www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rallysprint Kopná (MČR-S+PČR)

Michal Horák na Kopné bronzový i s bramborou

foto

5. června 2014 • 13:00

K druhému letošnímu startu v sezoně se v Slušovicích postavila posádka Montrago Racing teamu Michal Horák – Ivan Horák na Škodě Fabia R2. Zatímco první start rodinné posádce nevyšel dle jejich představ, z Kopné do Olomouce putoval pohár za umístění ve třídě plus bramborová placka za pořadí ve dvoukolkách.

žádný příspěvek celý článek »

Kvůli chybě na Kopné Obadalovi utekla bedna

foto

5. června 2014 • 12:15

Nejtěžší jednodenní závod – tak je mezi mnohými posádkami nazýván Rallysprint Kopná. Již 22. ročník závodu se středem dění ve Slušovicích se uskutečnil na konci května. Na startu nechyběla ani domácí posádka Milan Obadal s Ivo Vybíralem. Tato dvojice startuje již druhou sezonu s Hondou Civic Vti z týmu Sparrow racing. Jinak tomu nebylo ani na Kopné.

žádný příspěvek celý článek »

Absolútne víťazstvo na Kopnej pre Rufa Šport a Citroën DS3 WRC

foto

5. června 2014 • 10:00

Slovenský Rufa Šport Team ako prvý rally tím v Česko-Slovensku predstavil počas uplynulého víkendu na tratiach 22. Rallysprintu Kopná úplnú novinku, Citroën DS3 WRC. V cieli súťaže navyše oslávil absolútne víťazstvo spoločne s posádkou Tomáš Kostka – Miroslav Houšť.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing s Trněným brali na Kopnej body za piate miesto

foto

4. června 2014 • 10:00

V rámci českého rallysprintového majstrovstva sa na podujatí 22. Rallysprint Kopná predstavil aj Žilinský KL Racing Rally Team s posádkou Karel Trněný – Václav Pritzl a Škodou Fabia WRC. Po dobrom výkone, ktorý predvádzali počas celej súťaže Karlovi s Václavom patrili nakoniec body za piate miesto.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal – když se kolo polámalo

foto

3. června 2014 • 16:00

Na domácím sprintu v Slušovicích nemohla chybět průběžně vedoucí posádka dvoukolek i třídy 5 v jednodenních soutěžích Egon Smékal s Monikou Hýbnerovou. Do závodu vstupovala smíšená dvojice s cílem urvat plný počet bodů. Tento cíl, ovšem zůstal nesplněný.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta: Moc lépe už to na Kopné nešlo

foto

3. června 2014 • 10:30

Roman Kresta s Petrem Starým obsadili ve XXII. ročníku Rallysprintu Kopná druhé místo absolutní klasifikace. Nad jejich síly byl pouze speciál WRC v rukou Tomáše Kostky. Test vozu Škoda Fabia Super 2000 pro srpnovou Barum rally tak byl jednoznačně úspěšný.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Davida Jeřábka

foto

2. června 2014 • 18:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil Rallysprint Kopná, jeden z nejlegendárnějších sprintů, který defacto zahájil tradici jednodenních soutěží. I letos se na startu sešlo výborné startovní pole, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná ve znamení souboje švagrů Kostka versus Kresta

foto

31. května 2014 • 13:00

Po třetí rychlostní zkoušce XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná vede obhájce prvenství Tomáš Kostka na voze Citroën DS3 WRC. Na druhém místě je při svém návratu na soutěžní tratě Roman Kresta (Škoda Fabia S2000) se ztrátou pouhých 7,4 vteřiny, na třetím místě jede Jan Sýkora (Ford Fiesta R5).

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallysprint Kopná ON LINE

foto

31. května 2014 • 03:00

Sprintový šampionát pokračuje po delší pauze svým teprve druhým závodem, kterým nebude nic menšího, než legendární Rallysprint Kopná. Jak se bude početnému startovnímu poli dařit na valašských kotárech můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Na shakedownu byli nejrychlejší Kostka a Tlusťák

foto

31. května 2014 • 01:40

XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná odstartoval pátečním podvečerním shakedownem na trati z Neubuze do Slušovic kolem zemědělského letiště Bílá hlína. Na 1,91 km dlouhé trati zajel nejrychlejší čas podle očekávání obhájce prvenství Tomáš Kostka na voze Citroën DS3 WRC, který dosáhl času 1:02,8 minuty. Druhý Antonín Tlusťák zaostal na stejném voze o necelé tři vteřiny, třetí skončil navrátilec na soutěžní tratě Roman Kresta (Škoda Fabia S2000).

žádný příspěvek celý článek »

Předehrou Kopné bude shakedown v Neubuzi

foto

30. května 2014 • 15:35

Ještě před samotným ostrým startem XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná 2014 se v pátek uskuteční podobně jako v loňském roce testovací rychlostní zkouška (shakedown) v úseku z Neubuze do Slušovic v blízkosti zemědělského letiště Bílá hlína.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka: Se špičkovým citroënem chci vyhrát!

foto

30. května 2014 • 10:50

Automobilový jezdec Tomáš Kostka neměl původně obhajovat prvenství na víkendovém Rallysprintu Kopná. Kostka získal v letošním roce angažmá v závodech na okruzích a v týmu Audi Sport Italia úspěšně startuje v seriálu EuroV8 Series.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta: Kopná je přípravou na Barumku

foto

29. května 2014 • 11:00

Roman Kresta ještě nekončí! Tato informace vyplývá ze startovní listiny XXII. Rallysprintu Kopná. Se startovním číslem 1 vystartuje Škoda Fabia Super 2000 Adell Mogul racing teamu s posádkou Roman Kresta – Petr Starý.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing s Petrem Kačírkem a Lumírem Firlou míří na Kopnou

foto

28. května 2014 • 20:15

Po dvou okruhových závodních víkendech šampionátu FIA CEZ Zóny Střední Evropy, na Hungaroringu a Red Bull Ringu, jež svět zná především díky kolotoči Formule 1, čeká Petra Kačírka a jeho týmového parťáka Lumíra Firlu další závod v rallysprintovém MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Jindřich Štolfa odstartuje na Kopné poprvé s eresou

foto

28. května 2014 • 09:00

Ve své dlouhé kariéře vystřídal ex-tovární jezdec Jindřich Štolfa už řadu „závodního nářadí“. Na Rallysprintu Kopná bude mít premiéru s legendární „eresou“. Protože se jedná o stavbu, odstartuje dvojice Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel ve třídě V1 Poháru ČR v rally. Pro příznivce rallysportu bude jejich start jedním z taháků oblíbené soutěže na Zlínsku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist