www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Geko Ypres Rally

Škoda se těší na belgické jubileum

foto

16. června 2014 • 11:00

Ypres Rally se pojede už popadesáté a jezdci s vozy značky Škoda chtějí při této jubilejní soutěži hrát důležitou roli. Po double na Circuit of Ireland Rally se Esapekka Lappi/Janne Ferm a posádka týmu Škoda Auto Deutschland Sepp Wiegand/Frank Christian postaví další výzvě. Šestý podnik letošní sezóny ERC v Belgii se koná od 19. do 21. června.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub ČR pomáhá Janu Černému

foto

13. června 2014 • 19:20

Jan Černý, jeden z nejtalentovanějších soutěžních jezdců mladé generace v České republice se v letošním roce s Peugeot Černý Racing Týmem pustil s vervou do závodů JERC – Juniorského mistrovství Evropy, kde v prvních dvou závodech mezi juniory zvítězil. Pak ale přišla nehoda na poslední soutěži na Azorských ostrovech a nad dalším pokračováním sezony Jana Černého visel velký otazník.

žádný příspěvek celý článek »

Černého a Pospíšilíka čeká reparát v Yprách

foto

13. června 2014 • 10:45

Na nadcházející soutěži mistrovství Evropy, kterou bude jako tradičně velmi kvalitně obsazená Geko Ypres Rally, se o boje o body do klasifikace své kategorie zapojí také zástupci českých juniorů, Jan Černý a Tomáš Pospíšilík. Na nevypočitatelných belgických asfaltech se oba představí poté, co na předchozích podnicích předčasně odstoupili.

žádný příspěvek celý článek »

JRM se s novým Subaru vydá do ME

foto

13. března 2014 • 10:00

Na začátku ledna britská stáj JRM Group oznámila dohodu se STI o oficiálním partnerství a distribuci soutěžních speciálů a dílů pro Evropu. Nyní oznámila i své plány pro letošní rok.

příspěvků: 4 celý článek »

toplist