www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Agrotec Petronas Rally Hustopeče (MČR)

Václav Dunovský: V Hustopečích z bídy

foto

7. července 2015 • 08:00

Po úspěšném vystoupení v Českém Krumlově na posádku Václav Dunovský – Petr Glossl čekalo hektické období v podobě shánění financí na další start ve velkém mistrovství. Jako odlehčení ale také účast na show Legendy v Praze Bohnicích.

žádný příspěvek celý článek »

Daňhelová s Jugasovou nachytány na švestkách, vlastně jen na jedné…

foto

1. července 2015 • 20:30

Už třetím podnikem letošního seriálu Mistrovství České republiky v rally byla tradičně letní Rally Hustopeče. Ta byla ale tentokrát letní pouze termínem, počasí bylo spíše trochu aprílové a se závodníky si pohrávalo. I se závodnicemi - těm dokonce udělalo pořádnou čáru přes rozpočet i přes sezónní plány...

žádný příspěvek celý článek »

Když se štěstěna unaví

foto

30. června 2015 • 08:00

Zapomenout na slova o testování a poprvé řádně prověřit konkurenceschopnost svou a konkurenceschopnost týmového speciálu. Takové cíle měl před startem hustopečské Agrotec Petronas Syntium rally hodonínský soutěžák Jan Lunga. Se spolujezdcem Ondřejem Koubkem se během první poloviny závodu drželi na třetím místě v kategorii vozů s pohonem přední nápravy, jenže pak se štěstěna unavila...

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný návrat na závodní tratě pro Michala Horáka

foto

29. června 2015 • 22:00

Nepříjemná havárie při Valašské rally, rychlá rekonvalescence a návrat na soutěžní tratě v Hustopečích, tak by se daly charakterizovat poslední týdny olomouckého jezdce Michala Horáka.

žádný příspěvek celý článek »

Pešlovy oblíbené Hustopeče: TOP 10, bedna ve třídě i dvě vyhrané erzety

foto

29. června 2015 • 20:00

TOP 10 v absolutním pořadí, bedna ve třídě a k tomu navrch v silné konkurenci dvě vyhrané erzety. Takto příjemná je bilance posádky JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek na Rally Hustopeče. Na třetím podniku mistrovství České republiky v rally Pešl s Peškem, kteří jeli tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, vybojovali desátou příčku absolutně a ve své třídě 3 dosáhli na poháry za třetí příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing si ze Slovenska a Hustopečí odváží poháry, ale také spoustu starostí

foto

29. června 2015 • 19:00

Pražský tým Duck Racing má za sebou další náročnou bitvu na dvou frontách. Tu obstaral třetí podnik českého a zónového mistrovství v závodech na okruzích na Slovakia Ringu a taktéž třetí ročník MČR v automobilových soutěží v jihomoravských Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od Miroslava Knedly

foto

29. června 2015 • 16:00

Ještě jednou se vrátíme k předmínulému víkendu, kdy pokračovalo letošní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích svým třetím podnikem. Na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo pořídit podél rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš s Novákem si z Hustopečí vezou body jen za první etapu

foto

27. června 2015 • 21:00

Po smolném závěru Rally Český Krumlov, kde kvůli technickým problémům musela posádka Miroslav Jakeš – Jaroslav Novák v samotném závěru zpomalit a opustit pódiové umístění, se celý tým Gemini již připravoval na třetí díl mistrovství ČR v jihomoravských Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance i po Hustopečích na vítězné vlně

foto

27. června 2015 • 11:45

V polovině června zlínský tým CERS performance vyrazil na oblíbenou Rally Hustopeče, třetí soutěž letošního republikového mistrovství v rally. Na jižní Moravu se vydal se třemi posádkami, které se zabydlely ve třídách 5, 6 a 9 - Citroëny Ondřeje Bisahy a Marcela Svačiny po delší pauze doplnila Honda Zbyňka Ballera.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën DS3 R3T MAX opanoval v Hustopečích dvoukolky

foto

23. června 2015 • 11:00

Sedm vozů se sešlo na startu druhého klání značkového poháru Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 v Hustopečích. A nakonec to bylo podobně jako v Českém Krumlově z pohledu posádek na speciálech francouzské značky jako ´na houpačce´. Cíl nespatřili tradiční matadoři Jakeš se Smékalem, vítězstvím v hodnocení vozů s jednou poháněnou nápravou se ovšem blýsknul Ondřej Bisaha. Kroměřížský jezdec zároveň zvítězil ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od Zdeňka Žilinského

foto

23. června 2015 • 01:00

O uplynulém víkendu pokračovalo letošní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích svým třetím podnikem. Na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Zdeněk Žilinský a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo pořídit podél rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovi sázka na déšť nevyšla

foto

22. června 2015 • 18:00

Třetí soutěž domácího mistrovství České republiky v automobilových soutěžích Rallye Hustopeče opět přinesla nesmírně atraktivní souboj o vedení v mistrovství republiky, kde byli jedněmi z favoritů Václav Pech jun. s Petrem Uhlem a vozem Mini John Cooper Works S2000 1,6 turbo.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

22. června 2015 • 10:00

O uplynulém víkendu pokračovalo letošní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích svým třetím podnikem. Na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo pořídit podél rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Pospíšilík s Peugeotem v Hustopečích úspěšně v cíli

foto

22. června 2015 • 09:00

Rally Hustopeče byla pro posádku Peugeot Sport Česká republika velkou neznámou. Dosud na této soutěži nikdy nestartovali a byli tak velmi zvědaví na její proměnlivý charakter, kde jsou rychlé úseky vystřídány úzkými vinařskými stezkami a mnohdy i dlouhými úseky na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

KHSA na Legendách v Praze

foto

22. června 2015 • 08:00

Druhý ročník Legend v pražských Bohnicích byl další významnou motoristickou akcí, kde měl silné zastoupení Klubu historických sportovních automobilů. Vozy členů KHSA patřili k ozdobám Legend, největší pozornost poutaly především závodní a soutěžní vozy ze sbírky Jiřího Jírovce a vůz T 603 B5 Stanislava Hajduška.

žádný příspěvek celý článek »

toplist