www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MČR)

Mikulášská soutěž s Barum Czech Rally Zlín!

foto

1. prosince 2015 • 15:35

S blížícími se Vánocemi připravila Barum Czech Rally Zlín jejímž partnerem je agentura CzechTourism soutěž pro všechny fanoušky rallysportu. Ve hře je řada atraktivních cen spojených s populární barumkou, které mohou posloužit jako zajímavé vánoční dárky. O co přesně se hraje?

žádný příspěvek celý článek »

Barumka se pojede opět v rámci evropského šampionátu

foto

5. listopadu 2015 • 18:30

Nejvýznamnější automobilový podnik na území České republiky BARUM CZECH RALLY ZLÍN bude i v příštím roce součástí prestižního seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally jezdců (ERC). Promotér šampionátu společnost Eurosport Events Ltd. zveřejnila předběžný kalendář deseti soutěží, kde zlínská rally opět figuruje mezi evropskou elitou v termínu 26. – 28. srpna 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Březík po Barumce: Splněný sen

foto

21. září 2015 • 09:00

Když na počátku sezony v uherskobrodské dílně Locar Vildy Loveckého zazněla myšlenka, že po loňském titulu ve sprintech nezbývá nejrychlejšímu pekaři Martinu Březíkovi nic jiného, než atakovat titul ve velkém mistráku, vyvolalo to u mnohých přítomných široký úsměv na tváři.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Marka Pléhy

foto

18. září 2015 • 08:00

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, opět ukázala nádherný sport i spoustu soubojů domácích i zahraničních posádek. Na sluncem zalité rychlostní zkoušky se vydal i náš redakční spolupracovník Marek Pléha a vy si dnes můžete prohlédnout snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Michala Ševčíka

foto

16. září 2015 • 16:00

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, opět ukázala nádherný sport i spoustu soubojů domácích i zahraničních posádek. Na sluncem zalité rychlostní zkoušky se vydal i náš redakční spolupracovník Michal Ševčík a vy si dnes můžete prohlédnout snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Surovič – startem na Barum rally jsem si splnil sen

foto

13. září 2015 • 11:00

Splnění klukovského snu, lehká havárie i první noční erzety, ale hlavně skvělá atmosféra – takové jsou pocity Honzy Suroviče po dokončení Barum Czech Rally Zlín 2015. Domácí soutěž dokončil zlínský jezdec v rámci super rally, přesto byl v cíli spokojený.

žádný příspěvek celý článek »

Když trpělivost růže přináší...

foto

12. září 2015 • 18:00

Je tomu přesně rok, kdy Jan Lunga s Ondřejem Koubkem na Barum Czech Rally Zlín premiérově usedli za volant speciálu kategorie R. S Fabií R2 si napoprvé velké ambice dělat nemohli, více než výsledek je však zajímaly zkušenosti s plnokrevným soutěžním vozem, které díky absolvování celé soutěže nasbírali. Rok od debutu nastal pravý čas pokusit se kilometry v kokpitu R-dvojek a R-trojek zúročit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

10. září 2015 • 20:00

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, opět ukázala nádherný sport i spoustu soubojů domácích i zahraničních posádek. Na sluncem zalité rychlostní zkoušky se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský na Barumce: Horor na začátku, spokojenost na konci

foto

10. září 2015 • 14:00

Start na populární Barum Czech Rally Zlín byl pro posádku Václav Dunovský – Petr Glossl po havárii na Rally Bohemia v ohrožení. Kluci však udělali maximum a do Zlína se přece jen vydali. Na dveřích svého závodního auta vezli startovní číslo 59 a odhodlaně vyrazili do bojů.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák si na Barumce vylámal zuby

foto

9. září 2015 • 18:00

Zdá se to být k nevíře, ale čím blíže domácímu komínu, tím horší bilanci mají v letošní sezoně Martin Vlček a jeho Fabia S2000. Potvrdilo se to v Hustopečích, ve Vyškově i na Barum Czech Rally Zlín, která je pro celý tým zeměpisně nejbližší soutěží. Jako by byl východ naší republiky pro „Vlčáka“, Jindřišku i týmovou fabii letos zakletý...

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal: Barumka? Čirá radost

foto

9. září 2015 • 17:00

Vyjma Barumky jel René všechny soutěže MČR poprvé v životě. Poprvé se s Hondou proplétal úzkými silničkami krumlovských lesů, poprvé „letěl“ na rychlých šumavských zkouškách, prvně ochutnal atmosféru Bohemky i šotolinový prach v Hustopečích. O to je jeho bilance neuvěřitelnější.

žádný příspěvek celý článek »

Dva defekty ukončili účinkovanie KL Racingu na Barumke

foto

9. září 2015 • 14:00

Premiérové vystúpenie posádky KL Racing Rally Teamu, Tomáša Kukučku s Radovanom Moznerom mladším, v rámci európskej Barum Czech Rally Zlín ukončili dva defekty.

žádný příspěvek celý článek »

Vopatřil a Lichovník na bedně, Koutek a Holík Barumku nedokončili

foto

8. září 2015 • 21:30

V plné síle čtyř soutěžních vozů se na domácí Barum Czech Rally Zlín 2015 představil Minařík racing team. Přetěžká rally byla nad síly mnoha posádek a také dvě dvojice ze slušovického týmu cíl nespatřily. Naopak Martin Vopatřil a Jirka Lichovník si dojeli pro poháry za třetí místa ve svých třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín: Adamy opanovaly 'dvoukolky'

foto

8. září 2015 • 17:00

Vrchol české sezony – evropská Barum Czech Rally Zlín – dopadl pro značku Opel, zejména pro modely Adam R2, parádně. Vozy německé automobilky obsadily čelní příčky v hodnocení vozů s jednou poháněnou nápravou. Vítězného Švéda Emila Bergkvista doplnil na stupních vítězů třetí Polák Aleks Zásada, čtvrté místo obsadil Němec Marijan Griebel.

žádný příspěvek celý článek »

CTM Trophy CZ: Světlé momenty ve stínu zklamání

foto

8. září 2015 • 16:00

Účastníci značkového poháru Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 zažili při vrcholu sezony – Barum Czech Rally Zlín - malé Waterloo. Ze sedmi vozů na startu byly klasifikovány jen dva – Citroën DS 3 R5 Mirka Jakeše na devátém místě absolutně a Citroën C2 R2 Max Vratka Kubíka na třetím místě ve třídě 6 v rámci českého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist