www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rally Klatovy (MČR)

Ondřej Bisaha po úspěchu v Klatovech pojede o prvenství v Rallysprint Sérii

foto

16. října 2015 • 07:00

Přestože kroměřížská dvojice Ondřej Bisaha – Petr Píža ztratila šanci na celkové prvenství ve dvoukolkách v srpnu po smolném odstoupení v samotném závěru Barum rally, vydala se tato posádka i na závěrečný podnik Mistrovství České republiky v Klatovech upořádaný coby alternativa za zrušenou Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

JP Motorsport hlásí spokojenost s Klatovy i s celou sezonou

foto

15. října 2015 • 13:00

Bedna ve své třídě a TOP 10 absolutně = spokojenost. Taková byla Rally Klatovy 2015 pro posádku JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba borci, jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, si po Klatovech pochvalovali samotný závod a vlastně i celou sezonu 2015.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský: Byl to boj, ale je to tam!

foto

12. října 2015 • 09:00

Vítězný bojový pokřik MISTŘI, MISTŘI, MISTŘI se rozezněl v Klatovech a Poděbradech po závěrečné rychlostní zkoušce posledního podniku Mistrovství ČR v rally. Václav Dunovský s Petrem Glösslem ukořistili nejcennější mistrovský titul pro dvoukolkáře a k titulu z třídy přibyl „velký bráška“.

žádný příspěvek celý článek »

Podzimní sklizeň Vlčáka a Jindřišky

foto

12. října 2015 • 08:00

Pro kvalitní výkon závodníka je bezesporu důležitá motivace. Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou o ni před podzimní části sezony neměli nouzi, neboť jak v tabulce Mistrovství ČR v rally, tak i v hodnocení Poháru 2+ byla stále ještě reálná možnost vylepšit svoje aktuální postavení. Říjnová Rally Klatovy tyto ambice potvrdila a sezonu „velkých“ závodů končí posádka Svarmetal Motorsportu s hlavou vztyčenou. O konečném výsledku sprintového hodnocení naopak rozhodne až závěrečný závod ve Vsetíně.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Šlehofer je zpět

foto

7. října 2015 • 09:00

Po tříleté pauze letos oživil svoji rallyovou kariéru Jan Šlehofer. Spolupráce s novým spolujezdcem Robertem Baborem sice začala dvěma odstoupeními pro technické závady, ovšem na domácích Klatovech si už západočeské duo spravilo chuť vítězstvím ve třídě 8. Honza rozhodně nepovažuje své letošní tři starty za jednorázové záležitosti a v budoucnu by se na tratích rád objevoval častěji – nejlépe za volantem nějakého áčkového speciálu.

žádný příspěvek celý článek »

Slušné výsledky KL Racing na Rally Klatovy

foto

6. října 2015 • 23:00

KL Racing Rally Team ako jediný slovenský tím hájil slovenské farby počas víkendovej Rally Klatovy. Výsledkom bolo štvrté miesto absolútne, ale aj dve tretie v rámci triedy.

žádný příspěvek celý článek »

Firla v Klatovech cíl nespatřil

foto

6. října 2015 • 21:30

Novinka v kalendáři MČR v rally, jednodenní Rally Klatovy byla první říjnový víkend náhradou za zrušenou Rally Příbram. Bojů v okolí Klatov se zúčastnila i posádka Lumír Firla-Zdeněk Jůrka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Klatovy od Dalibora Benycha

foto

6. října 2015 • 11:00

Posledním dílem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Rally Klatovy, která nahradila zrušenou Rally Příbram. Na tradiční rychlostní zkoušky známé z Rallye Šumava Klatovy se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Pospíšilík s Peugeotem v Klatovech druhý

foto

6. října 2015 • 09:00

V okolí západočeských Klatov se uplynulou sobotu uskutečnila poslední soutěž Mistrovství České republiky v rallye, která nahradila zrušenou Rally Příbram. Na startu tak nemohla chybět posádka juniorů startujících pod křídly týmu Peugeot Sport Česká republika.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslaw a Marcin Szejovi druhými vicemistry třídy 3

foto

5. října 2015 • 19:35

Sobotní odpoledne nepřineslo pouze konec soubojů na Rally Klatovy, ale také celého Mistrovství České republiky v automobilových rally pro rok 2015. Jarosław Szeja a Marcin Szeja, jediná polská dvojice, dokončili poslední podnik na 11. místě v absolutní klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Pech cíl v Klatovech neviděl

foto

5. října 2015 • 16:35

Západočeské Klatovy už letos podruhé zažily start podniku Mistrovství České republiky v rally. Tradiční jarní Šumava byla doplněna o podzimní Rally Klatovy a právě při této soutěži se chtěla posádka EuroOil – invelt teamu ve složení Václav Pech – Petr Uhel předvést na domácí půdě a bojovat o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Klatovy 2015 vyhráli Trněný s Pritzlem

foto

4. října 2015 • 13:00

Po velmi zajímavém průběhu zvítězila v jednodenní Rally Klatovy 2015 posádka Karel Trněný - Václav Pritzl s vozem Škoda Fabia WRC. Do cíle dojely víc jak dvě třetiny startujících posádek, soutěž se obešla bez zranění a dokonce i bez havárií.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. chce v Klatovech bojovat o prvenství

foto

2. října 2015 • 19:00

Mistrovství České republiky v rallye už mohla v tomto roce skončit po Barum Rally ve Zlíně, protože poslední soutěž sezóny, která se chystala v Příbrami, nakonec z kalendáře vypadla. Narychlo ji nahradila soutěž s názvem Rally Klatovy, která je připravena stejným organizačním týmem jako známá a tradiční 'Šumava'.

žádný příspěvek celý článek »

Tratě Rally Klatovy připomněly historii

foto

2. října 2015 • 08:00

Organizátoři klatovské „zastupující“ soutěže splnili svůj slib a žádná z rychlostních zkoušek není kopií testu z letošního ročníku slavné Rallye Šumava Klatovy. Nicméně technických tratí není ani kolem starobylého západočeského města nekonečné množství, není tedy divu, že byly takříkajíc oprášeny úseky známé z minulých let.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing so Sýkorom a Tomaštíkom na Rally Klatovy

foto

2. října 2015 • 07:30

Podujatie Rally Klatovy 2015 odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu ako posledné kolo šesť dielneho seriálu českých rally majstrovstiev. Na štart sa popri množstve domácich súťažiacich postaví aj slovenský KL Racing Rally Team s dvojicou posádok.

žádný příspěvek celý článek »

toplist