www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - TipCars Pražský Rallysprint

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Michela Riecherta

foto

9. prosince 2014 • 08:00

Po několikaleté odmlce se TipCars Pražský Rallysprint vrátil zpět do okolí Strahova a hned to bylo znát - jak na účasti posádek, tak také početnou návtštěvou diváků, i když počasí závodu příliš nepřálo. Atmosféru jednoho ze závěrečných závodů letošní sezóny si můžete připomenout prostřednictvím snímků Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák a Ruda – SELEBRITY sprintu

foto

8. prosince 2014 • 08:00

Završení české rallyové sezony se po třech letech vrátilo tam, kam neodmyslitelně patří, tedy na Strahov. Potvrzením, že se jednalo o správný krok, byla účast tisícovek fanoušků, kterým byl letošní ročník Pražského rallysprintu jako šitý na míru. Na pětník se vešly servisní zóna i okruhová rychlostní zkouška, nemluvě o přehledných diváckých místech, kterými okruh disponoval.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT nabitý celebritami v Praze bavil diváky

foto

5. prosince 2014 • 22:50

Pražský Rallysprint je každoročně zcela výjimečná akce, a proto do předmikulášského závodu vsetínský JT Rally Team nasadil rovnou šest vozů přímo nabitých celebritami.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan rozdával na Strahově rallyovou radost. Sobě i divákům

foto

5. prosince 2014 • 18:00

Před startem populárního Pražského rallysprintu řeší většina pilotů nelehké dilema: jet s cílem bavit diváky a rezignovat na čas nebo usilovat o výsledek a mnohdy tak ochudit prokřehlé davy o atraktivní průjezdy? Karel Trojan patří mezi to málo jezdců, kteří tuto otázku řešit vůbec nemusí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Martina Husára

foto

5. prosince 2014 • 16:30

Po několikaleté odmlce se TipCars Pražský Rallysprint vrátil zpět do okolí Strahova a hned to bylo znát - jak na účasti posádek, tak také početnou návtštěvou diváků, i když počasí závodu příliš nepřálo. Atmosféru jednoho ze závěrečných závodů letošní sezóny si můžete připomenout prostřednictvím snímků Martina Husára.

žádný příspěvek celý článek »

Engeho show si na Strahově užívalo tisíce diváků

foto

5. prosince 2014 • 15:30

Okruhový jezdec Tomáš Enge se podruhé v letošním roce představil českým fanouškům, a to netradičně za volantem soutěžního vozu. Liberecký závodník provětral v Praze Audi Sport Quattro zaniklých monster skupiny B osmdesátých let a bavil nejen sebe, ale také fanoušky rallysportu.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárekovci na koncoročnom česko-slovenskom rally turné

foto

5. prosince 2014 • 15:00

Nabitý program na konci sezóny prežíva ôsma posádka absolútneho poradia tohtoročného Rallye Monte Carlo, bratská dvojica Jaroslav a Erik Melichárekovci z ambiciózneho Slovakia World Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing: Rýchlo a zbesilo ulicami Prahy

foto

3. prosince 2014 • 15:15

Chladné počasie neodradilo platiacich divákov pri Strahovskom štadióne, aby si vychutnali tie najlepšie rally autá v susedstve tohto historického monumentu mesta Prahy. KL Racing zabojoval na Tipcars Pražskom Rallyšprinte s dvojicou posádok Tomáš Kukučka-Václav Pritzl a Karel Trněný-Martin Kleman. Výsledkom bolo skvelé štvrté miesto, no od pódia delili Trněného len desatiny sekundy!

žádný příspěvek celý článek »

Černého strahovská show s Peugeotem 208 T16

foto

3. prosince 2014 • 14:00

Bílý Peugeot 208 T16 kategorie R5 se při letošním XX. Pražském rallysprintu představil divákům s netradiční posádkou Jan Černý – Marco Venturini. Ředitel Peugeot Česká republika pan Marco Venturini dělal Honzovi Černému partnera na sedadle spolujezdce a byla to pro něj premiéra v soutěžním voze vedle takto rychlého a dravého jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Drotárovci na Pražskom Rallyšprinte

foto

3. prosince 2014 • 13:00

Igor Drotár a Vlado Bánoci pokračovali vo svojom „zimnom turné“ uplynulý víkend na pražskom Strahove. Presnejšie na Tipcars Pražskom Rallyšprinte, ktoré sa vrátilo späť do centra Prahy. Vyše 50 štartujúcich bojovalo v okolí historického Strahovského štadióna o najlepší čas a priazeň tisícov prítomných divákov.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v Praze za volantem nejrychlejšího Subaru

foto

2. prosince 2014 • 15:30

Jako velice dobré rozhodnutí pořadatele se ukázal návrat Pražského rallysprintu na strahovský kopec. Hojně navštívenou akci si parádně užily i posádky Subaru Czech Duck Racing Teamu, které vesměs trať zvládly a v kompletním složení dojely až na cílovou rampu. Vévodila jim posádka Vojtěch Štajf – Karel Janeček, která si ze závodu odvezla poháry za stříbrnou příčku ve skupině N.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport z Prahy z výborným výsledkom

foto

2. prosince 2014 • 14:00

Predposledným podujatím tohtoročnej sezóny pre Rufa Šport bol XX. TipCars Pražský Rallysprint. Slovenský tím získal bronz s WRC, ale aj piate miesto absolútneho poradia s R5.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský Rallysprint ovládl Pech

foto

1. prosince 2014 • 17:00

Již desáté vítězství na Pražském Rallysprintu přidal do své sbírky Václav Pech jun. a je nejúspěšnějším jezdcem v historii této soutěže. Okolí pražského Strahovského stadionu zažilo o uplynulém víkendu již XX. Pražský Rallysprint, který je jako automobilová soutěžní show již tradičně pořádán na závěr sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech vyhrál podesáté TipCars Pražský Rallysprint

foto

30. listopadu 2014 • 19:00

Úřadující český šampion v automobilových soutěžích Václav Pech ovládl podesáté Pražský rallyesprint. S vozem Mini John Cooper Works WRC si ve 20. ročníku exhibičního závodu připsal pátou výhru za sebou. Pech se z těsného vítězství radoval i přesto, že vyhrál jen dvě z pěti rychlostních zkoušek. Druhého Jaroslava Melichárka ze Slovenska porazil o 2,7 sekundy a třetí byl s odstupem další tří desetin sekundy Tomáš Kostka. Oba jeli s vozy Ford Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Stáj XTG motorsport připravuje Opel Adam Rally Cup

foto

28. listopadu 2014 • 19:00

Značkový pohár Opel Adam Rally Cup nabízí už dvě sezony dostupné pohárové závodění na kvalitní technice. Výborně se Opel Adam Rally Cup etabloval v Německu a ve Francii, pokud půjde vše dobře, budou vozy Adam Cup v příští sezoně brázdit i české tratě v rámci Rallysprint série, tedy jednodenních podniků.

žádný příspěvek celý článek »

toplist