www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rally Klatovy (MČR)

Tratě Rally Klatovy připomněly historii

foto

2. října 2015 • 08:00

Organizátoři klatovské „zastupující“ soutěže splnili svůj slib a žádná z rychlostních zkoušek není kopií testu z letošního ročníku slavné Rallye Šumava Klatovy. Nicméně technických tratí není ani kolem starobylého západočeského města nekonečné množství, není tedy divu, že byly takříkajíc oprášeny úseky známé z minulých let.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing so Sýkorom a Tomaštíkom na Rally Klatovy

foto

2. října 2015 • 07:30

Podujatie Rally Klatovy 2015 odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu ako posledné kolo šesť dielneho seriálu českých rally majstrovstiev. Na štart sa popri množstve domácich súťažiacich postaví aj slovenský KL Racing Rally Team s dvojicou posádok.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Klatovy má dnes uzávěrku přihlášek

foto

21. září 2015 • 19:00

Čas neúprosně běží, je tu už další klíčové datum uvedené v zvláštních ustanoveních Rally Klatovy 2015. K uzávěrce přihlášek se tradičně vztahují oči fanoušků, těšících se na start svých oblíbených posádek, až samotný den uzávěrky často přinese do startovní listiny i nějaká překvapení. Seznam přihlášených pro západočeskou soutěž už teď čítá kolem osmdesátky posádek, společně s dalšími zajímavostmi je možné jej najít na stránkách www.pamk.cz .

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Klatovy se už scházejí přihlášky

foto

10. září 2015 • 11:10

Už jen několik týdnů zbývá do startu Rally Klatovy 2015, která uzavře letošní Mistrovství České republiky v rally jako náhrada za zrušenou příbramskou soutěž. Závodit se bude o prvním říjnovém víkendu a již v tuto chvíli se seznam přihlášených plní spoustou zajímavých jmen. Bližší informace o soutěži pozvolna přibývají na stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Podzimní Rally Klatovy má schválenou trať

foto

25. srpna 2015 • 15:35

Letní měsíce mnohde představují „okurkovou sezónu“, na Klatovsku se ale pilně pracuje. Už jen šest týdnů nás totiž dělí od startu jednodenní rally, která nahradí v kalendáři zrušený příbramský podnik a uzavře letošní národní šampionát. Pojede se 2.-3.10.2015, bližší informace o ní pozvolna přibývají na stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist