdy s tratí, vybraní jezdci se předvedou i při čtvrtečním slavnostním představení.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava dává šanci závodníkům nižších tříd

foto

6. května 2014 • 18:30

Poté, co bylo na uplynulé krumlovské soutěži na poslední chvíli umožněno startovat i těm závodníkům z nižších tříd, kteří neměli k dispozici nové typy pneumatik, bude stejný princip uplatněn také na nadcházející 49. Rallye Šumava Klatovy. Další informace k soutěži se průběžně objevují i na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Do Klatov začínají přicházet přihlášky

foto

8. dubna 2014 • 16:10

Tempo příprav na tradiční klatovské soutěže začíná nabírat na obrátkách. Národní autorita již schválila tzv. zvláštní ustanovení, která jsou základními dokumenty pro 49. Rallye Šumava Klatovy a 23. Historic Vltava Rallye. V tuto chvíli tedy již nic nebrání tomu, přijímat první příchozí přihlášky na obě soutěže, které se konají v polovině května. Další informace se již postupně začnou objevovat i na klubových stránkách www.pamk.cz a na stránkách vyhrazených oběma soutěžím.

příspěvků: 1 celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rallye Šumava Klatovy a Vltavu

foto

7. dubna 2014 • 14:00

V těchto dnech byly zveřejněny zvláštní ustanovení na třetí díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích Rallye Šumava Klatovy a také na ve stejném termínu konané mistrovství Evropy historiků pod názvem Historic Vltava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Tradiční klatovské soutěže jsou na dohled

foto

12. března 2014 • 17:50

Jaro klepe na dveře a s ním se blíží i začátek sezóny pro jeden z nejtradičnějších motoristických sportů – automobilové soutěže. Od prvního ročníku klatovské Rallye Šumava uplyne letos právě půlstoletí a přestože se letos rychlá kola na jihozápadě roztočí až v květnu, už teď se jsou důkladně připravovány jak „Šumava“, tak i její souputnice, Historic Vltava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovské soutěže se v roce 2014 pojedou v květnu

foto

17. prosince 2013 • 13:00

Přesto, že stále nenapadl ani pořádný sníh a všichni ještě listujeme v diářích s číslicí 2013, organizátoři Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy již mají své myšlenky upřené ke květnu nadcházejícího roku. To je totiž čeká další ročník obou tradičních soutěží, o kterých se brzy začnou objevovat informace i na klubových stránkách www.pamk.cz a na stránkách vyhrazených těmto soutěžím.

žádný příspěvek celý článek »

toplist