www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Rally Bohemia (MMČR)

Posádky Citroën Racing Trophy CZ opět neodjížděly s prázdnou

foto

15. července 2014 • 14:00

Třetí podnik Citroën Racing Trophy CZ 2014 – Rally Bohemia – nabídl další skvělé souboje posádek s francouzskými speciály Citroën. A ty stejně jako na předchozích podnicích byly za to náležitě odměněny. Celkem si vysoutěžily 3000 euro.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia je kladně hodnocená jezdci

foto

15. července 2014 • 13:00

O uplynulém víkendu se uskutečnila pátá soutěž Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally - Rally Bohemia. Velmi příjemné letní počasí a pestrá startovní listina, které vévodil tovární tým ŠKODA Motorsport, přilákaly desítky tisíc diváků, jejichž počet se dle policejních odhadů pohyboval kolem sta tisíc.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězný Kopecký korunuje trojitý úspěch na domácí Rally Bohemia

foto

14. července 2014 • 17:50

Mistr Evropy Jan Kopecký před Umbertem Scandolou a Seppem Wiegandem: Rodina Škoda korunuje na domácí Rally Bohemia trojitý triumf. Tisíce fanoušků slavily v cíli před budovou Škoda Muzea v Mladé Boleslavi úspěch domácí automobilky na soutěži, která se letos nesla také ve znamení oslav 40 let RS modelů značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem o nedokončené Rally Bohemia

foto

14. července 2014 • 14:40

Václav Pech s Petrem Uhlem ukazovali na Rally Bohemia, že jsou vedoucí posádkou Mezinárodního mistrovství České republiky zcela oprávněně. Jejich MINI John Cooper Works S2000 1,6 turbo se už po druhé rychlostní zkoušce dostalo do čela a v následujících zkouškách svůj náskok na nejbližší pronásledovatele ještě postupně navyšovalo.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia pomáhá

foto

12. července 2014 • 11:00

Ještě před tím, než se přes startovní rampu Rally Bohemia vydaly soutěžní vozy vstříc prvním metrům rychlostních zkoušek, proběhlo na Staroměstském náměstí před zraky diváků předání šeků s finančními částkami, které se díky Rally Bohemia podařilo zajistit.

žádný příspěvek celý článek »

Seznamovací jízdy a přejímky v plném proudu

foto

11. července 2014 • 10:30

Rally Bohemia startuje v pátek 11. července a do chvíle, kdy soutěžní vozy přejedou startovní rampou na Staroměstském náměstí, se odpočítávají již jen hodiny. Seznamovací jízdy na rychlostních zkouškách na Mladoboleslavsku a Železnobrodsku jsou již v plném proudu.

žádný příspěvek celý článek »

Duel Kobliha – Peták pokračuje na Bohemia rally

foto

10. července 2014 • 10:00

Výsledky třetího podniku Ropro Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014 v Hustopečích katapultovaly do čela průběžného pořadí Adama Koblihu. Dvojnásobný vítěz Josef Peták mu tedy má „co vracet“. První příležitost bude mít na nadcházející Rally Bohemia s centrem v Mladé Boleslavi. Do pohárového zápolení se vydá pět vozů Renault Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ v polovině sezony

foto

10. července 2014 • 09:00

Rally Bohemia má letos přívlastek třetího podniku Citroën Racing Trophy CZ 2014. Jedna z dvojice prestižních českých soutěží, které jsou v kalendáři MMČR v prázdninových termínech, odstartuje v pátek 11. července krátce po 18. hodině v Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

OC Bondy nabídne soutěžní Legendy

foto

10. července 2014 • 08:00

Setkání legend roku 1974 – tak by se dala nazvat výstava s rally tématikou, která v těchto dnech probíhá v Mladé Boleslavi v nákupním Bondy centru. Na ploše vestibulu nákupního centra vedle sebe stojí originální vůz Škoda 200 RS, který v roce 1974 vznikl v Mladé Boleslavi jako tuzemská odpověď na úspěšný francouzský soutěžní automobil Renault Alpine A110.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem a MINI před slavnou Rally Bohemia

foto

9. července 2014 • 20:45

Mezinárodní mistrovství České republiky v rally se přehouplo do své druhé poloviny a na posádky čeká Rally Bohemia v Mladé Boleslavi. Po předcházející soutěži v Hustopečích, kde posádka EuroOil – invelt teamu zvítězila, měli mechanici plzeňského týmu napilno, aby během čtrnácti dnů důkladně připravili jejich MINI John Cooper Works S2000 1,6 turbo.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek Rally team připravený na Bohemii

foto

9. července 2014 • 20:15

Hájek Rally team z Radotína bere svou účast na Rally Bohemia Legend velmi vážně a vysílá do Mladé Boleslavi hned dva historické Opely Kadett C-GT/E 16V. V předchozích dnech oba jezdci týmu pečlivě testovali, aby mohli divákům u rychlostních zkoušek předvést krásu historických soutěžních automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia, to je také historické závodění

foto

8. července 2014 • 22:30

Rally Bohemia Legend je demonstrační jízdou slavných historických automobilů, za jejichž volanty usednou neméně slavní soutěžní jezdci. Za všechny jmenujme mistra světa v rally z roku 1977, Sandra Munariho, dále mistra Evropy v rally Miroslava Janotu pak také mistra Evropy v závodech na okruzích Petra Fulína ve žlutých Opelech Kadett či Břetislava Engeho s vozem Škoda 130 LR.

žádný příspěvek celý článek »

Vozy Škoda Fabia Super 2000 na Bohemii v designu z roku 1974

foto

8. července 2014 • 10:00

Poctou čtyřicetileté historii vozů Škoda s přívlastkem RS bude na letošní Rally Bohemia účast dvou současných speciálů Škoda Fabia Super 2000 v designu historických modelů Škoda 180 RS a Škoda 200 RS. Oba jezdci, Jan Kopecký i Sepp Wiegand, chtějí s těmito vozy v retro-stylu bojovat o vítězství. Rally Bohemia se jede o víkendu (11. - 12. července 2014) v okolí Mladé Boleslavi, domovském městě české automobilky.

žádný příspěvek celý článek »

V seznamu přihlášených Rally Bohemia 2014 najdeme kompletní domácí špičku

foto

8. července 2014 • 08:20

Už tento pátek, 11. července, startuje v Mladé Boleslavi automobilová Rally Bohemia, zařazená do Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a v neposlední řadě Rally Bohemia Legend.

žádný příspěvek celý článek »

Diváci si na Rally Bohemia přijdou na své

foto

7. července 2014 • 10:50

Celkem 23 oficiálních diváckých míst a dvě atraktivní městské rychlostní zkoušky v Mladé Boleslavi připravili letos pro diváky pořadatelé Rally Bohemia. Během dvou etap a dvanácti rychlostních zkoušek budou mít ve dnech 11. a 12. července 2014 možnost sledovat špičku českého rallysportu při Mediasport Mezinárodním mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist