www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rally Bohemia (MČR)

Žito si hrál na Bohemce na slepou bábu

foto

22. července 2015 • 11:00

Rally Bohemia, to je soutěžácká klasika, která se jezdí už od roku 1974. Prakticky každý ročník slavné soutěže měl vždy přímo nabitou startovní listinu kvalitními jmény a vozy a i letos přiložil polínko do ohně JT Rocksteel Rally Team. Do Mladé Boleslavi se pod vlajkou vsetínského týmu vydali tentokrát navrátilec Daniel Landa, Olga Lounová a Zdeněk Pokorný.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Michéla Reicherta

foto

20. července 2015 • 18:00

Mladoboleslavská Rally Bohemia letos nabídla rekordně široké startovní pole, když poprvé hostila mimo jiné mistrovství Evropy historických automobilů. U trati se svým fotoaparátem sledovat rozličné automobily Michél Reichert, jehož snímky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Snová Rally Bohemia v podání Hájek Rally Teamu

foto

17. července 2015 • 12:15

Pro Hájek Rally team se stala letošní Rally Bohemia jedním z dosavadních vrcholů jejich snažení na poli automobilového sportu. Do Mladé Boleslavi totiž tým Ctirada Hájka přivezl finského závodníka Juho Hänninena, který ověnčen několika mezinárodními tituly osedlal legendární žlutý Opel Kadett C-GT/E 16V z Radotína.

žádný příspěvek celý článek »

Esapekka Lappi zvítězil na Rally Bohemia v klasifikaci RRC

foto

17. července 2015 • 12:05

Posádka továrního týmu ŠKODA Motorsport Esapekka Lappi – Janne Ferm se stala na Rally Bohemia vítězem klasifikace nově vzniklého polsko-německo-českého seriálu Regional Rally Cup. Celkové vítězství v letošním prvním ročníku tohoto poháru získali Jiří Pertlíček sen. – Petr Picka.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia pohledem Jana Černého

foto

17. července 2015 • 11:05

Pro posádku Jan Černý - Petr Černohorský z týmu MOGUL Racing byla 42. Rally Bohemia další možností společné spolupráce a další možností zapojit se do bojů o body do hodnocení MČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Smolná série pokračuje

foto

16. července 2015 • 11:00

Ani třetí letošní start posádky Jakeš – Novák nedopadl podle očekávání, když na vině byla znovu technika. Loňské vicemistry potrápily problémy vozu Citroën DS3 R5 natolik, že bez problémů neodjeli prakticky ani kilometr rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Krejča obhájil vítězství v rámci MČR v rally historických automobilů

foto

14. července 2015 • 07:00

Posádce Jan Krejča – Pavel Šárka na Škodě 130 LR se podařilo obhájit loňské vítězství v Rally Bohemia Historic v rámci klasifikace MČR v rally historických automobilů. Nejvážnějšími soupeři jim byli po celou dobu Břetislav Enge – Lucie Engová na další Škodě 130 LR.

žádný příspěvek celý článek »

„Pedro“ - Baldaccini vítězi Rally Bohemia Historic

foto

13. července 2015 • 12:30

Italská posádka „Pedro“ – Emanuele Baldaccini na Lancii Rally 037 se stali vítězi Rally Bohemia Historic. Vedení se ujali už po druhé rychlostní zkoušce, ovšem jejich největší pronásledovatelé se Mats Myrsell - Esko Junttila ze Švédska se jim po celou dobu drželi v patách. Třetí skončili Carlo Marenzana a Luca Beltrame z Itálie.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy ze slavnostního startu 42. Rally Bohemia

foto

11. července 2015 • 10:00

Večerní slavnostní start otevřel před zaplněným Staroměstským náměstím v Mladé Boleslavi 42. Rally Bohemia, Rally Bohemia Historic i Rally Bohemia Legend. Součástí slavnostního startu byly též krátké tiskové konference.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia finalovým závodem Regional Rally Cupu

foto

10. července 2015 • 16:00

42. Rally Bohemia je závěrečným závodem nově vzniklého polsko-německo-českého seriálu Regional Rally Cup. Právě na Rally Bohemia se tak rozhodne o vítězích tohoto poháru tří států.

žádný příspěvek celý článek »

České speciály pro Carreru Panamericanu se představí na Rallye Bohemia Legend

foto

10. července 2015 • 13:00

Unikátní příležitost, totiž vidět oba automobily pro závod La Carrera Panamericana 2015 v akci a v plném závodním tempu, se naskytne fanouškům víkendové Bohemia Rally. V rámci vloženého exhibičního podniku Rallye Bohemia Legend diváci uvidí jak Subaru GSR Coupé Vojtěcha Štajfa, tak BMW 3,0 CS Petra Kačírka, samozřejmě již v designu pro nový ročník Carrery.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia zahájí slavnostní start

foto

10. července 2015 • 11:00

Společným oficiálním zahájením 42. Rally Bohemia, Rally Bohemia Historic i Rally Bohemia Legend bude slavnostní start na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi v pátek 10. července.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Start na bohemce je splněním snu

foto

9. července 2015 • 14:30

Se spolujezdcem Honzou Hlouškem a Fabii R2 týmu Montrago-Racing, se Filip Mareš letos účastní vybraných podniků MČR v rally a nově vypsané RSS. Při jejich zatím posledním vystoupení v Hustopečích, musela tato mladá posádka odstoupit ze skvěle rozjetého závodu, vinou technické závady.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Černohorským připraveni na Rally Bohemia

foto

9. července 2015 • 14:00

Rally Bohemia je jedna z nejvýznamnějších soutěží rally na území české republiky a mnohými jezdci je považována i za nejtechničtější a nejnáročnější automobilovou soutěž v České republice. Základ rychlostních zkoušek zde tvoří úseky v podhůří Jizerských Hor a na Železnobrodsku, případně v okolí města automobilů Škoda, na Mladoboleslavsku.

žádný příspěvek celý článek »

WRCko tým se těší na tratě Rally Bohemia

foto

9. července 2015 • 13:30

I v letošní soutěžní sezóně si WRCko Rally Team, startující tradičně s Hondou Civic VTi, prověří svou výkonnost na tratích Rally Bohemia. Ty bývají považovány za jedny z nekrásnějších a rovněž i nejtěžších z celého kalendáře Mistrovství České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist