www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Agrotec Petronas Rally Hustopeče (MČR)

Pechovi sázka na déšť nevyšla

foto

22. června 2015 • 18:00

Třetí soutěž domácího mistrovství České republiky v automobilových soutěžích Rallye Hustopeče opět přinesla nesmírně atraktivní souboj o vedení v mistrovství republiky, kde byli jedněmi z favoritů Václav Pech jun. s Petrem Uhlem a vozem Mini John Cooper Works S2000 1,6 turbo.

příspěvků: 1 celý článek »

Pospíšilík s Peugeotem v Hustopečích úspěšně v cíli

foto

22. června 2015 • 09:00

Rally Hustopeče byla pro posádku Peugeot Sport Česká republika velkou neznámou. Dosud na této soutěži nikdy nestartovali a byli tak velmi zvědaví na její proměnlivý charakter, kde jsou rychlé úseky vystřídány úzkými vinařskými stezkami a mnohdy i dlouhými úseky na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

KHSA na Legendách v Praze

foto

22. června 2015 • 08:00

Druhý ročník Legend v pražských Bohnicích byl další významnou motoristickou akcí, kde měl silné zastoupení Klubu historických sportovních automobilů. Vozy členů KHSA patřili k ozdobám Legend, největší pozornost poutaly především závodní a soutěžní vozy ze sbírky Jiřího Jírovce a vůz T 603 B5 Stanislava Hajduška.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po RZ 7

foto

20. června 2015 • 14:20

V polovině druhé etapy se soutěžní posádky opět vrátily na náměstí v Hustopečích, kde je před servisní přestávkou čekala nejdříve tradičně kontrola seskupení. Při této příležitosti jsme zde tedy opětovně vyzpovídali některé z aktérů letošní hustopečské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po shakedownu

foto

19. června 2015 • 20:25

Poslední možností k ostrému testu soutěžních posádek i jejich techniky se před večerním startem Agrotec Petronas Rally Hustopeče stal dnešní odpolední shakedown. Testovací zkouška také naznačila, jak by mohlo vypadat počasí při samotné soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská rally má své specifikum, shodují se jezdci

foto

19. června 2015 • 16:15

Už jenom několik hodin nás dělí od zahájení 11. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče, třetího podniku letošního Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na start první etapy se dnes postaví celkem 86 posádek soudobých vozů, když se pořadatelům oproti přihláškám omluvila pouhá šestice soutěžních dvojic.

žádný příspěvek celý článek »

Pospíšilík s Peugeotem míří na jih Moravy

foto

19. června 2015 • 11:00

Již potřetí v této sezoně spojí síly juniorský závodník Tomáš Pospíšilík se svým spolujezdcem Lukášem Vyoralem a s Peugeotem 208 R2 při startu v soutěži domácího Mistrovství České republiky v rallye. Touto soutěží bude Rally Hustopeče odehrávající se v okolí stejnojmenného městečka obklopeného krásnou přírodou a hlavně vinicemi.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký chce s Fabií R5 získat třetí domácí vítězství

foto

17. června 2015 • 21:15

Na Rally Hustopeče chce tovární jezdec Škoda Motorsportu Jan Kopecký pokračovat v úspěšném kurzu. 33letý pilot míří na start třetího podniku letošního Mistrovství ČR v rally krátce po zisku třetího místa na Sardinii v soutěži seriálu FIA WRC 2. Rally Hustopeče je třetím podnikem letošního českého mistrovství v rally (MČR). Oba dva první podniky MČR v Klatovech a Českém Krumlově Jan Kopecký ve voze Fabia R5 se spolujezdcem Pavlem Dreslerem vyhrál.

žádný příspěvek celý článek »

Pech před startem Rallye Hustopeče

foto

17. června 2015 • 16:15

Václav Pech s Petrem Uhlem a soutěžním vozem MINI EuroOil - invelt teamu míří na jižní Moravu na náročnou Rally Hustopeče, která je očima sedminásobného mistra republiky Václava Pecha asi tou nejzáludnější soutěží u nás.

žádný příspěvek celý článek »

Na mistrovství světa i do Hustopečí

foto

17. června 2015 • 16:05

Necelý měsíc od posledního bojového nasazení závodních vozů pražského týmu Duck Racing uběhl jako voda. Týdny příprav na další část sezóny vrcholí v hodně ostrém tempu, protože již za necelé tři dny zasáhne pět závodníků tohoto pražského týmu do bojů o mistrovské body.

žádný příspěvek celý článek »

Voldřich Motorsport hlásí hotovo a míří do Hustopečí

foto

17. června 2015 • 10:00

Voldřich Motorsport konečně v letošní sezoně vstupuje do ostrého závodního režimu. Proč až v červnu? Důvod je jasný. Šumavský tým se totiž hned po ukončení loňské, úspěšné sezony v Mitropa Rally Cupu pustil do náročné přestavby vozu.

příspěvků: 1 celý článek »

Video z testu Škody Motorsport od Luboše Laholy

foto

16. června 2015 • 20:15

V těchto dnech se uskutečnil na trati nedaleko Kašavy test Škody Motorsport před nadcházejícími soutěžemi. Zatímco včera testoval Freddy Loix před Kenotek Ypres Rally, dnes se vracel na asfalt Jan Kopecký před Hustopečemi. Video z tohoto testu pro vás připravil Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče

foto

12. června 2015 • 17:55

Dnes byl zveřejněn seřazený seznam přihlášených posádek na další díl mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče, která se uskuteční na tradičních tratích v okolí Hustopečí již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečští pořadatelé evidují první přihlášky

foto

28. května 2015 • 13:00

Nedávné zveřejnění Zvláštních ustanovení je vždy neoficiálním startem příjmu přihlášek. Nejinak tomu bylo i v případě XI. ročníku Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče 2015, která se uskuteční ve dnech 19. – 20. června 2015.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněny zvláštní ustanovení na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče

foto

21. května 2015 • 10:00

Většina posádek startujících v mistrovství České republiky se momentálně zajímá o start v Českém Krumlově, k dispozici jsou již zvláštní ustanovení na další závod, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče, který se uskuteční na jih od Brna ve druhé polovině června.

žádný příspěvek celý článek »

toplist