www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Říha Group - Partr Rally Vsetín (RSS)

Petr Vraj – druhý muž XTG Opel Adam cupu 2015

foto

3. listopadu 2015 • 14:00

V letošním roce se na české rally scéně objevila novinka v podobě XTG Opel Adam cupu. Šlo o relativně levné závodění, které by mělo přilákat mladé talenty. Jak už teď víme tak se tento plán povedl a celkem šest posádek se po celý rok utkávalo ve velmi těsných soubojích. Vítězství nakonec získal Josef Peták, který byl nasazen Hájek rally týmem, jako srovnání pro mladé jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínské loučení Randy historic racing klubu

foto

3. listopadu 2015 • 09:00

Poslední soutěží Mistrovství České republiky v rally historických automobilů 2015 byla rally Vsetín. Stejně jako ve Šternberku vyráželi historici na trať před soudobými vozy, takže Filip Randýsek s Janem Mikulíkem se pustili do boje jako pátí v pořadí. S číslem osm jim kryli záda Tomáš Reger s Martinem Pešlem.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčáka vyhnal z auta ostřikovač

foto

3. listopadu 2015 • 08:00

Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou byli před letošní sezonou jedinou špičkovou posádkou, která ohlásila pravidelné starty v nově vzniklém Poháru 2+. Roli aspirantů na celkové vítězství potvrzovali a většinou sbírali umístění na špici této kategorie. Stačilo však jedno smolné odstoupení ve Vyškově a v krátkém seriálu s pouhými pěti soutěžemi měli rázem nůž na krku.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha s Petrem Pížou absolutními vítězi Rallysprint Série 2015

foto

27. října 2015 • 13:20

Ondřej Bisaha pokračuje v úspěšné sérii výher v českých mistrovstvích. Od roku 2012, kdy se začal rally systematicky účastnit, se stal každý rok mistrem své objemové kategorie buď v rallysprintech anebo v seriálu dvoudenních soutěží MMČR. Letos přidal primát zatím nejcennější – spolu s navigátorem Petrem Pížou a vozem Citroën DS3 R3T Max se stali absolutními vítězi premiérově vypsané Rallysprint Série.

žádný příspěvek celý článek »

Mika, Koutek a Šopík ze Vsetína s poháry, Jirka Lichovník s bramborou

foto

24. října 2015 • 08:00

Závěrečný podnik rallysprintové série se odjel v polovině října na Valašsku. Na start se postavila i čtveřice posádek reprezentující Minařík racing team. Pavel Mika, Radim Koutek a Jaroslav Šopík stanuli v cíli na bedně, jezdecká chybička připravila o pohár Jirku Lichovníka.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek pro Karla Kupce

foto

23. října 2015 • 08:00

Druhý start pro bratry Kupcovy v letošní rallysprintové sezoně byl jako na houpačce. Zatímco mladší z bratrů Radomír lehce havaroval a ze závodu odstoupil, Karel si dojel pro životní výsledek, kdy bodoval 3. místem v RSS a vítězstvím ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Tempestinim a Grzybom dvakrát tretí

foto

21. října 2015 • 08:00

Slovenský Rufa Sport Team sa počas uplynulého víkendu predstavil na dvoch podujatiach naraz. Výsledkom boli dve tretie miesta absolútneho poradia na Rally Vsetín a Rajd Dolnoślaski.

žádný příspěvek celý článek »

Desetiny rozhodovaly i na Valašsku

foto

20. října 2015 • 19:00

Nejmenším rozdílem ze všech doposud odjetých závodů XTG Opel Adam Cupu skončila Rally Vsetín. V předposledním pohárovém klání dělily vítězného Petra Vraje a druhého Matěje Kamence jen dvě desetiny, třetí skončil se ztrátou 1,2 vteřiny Josef Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa – Hawel: Na poslední soutěži je postihla smůla

foto

20. října 2015 • 18:00

Smůla se přilepila na převodovku posádky Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel při závěrečné soutěži ve Vsetíně. Bojovali o celkové prvenství třídy 17 zejména s posádkou Jiří Perník – Lukáš Votava (vůz Škoda 130 LR).

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing: Pohár organizátora a štvrté miesto vo Vsetíne

foto

19. října 2015 • 18:00

KL Racing Team, a Tomáš Kukučka majú za sebou druhú súťaž s vozidlom Ford Fiesta R5. Dopadla úspešne Tomáš s Paľom Kušnierom dojazdili na štvrtom mieste v rámci Pohára organizátora.

žádný příspěvek celý článek »

KM Racing Slovakia na Vsetíne v TOP 15

foto

19. října 2015 • 17:00

Štrnáste miesto absolútneho poradia, ale aj deviate v triede P2+ patrilo v cieli tohtoročnej Rally Vsetín posádke slovenského KM Racing Teamu, Tomášovi Kúrkovi a Milanovi Škubníkovi.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Říha Group - Partr Rally Vsetín od Luboše Laholy

foto

18. října 2015 • 17:15

Víkendovou Říha Group - Partr Rally Vsetín provázelo nepříliš přívětivé podzimní počasí. Extrémně uklouzané valašské tratě tak připravily soutěžním posádkám nejednu prekérní situaci, jak ostatně můžete posoudit z videa našeho stálého redakčního spolupracovníka Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Uklouzaný Vsetín Pepy Petáka

foto

18. října 2015 • 17:00

Rallysprint série, tedy soutěže jednodenního šampionátu rally, se při Rally Vsetín dostaly do samého finále. Okolí Vsetína je místem rally zaslíbené a velká divácká účast na rychlostních zkouškách i přes nepříznivé počasí to jen potvrzovala. Povrch rychlostních zkoušek byl na mnoha místech mokrý a často se objevovaly blátivé úseky. Počasí nadcházejícího podzimu tedy vytvořilo na trati dost složité podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tomaštík obhájil vítězství na Říha Group - Partr Rally Vsetín

foto

18. října 2015 • 09:00

Poslední soutěží letošní Rally sprint série i poháru 2+ bude tradiční říjnová Říha Group - Partr Rally Vsetín. Průběh soutěže konané na náročných valašských rychlostních zkouškách můžese sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárek sa po piatich rokoch vracia do Vsetína

foto

16. října 2015 • 11:00

Bratia Jaro a Erik Melichárekovci, absolútni Majstri Slovenska v rally 2015 sa počas piatka a soboty predstavia divákom v rámci Říha Group – Partr Rally Vsetín. Melico Racing Team sa na Rally Vsetín predstaví fanúšikom po päť ročnej prestávke.

žádný příspěvek celý článek »

toplist