www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Rally Bohemia (MMČR)

Martin Lošťák – směřuji k Škodě Fabia S2000 nebo R5

foto

18. srpna 2014 • 14:00

Svět automobilových soutěží tvoří velká jména, ale také méně známí jezdci. Mezi ty, které závodění baví patří i Martin Lošťák z Příbrami. V minulosti tento sedmatřicetiletý jezdec pravidelněji startoval, což se mu v posledních letech moc nedaří a to byl důvod k rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák: Ve velkém mistráku má význam používat hlavu

foto

24. července 2014 • 08:00

Pátá soutěž letošního Mezinárodního mistrovství ČR v rally, Rally Bohemia, znamenala pro Martina Vlčka s Richardem Lasevičem krok do neprobádané oblasti. Na kontě pilota dosud figuroval jediný start v roce 2011, který kvůli technické závadě „enkového“ myšáka skončil již po sedmi odjetých testech.

žádný příspěvek celý článek »

Byli jsme zatraceně blízko, ale motor řekl ne

foto

23. července 2014 • 16:00

Rallye Bohemia je soutěž, ke které Václav Dunovský vzhlíží jako k vrcholu domácí sezony. Nejinak tomu bylo i letos. V přípravě se spolujezdcem Jirkou Strossem nepodcenili jediný detail tak, aby do Mladé Boleslavi odcestovali v plné síle. Již při prezentaci ve středu večer bylo znát, že to bude velké a že to bude stát za to.

žádný příspěvek celý článek »

Druhý letošní triumf pro Koblihu s Žáčkem

foto

22. července 2014 • 09:00

Prvním rallyovým vrcholem letošního léta byla 41. Rally Bohemia. Historií opředená soutěž, která se po dlouhá léta jezdila i v rámci Evropského poháru, pro letošek doznala jistých změn. Především skladba trati byla nepoměrně kratší oproti historickým zvyklostem, vyjma roku 2009, kdy byla většina trati kvůli sněhu zkrácena, byl toto historicky nejkratší ročník.

žádný příspěvek celý článek »

Martina Daňhelová na Bohemii: Překvapilo mne, že už se blíží cíl…

foto

21. července 2014 • 08:00

Zvládnutí slavné Rally Bohemia bylo dalším úkolem Martiny Daňhelové a Vlastimila Daňhela při jejich navazování přátelských vztahů s vozem kategorie R3. Vše proběhlo zdárně a Jihočeši dojeli do cíle těžké soutěže jako jedenáctá posádka pořadí vozů s jednou poháněnou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Michela Riecherta

foto

18. července 2014 • 17:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl MMČR, Rally Bohemia. Do okolí Mladé Boleslavi a Liberce, kde byly rozprostřené rychlostní zkoušky letošního ročníku, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia přerušila týmu Gemini úspěšnou sérii

foto

18. července 2014 • 15:50

Že se řada úspěšně dojetých závodů nebude protahovat do nekonečna, to si musel uvědomovat každý člen týmu okolo posádky Mirka Jakeše a Jardy Nováka. I tak ale zpráva, která přišla před sobotním polednem do servisního zázemí mladoboleslavské soutěže, rozesmutnila vedení i mechaniky Gemini Clinic Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Obadal s Vybíralem – Bronzová šňůra pokračovala i na Bohemce

foto

18. července 2014 • 14:45

Na další podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rally vyrazila do Mladé Boleslavy také posádka Milan Obadal s Ivem Vybíralem. Jako obvykle startovali s vozem Honda Civic VTi z týmu Sparrow racing. Závod to nebyl vůbec lehký, ale kluci se poprali, jak nejlépe mohli a domů si odvezli pohár.

žádný příspěvek celý článek »

Smékal s Hýbnerovou na Bohemii stříbrní

foto

17. července 2014 • 13:35

Čtvrtý start letošní sezony v mezinárodním mistrovství ČR v rally proměnili Egon Smékal s Monikou Hýbnerovou v čtvrté pódiové umístění. Při Rally Bohemia dokončila zlínská posádka náročnou soutěž na 7. místě absolutně MMČR a 2. příčce ve dvoukolkách a třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Kobliha oslnil i na Bohemia rally

foto

16. července 2014 • 13:00

Adam Kobliha s Karlem Žáčkem opanovali čtvrtý závod ROPRO Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014, kterým byla Bohemia Rally s centrem v Mladé Boleslavi. Po dvanácti rychlostních zkouškách zvítězili s téměř dvouminutovým náskokem před Josefem Petákem, třetí příčku obsadil David Tomek.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek Rally Team bavil diváky na Rally Bohemia

foto

16. července 2014 • 12:00

Dva žluté Opely Kadett C-GT/E 16 V vyslal Hájek Rally Team o uplynulém víkendu na Rally Bohemia, kde se s posádkami Miroslav Janota – Michal Ernst a Petr Fulín – Tomáš Singer zúčastnil Rally Bohemia Legend. Díky atraktivnímu jezdeckému stylu obou jezdců, krásnému zvuku unikátních šestnáctiventilových motorů a i díky velkolepému servisnímu zázemí, byl Hájek Rally Team celý víkend těžko k přehlédnutí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Josefa Petrů

foto

15. července 2014 • 18:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl MMČR, Rally Bohemia. Do okolí Mladé Boleslavi a Liberce, kde byly rozprostřené rychlostní zkoušky letošního ročníku, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Citroën Racing Trophy CZ opět neodjížděly s prázdnou

foto

15. července 2014 • 14:00

Třetí podnik Citroën Racing Trophy CZ 2014 – Rally Bohemia – nabídl další skvělé souboje posádek s francouzskými speciály Citroën. A ty stejně jako na předchozích podnicích byly za to náležitě odměněny. Celkem si vysoutěžily 3000 euro.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia je kladně hodnocená jezdci

foto

15. července 2014 • 13:00

O uplynulém víkendu se uskutečnila pátá soutěž Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally - Rally Bohemia. Velmi příjemné letní počasí a pestrá startovní listina, které vévodil tovární tým ŠKODA Motorsport, přilákaly desítky tisíc diváků, jejichž počet se dle policejních odhadů pohyboval kolem sta tisíc.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězný Kopecký korunuje trojitý úspěch na domácí Rally Bohemia

foto

14. července 2014 • 17:50

Mistr Evropy Jan Kopecký před Umbertem Scandolou a Seppem Wiegandem: Rodina Škoda korunuje na domácí Rally Bohemia trojitý triumf. Tisíce fanoušků slavily v cíli před budovou Škoda Muzea v Mladé Boleslavi úspěch domácí automobilky na soutěži, která se letos nesla také ve znamení oslav 40 let RS modelů značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

toplist