www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Rally Dakar

Vrátný si polepšil, Veselý spadl do kaňonu a končí

foto

8. ledna 2014 • 20:00

Třetí etapa znamenala konec pro Jana Veselého, motorkáře týmu Bonver Dakar Project. Tomáš Vrátný měl naopak svůj nejlepší dakarský den. Artura Ardavičuse zdržely technické starosti a defekt, dojel hned za svým kolegou.

žádný příspěvek celý článek »

Jak to letos vidí Karel Loprais

foto

8. ledna 2014 • 19:55

Monsieur Dakar, jak bývá Karel Loprais nazýván díky svým šesti vítězstvím v dakarské rally, letošní 36. ročník bedlivě sleduje z domova. Co říká dakarská trucková legenda výkonům svého synovce Aleše?

žádný příspěvek celý článek »

Bronz ve třetí etapě a za šplhání ve třítisícových výškách

foto

8. ledna 2014 • 08:30

Po pondělní druhé etapě, v níž se tým musel vyrovnat s takovými nepříjemnosti, jako je absence pohonu 4x4 a vyražené čelní sklo, bylo těžké současně dát dohromady techniku a připravit se na další cestu.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá etapa v prachu a bez pohonu 4X4 a čelního skla

foto

7. ledna 2014 • 16:00

Povzbuzen úspěchem v první etapě, v níž dovedl svou Královnu 69 do cíle na druhém místě, vyrazil Aleš Loprais do druhého pokračování dakarské rallye. A stejně jako všichni ostatní závodníci měl před sebou pořádný fičák. Po startu ze San Luis přivedl spojovací úsek dlouhý 304 kilometry závodníky k pohoří Sierra Nevada.

žádný příspěvek celý článek »

První Lopraisova stříbrná etapa pro syna Alexe

foto

6. ledna 2014 • 15:30

Slavnostní zahájení letošního ročníku Rallye Dakar bylo velkolepé. Už v pátek se v Rosariu uskutečnila velká společenská akce, které se mimo jiných zúčastnili i zástupci argentinské vlády. Včera v sobotu se pak konal slavnostní nástup všech účastníků na pódium, který trval přibližně šest hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Nejen Loprais odstartoval do Dakaru

foto

5. ledna 2014 • 13:20

Konec čekání, start první etapy Rallye Dakar je na programu právě dnes. Na závodníky čeká na cestě z Rosaria do San Luis spojovací úsek o délce 629 km s rychlostní zkouškou dlouhou 180 km.

žádný příspěvek celý článek »

Bonveráci prošli přejímkami i argentinským vedrem

foto

4. ledna 2014 • 19:40

Stáj Bonver Dakar Project má za sebou přejímky pro Rally Dakar 2014. Vše je v pořádku. Posádky tří tatrovek a motorkář Jan Veselý teď už jen 'čekají' na nedělní start nejtěžšího rajdu světa. Zvládli nejen všechny procedury, zvládají také argentinské vedro.

žádný příspěvek celý článek »

toplist