www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - Mikuláš Rally Slušovice

Do Slušovic se sjede kvalitní startovní pole

foto

3. prosince 2015 • 13:30

Sedm vozů specifikace WRC, čtyři vozy kategorie Super 2000 a tři vozy kategorie R5 uvidí fanoušci rallysportu na závěrečném podniku letošní sezony automobilových soutěžích v České republice. Fanoušci rallysportu se mají v sobotu 5. prosince ve Slušovicích na co těšit. Seznam přihlášených na Mikuláš Zaremba Rally 2015 čítá celkem 74 posádek ze tří států – České republiky, Slovenska a Polska.

žádný příspěvek celý článek »

Bisaha si vyzkouší WRC a na testu sveze fanoušky

foto

29. listopadu 2015 • 12:00

Pořádné překvapení pro své fanoušky připravil Ondřej Bisaha. Vítěz prvního ročníku Rallysprint série se v sobotu 5. prosince při Mikuláš Zaremba Rally představí s vozem Škoda Fabia WRC. A zve všechny příznivce rally na velký test čtyř různých závodních aut, který se uskuteční den před závodem. Chcete, aby vás Ondra svezl? Máte šanci svezení vyhrát, více se dočtete na konci zprávy.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Zaremba Rally se pojede i letos!

foto

4. listopadu 2015 • 10:30

Sezonu rallysportu na území České republiky uzavře podobně jako v předchozích letech Mikuláš Zaremba Rally 2015 ve Slušovicích. Tento volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky se pojede v sobotu 5. prosince již pošesté s tradičním centrem ve Slušovicích.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist