www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Agrotec Rally Hustopeče (MMČR+PČR)

Pohárové Hustopeče ovládl Michal Horák

foto

24. června 2014 • 12:15

Hned několik novinek čekalo na rodinnou posádku Michala a Ivana Horákových v druhé polovině června. Kromě nostalgického vzpomínání a návratu do Poháru ČR v rally, to byl nový vůz, nová soutěž a nový styl trénování. To vše zvládla olomoucká dvojice na jedničku s hvězdičkou a z rally mezi vinicemi si domů odvezla vítězství v poháru a třídě SA/2.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích dominoval Adam Kobliha

foto

24. června 2014 • 11:00

Třetí podnikem Ropro Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014 byla Agrotec Petronas rally Hustopeče. I tentokrát byli hlavními kandidáty na prvenství Josef Peták a Adam Kobliha. Na tratích mezi vinicemi ovšem na rychlost Adama Koblihy nikdo neměl a valašský pilot se posunul do čela průběžné pohárové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf mezi vinicemi slavil další prvenství ve své třídě

foto

24. června 2014 • 10:00

Letošní Rally Hustopeče přinesla další úspěch Subaru Duck Czech National Teamu v podobě páté příčky celkového pořadí pro posádku Vojtěch Štajf – František Rajnoha. Díky tomu jí nadále patří pozice v nejlepší čtveřici průběžného pořadí národního šampionátu i Evropské rally-trofeje.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem vítězně na Rallye Hustopeče

foto

23. června 2014 • 15:00

Vedoucí posádka Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye Václav Pech jun. – Petr Uhel udělala další podstatný krok v obhajobě mistrovského titulu z loňského roku. Jihomoravská rallye Hustopeče tentokrát divákům i závodníkům ukázala přívětivou tvář a po oba závodní dny vládlo příjemné letní počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Start hustopečské soutěže se neúprosně blíží

foto

20. června 2014 • 16:25

Pouhé hodiny zbývají do startu jubilejního X. ročníku AGROTEC Petronas Syntium rally Hustopeče 2014. Oficiální seznam přijatých posádek bude vyvěšen v 17 hodin, ale dá se očekávat, že se v rámci MMČR postaví na start 48 dvojic, 33 v klasifikaci Poháru ČR a Poháru pořadatele.

žádný příspěvek celý článek »

Zásadní změny trati hustopečské soutěže (AKTUALIZOVÁNO)

foto

20. června 2014 • 11:15

Z důvodů vyšší moci organizační tým X. ročníku AGROTEC Petronas Syntium rally Hustopeče 2014 musí zasáhnout do původního harmonogramu soutěže. Změny zasáhnou první i druhou etapu hustopečské soutěže, výrazně se ovšem nedotknou původního harmonogramu závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfa v Hustopečích uvidí i cizokrajná návštěva

foto

20. června 2014 • 07:40

Dalším zastavením Vojtěcha Štajfa a Františka Rajnohy při letošním putování seriálem ERT bude jihomoravská Rally Hustopeče. Na ní chtějí se svým Subaru Impreza WRX STI navázat na třetí příčky ze soutěží v Českém Krumlově a ve Slovinsku.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá etapa hustopečské soutěže pod drobnohledem

foto

18. června 2014 • 09:00

Rozhodne se o vítězi X. Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče 2014 už v pátek? Doufáme, že nikoli. Tři sobotní zkoušky, které se pojedou dvakrát, totiž pro posádky nebudou procházkou „růžovou zahradou“. Harmonogram soutěže obsahuje druhý den soutěže (21. června) úseky Bořetice, Kurdějov/Nikolčice a Starovice-okruh.

žádný příspěvek celý článek »

První etapa hustopečské soutěže 'na talíři'

foto

17. června 2014 • 10:10

X. AGROTEC Petronas Syntium rally Hustopeče 2014 je dvoudenním podnikem MMČR, který nabídne deset rychlostních zkoušek na pěti úsecích. V pátek 20. června budou posádky bojovat na dvou z nich – RZ Kurdějov/Diváky a RZ Němčičky. V první etapě čeká na posádky více než 60 ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Důležitá místa hustopečské soutěže se změnami

foto

16. června 2014 • 09:30

Formát Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče 2014 vychází z osvědčeného formátu. Tak lze jednoduše charakterizovat letošní trať jubilejního desátého ročníku, který se uskuteční ve dnech 20. – 21. června 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Do Hustopečí míří téměř devadesátka posádek

foto

12. června 2014 • 15:50

S mírnými obavami čekali pořadatelé jubilejního desátého ročníku AGROTEC PETRONAS Syntium rally na termín uzávěrky přihlášek. Ale po zpracování došlých přihlášek je možné konstatovat, že popularita hustopečské soutěže, podle počtu startujících, pozvolna roste ...

příspěvků: 4 celý článek »

Zvláštní ustanovení na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče

foto

28. dubna 2014 • 09:00

Dnes byly zveřejněny zvláštní ustanovení na další závod Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče, který se pojede ve druhé polovině června na tradičních rychlostních zkouškách na jih od moravské metropole.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská rally slaví premiérové kulatiny

foto

17. února 2014 • 18:15

Příprava Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče 2014 je v plném proudu. Letos se mezi vinohrady uskuteční jubilejní desátý ročník. Soutěž je datována na 20. – 21. června 2014.

žádný příspěvek celý článek »

toplist