www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Rally Acropolis

Tarabus&Trunkát představují nový Ekomilk design

foto

12. března 2014 • 19:50

Jaromíra Tarabuse s Danielem Trunkátem čeká již za dva týdny třetí díl evropského šampionátu ERC, slavná Rally Acropolis of Greece, přezdívaná Rally bohů – The Rally of Gods. Jelikož z mýtických legend víme, že řečtí bohové nikdy nedali nikomu nic zadarmo, jistě se na takový podnik vyplatí mít silného partnera.

žádný příspěvek celý článek »

Alexandru Filip se představí na pěti soutěžích ME

foto

28. února 2014 • 08:00

Dvojnásobný rumunský šampion vozů s jednou poháněnou nápravou, Alexandru Filip, se rozhodl vydat na mezinárodní scénu. Představí se v mistrovství Evropy, kde doprovodí svého 'dvoukolkářského' kolegu Sebastiana Barbu.

žádný příspěvek celý článek »

Nasser Al-Attiyah pojede Rally Acropolis a Cyprus Rally

foto

11. února 2014 • 15:00

Bronzový medailista z loňské olympiády v Londýně a devítinásobný mistr Středního východu Nasser Al-Attiyah se letos stáhl z mistrovství světa v automobilových soutěžích, představí se však na dvou podnicích mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Bruno Magalhaes se vrací na mezinárodní scénu

foto

7. února 2014 • 19:20

Jeden z nejlepších portugalských jezdců posledních let se vrací na mezinárodní scénu. Díky podpoře Peugeotu, Totalu a Pirelli se představí na vybraných závodech mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Sebastian Barbu míří k Olympu - dvakrát

foto

15. ledna 2014 • 11:00

Úspěšný rumunský dvoukolkář Sebastian Barbu míří k Olympu, a to dokonce nadvakrát. Po účasti na olympiádě v Soči se vydá do Řecka na Acropolis. Sebastian Barbu na sebe upoutal hlavně loňským vítězstvím v rámci ERC 2WD na domácí Sibiu Rally, ani další starty v rámci mistrovství Evropy v Chorvatsku a Sanremu nedopadly žádnou ostudou, přestože ani jeden ze závodů nedokončil.

žádný příspěvek celý článek »

toplist