www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MČR)

René Dohnal: Barumka? Čirá radost

foto

9. září 2015 • 17:00

Vyjma Barumky jel René všechny soutěže MČR poprvé v životě. Poprvé se s Hondou proplétal úzkými silničkami krumlovských lesů, poprvé „letěl“ na rychlých šumavských zkouškách, prvně ochutnal atmosféru Bohemky i šotolinový prach v Hustopečích. O to je jeho bilance neuvěřitelnější.

žádný příspěvek celý článek »

Dva defekty ukončili účinkovanie KL Racingu na Barumke

foto

9. září 2015 • 14:00

Premiérové vystúpenie posádky KL Racing Rally Teamu, Tomáša Kukučku s Radovanom Moznerom mladším, v rámci európskej Barum Czech Rally Zlín ukončili dva defekty.

žádný příspěvek celý článek »

Vopatřil a Lichovník na bedně, Koutek a Holík Barumku nedokončili

foto

8. září 2015 • 21:30

V plné síle čtyř soutěžních vozů se na domácí Barum Czech Rally Zlín 2015 představil Minařík racing team. Přetěžká rally byla nad síly mnoha posádek a také dvě dvojice ze slušovického týmu cíl nespatřily. Naopak Martin Vopatřil a Jirka Lichovník si dojeli pro poháry za třetí místa ve svých třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín: Adamy opanovaly 'dvoukolky'

foto

8. září 2015 • 17:00

Vrchol české sezony – evropská Barum Czech Rally Zlín – dopadl pro značku Opel, zejména pro modely Adam R2, parádně. Vozy německé automobilky obsadily čelní příčky v hodnocení vozů s jednou poháněnou nápravou. Vítězného Švéda Emila Bergkvista doplnil na stupních vítězů třetí Polák Aleks Zásada, čtvrté místo obsadil Němec Marijan Griebel.

žádný příspěvek celý článek »

CTM Trophy CZ: Světlé momenty ve stínu zklamání

foto

8. září 2015 • 16:00

Účastníci značkového poháru Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 zažili při vrcholu sezony – Barum Czech Rally Zlín - malé Waterloo. Ze sedmi vozů na startu byly klasifikovány jen dva – Citroën DS 3 R5 Mirka Jakeše na devátém místě absolutně a Citroën C2 R2 Max Vratka Kubíka na třetím místě ve třídě 6 v rámci českého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Ostrá Barumka a Ostrá Lúka s tímom L Racing

foto

5. září 2015 • 16:00

Svet motoristického športu je vždy plný nečakaných situácií, zvratov, úspechov aj pádov. Bez skúseností je vám talent nanič a zakaždým môže vyskočiť niečo, čo vás prekvapí. Pripraveným však šťastie praje. Šťastie, pripravenosť a správne odhodlanie sa tento víkend určite zídu Jozefovi Bérešovi ml., ktorý na Ostrej Lúke zabojuje o absolútny titul majstra Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Gemini na Barum rally: pozitiva převažují

foto

4. září 2015 • 13:45

Ani v jedné ze dvou předcházejících soutěží mistrovství ČR posádka Miroslav Jakeš – Jaroslav Novák cílovou rampu po technických problémech neviděla. Bylo tedy zřejmé, že celý GEMINI Clinic Rally Team se bude chtít na své domácí soutěži ve Zlíně předvést v co nejlepším světle a napravit nepříliš dobré výsledky z letošních domácích podniků. A především pak dovézt vůz Citroën DS3 R5 až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Zlínské stříbro udrželo Štajfovi vedení v seriálu ERC2

foto

3. září 2015 • 14:00

Těžkou dřinou bylo letos absolvování celé tratě náročné a horké Barum Czech Rally Zlín, posádka Subaru Duck Czech National Team však veškerá úskalí soutěže zvládla na výbornou. Odměnou pro Vojtěcha Štajfa s Františkem Rajnohou byla v cíli druhá příčka v hodnocení ERC2 a také v národním šampionátu produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

BP NOTE připravil posádkám Barum Czech Rally Zlín překvapení

foto

3. září 2015 • 13:30

Je tomu přesně rok, kdy byl při zlínské Barum Czech Rally představen specializovaný blok pro spolujezdce BP NOTE. V rámci testování prototypů bloku bylo úkolem 6 vybraných spolujezdců prověřit blok během náročného třídenního klání a poskytnou zpětnou vazbu pro doladění jeho konečné podoby.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Davida Jeřábka

foto

3. září 2015 • 10:00

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, opět ukázala nádherný sport i spoustu soubojů domácích i zahraničních posádek. Na sluncem zalité rychlostní zkoušky se vydal i náš stálý redakční spolupracovník David Jeřábek a vy si dnes můžete prohlédnout snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký získává český mistrovský titul s vozem Škoda Fabia R5

foto

3. září 2015 • 09:00

Tovární jezdec značky Škoda Jan Kopecký se stal českým mistrem v rally a věnoval tak továrnímu týmu první titul s novým vozem Fabia R5. Společně se svým spolujezdcem Pavlem Dreslerem triumfoval Kopecký na 45. ročníku Barum Czech Rally Zlín na domácí půdě proti evropské elitě a nadchl tak tisícovky fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport a Kostku z Barum Rally vyradila technická porucha

foto

2. září 2015 • 17:30

Slovenský Rufa Sport Team v rámci legendárnej Barum Czech Rally Zlín predstavil novú Škodu Fabia R5, ale aj premiérovú spoluprácu Tomáša a Lukáša Kostku. Po výbornom začiatku však pre nich súťaž skončila v siedmom teste.

žádný příspěvek celý článek »

Dobře rozjetou Barumku Tomáš Pospíšilík nedokončil

foto

2. září 2015 • 16:00

Barum Czech Rally o uplynulém víkendu plnila stránky motoristických rubrik prakticky ve všech denících a na specializovaných rallye serverech zažívali takový nápor, jako nikdy jindy v roce. Ve Zlíně se totiž jela populární Barum Czech Rally. Už 45. ročník této soutěže přinesl nebývalou konkurenci a velké drama.

žádný příspěvek celý článek »

Výborný výkon KM Racing Teamu na 45. Barum Czech Rally Zlín

foto

2. září 2015 • 11:00

Slovenský KM Racing Team mal v rámci 45. Barum Czech Rally Zlín v hre hneď dve súťažné posádky. Obe dojazdili až na cieľovú rampu, navyše s dobrým umiestnením.

žádný příspěvek celý článek »

Převodovková loterie Lumíra Firly a týmu Duck Racing na Barumce

foto

1. září 2015 • 17:00

Barum Czech Rally Zlín, soutěž, které neřekne nikdo jinak než Barumka, je tradičně vrcholem sezony v českých luzích a hájích a nejinak tomu bylo i letos. Do soutěže vstupoval s úmyslem zlomit letošní trápení i jezdec týmu Duck Racing Lumír Firla.

žádný příspěvek celý článek »

toplist