www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Říha Group - Partr Rally Vsetín (RSS)

Melichárek sa po piatich rokoch vracia do Vsetína

foto

16. října 2015 • 11:00

Bratia Jaro a Erik Melichárekovci, absolútni Majstri Slovenska v rally 2015 sa počas piatka a soboty predstavia divákom v rámci Říha Group – Partr Rally Vsetín. Melico Racing Team sa na Rally Vsetín predstaví fanúšikom po päť ročnej prestávke.

žádný příspěvek celý článek »

KM Racing Slovakia s Kúrkom (takmer) na domácej pôde

foto

16. října 2015 • 09:00

Iba osemdesiat kilometrov z domu na štart Rally Vsetín. Taká je vzdialenosť od domu Tomáša Kúrku do Vsetína. Aj preto sa dá povedať, že pre posádku KM Racing Slovakia je Říha Group – Partr Rally Vsetín vlastne domácou súťažou.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing aj do Vsetína s Fordom Fiesta R5

foto

14. října 2015 • 13:15

Posledné podujatie český rallysprintových majstrovstiev odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu vo Vsetíne. Medzi množstvom súťažiacich sa opäť predstaví aj slovenský KL Racing Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Trať vsetínského sprintu se představuje

foto

13. října 2015 • 14:00

Závěrečná soutěž Rallysprint Série, XII. ročník Říha Group - Partr Rally Vsetín 2015 je opět složena ze sportovně hodnotných a atraktivních rychlostních zkoušek. První soutěžní vůz odstartuje vstříc osmi rychlostním zkouškám v sobotu 17. října 2015 v 8:30 hod. ze servisního areálu v okolí stadionu TJ MEZ Ohrada.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek se objeví na tratích Říha Group - Partr Rally Vsetín

foto

9. října 2015 • 16:00

Prodloužení uzávěrky přihlášek XII. ŘŘíha Group - Partr Rally Vsetín 2015 se vsetínským pořadatelům vyplatilo. V síti uvízla další velká „ryba“, třetí jezdec letošního MČR v rally Pavel Valoušek. Otrokovický jezdec se ovšem se spolujezdkyní Veronikou Havelkovou představí ve voze Mitsubishi Lancer Evo IX, což slibuje zajímavý souboj s letošním mistrem třídy 3 Martinem Březíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Startovka bude ozdobou vsetínského sprintu

foto

7. října 2015 • 15:00

XII. Říha Group – Partr Rally Vsetín 2015 se neúprosně blíží. Závěrečná soutěž Rallysprint Série se uskuteční ve dnech 16. - 17. října 2015. A pořadatelé budou mít co nabídnout. Posádkám zajímavou a sportovně hodnotnou trať, fanouškům kvalitní startovní listinu s řadou špičkových vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Trať vsetínského rallysprintu je připravena

foto

14. září 2015 • 19:00

Již jen měsíc zbývá do startu 12. ročníku vsetínského rallysprintu, který se uskuteční ve dnech 16. - 17. října 2015. Název závodu bude shodný jako v minulém roce Říha Group - Partr Rally Vsetín. Z toho je patrné, že jako hlavní partneři soutěž podpoří dvě velmi významné firmy z valašského regionu, za což organizační tým vsetínské soutěže těmto firmám moc děkuje.

žádný příspěvek celý článek »

toplist