www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - TipCars Pražský Rallysprint

Stáj XTG motorsport připravuje Opel Adam Rally Cup

foto

28. listopadu 2014 • 19:00

Značkový pohár Opel Adam Rally Cup nabízí už dvě sezony dostupné pohárové závodění na kvalitní technice. Výborně se Opel Adam Rally Cup etabloval v Německu a ve Francii, pokud půjde vše dobře, budou vozy Adam Cup v příští sezoně brázdit i české tratě v rámci Rallysprint série, tedy jednodenních podniků.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru hodlá v plné zbroji dobýt vrch Strahov

foto

28. listopadu 2014 • 18:00

Už tradičně je Subaru hlavním partnerem Pražského rallysprintu, což tradičně znamená také fakt, že Subaru Czech Duck Racing Team vyváží z garáží všechna svá závodní auta. Letos budou závodit čtyři jejich vozy Subaru Impreza, jimž bude s čestným startovním číslem 4 vévodit vítěz své třídy na závodě La Carrera Panamericana Vojtěch Štajf, po jehož boku tentokrát usedne Karel Janeček.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport do Prahy s Kostkom a Grzybom

foto

26. listopadu 2014 • 15:10

Jubilejný ročník XX. TipCars Pražský Rallysprint odštartuje už počas nadchádzajúceho piatku a soboty, čiže 28. - 29.novembra 2014. Na štarte, medzi viac ako päťdesiatkou prihlásených, nebude chýbať ani štvornásobný slovenský majster Rufa Šport Team s dvojicou jazdcov.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing už tento víkend na Pražskom Rallyšprinte

foto

26. listopadu 2014 • 10:00

Tipcars Pražský Rallysprint 2014 bude už dvadsiatym ročníkom tejto exhibičnej súťaže v centre Prahy. Po prvýkrát sa za tím KL Racing na štart postaví aj Tomáš Kukučka, tretí muž v absolútnom hodnotení slovenského rally šampionátu tento rok a taktiež Karel Trněný - tretí v absolútnom hodnotení českých rallyšprintov 2014.

žádný příspěvek celý článek »

toplist