www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - Mikuláš Rally Slušovice

Mikuláš rally – Obadal s Koutkem s poháry, Langmajer se Strnadlem v cíli

foto

15. prosince 2015 • 19:00

O závěrečnou tečku za rallyovou sezonou se již tradičně postarala Mikuláš Zaremba rally s centrem ve Slušovicích. Barvy týmu Minařík racing tentokrát hájili Radim Koutek, Lukáš Langmajer, Milan Obadal a Zbyněk Strnadel. Obadal s Koutkem si došli po dojetí závodu při slavnostním ceremoniálu pro poháry za umístění v třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha si debut s WRC nadmíru užil!

foto

11. prosince 2015 • 23:00

Přestože letošní mistrovská sezona skončila už v polovině října na sprintu ve Vsetíně, závodní program zlínské stáje CERS performance tím rozhodně neskončil. Mikuláš Zaremba rally se stala jedním z vrcholů sezony, neboť vítězové letošní Rallysprint Série Ondřej Bisaha s Petrem Pížou si nadělili premiérový start s vozem 4x4 – a rovnou se Škodou Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Jany Holcrové

foto

10. prosince 2015 • 16:00

Mikuláš Zaremba Rally Slušovice tentokrát nepřinesla sněhovou nadílku, ale spíše naopak příjemné podzimní počasí. I tak se ale bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka králem Mikulášské rally, vyhrál potřetí

foto

8. prosince 2015 • 18:00

Vítězem šestého ročníku Mikuláš Zaremba Rally 2015 ve Slušovicích se stala dvojice Tomáš Kostka, Ladislav Kučera na voze Ford Fiesta RS WRC ze slovenské stáje Rufa Sport. Druhou příčku obsadili se ztrátou 38,3 vteřiny Roman Odložilík, Martin Tureček na voze Ford Fiesta R5 z týmu TRT Czech Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport v Slušoviciach opäť najrýchlejší

foto

8. prosince 2015 • 15:00

Druhé víťazstvo v rade v rámci Mikuláš Zaremba Rally Slušovice zaznamenal slovenský Rufa Sport Team. Päť rýchlostných skúšok, päť víťazstiev. Taká je bilancia posádky Tomáš Kostka – Ladislav Kučera, ktorá spoločne s vozidlom Ford Fiesta RS WRC reprezentovala slovenský Rufa Sport Team, štvornásobného slovenského absolútneho rally šampióna.

žádný příspěvek celý článek »

Mikulášská nadílka se Štolfovi s Hawlem povedla

foto

8. prosince 2015 • 13:00

Čertovsky dobrý pocit z rozlučkového startu v letošní sezóně měla po sobotním dojezdu do cíle Mikuláš Zaremba rally ve Slušovicích posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel. A ve Slušovicích se sešla početná a kvalitní konkurence posádek, které na rozdíl od několika předchozích rally show, bojovaly o vteřiny v klasické, byť nemistrovské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Čierny deň KL Racingu v Slušoviciach

foto

8. prosince 2015 • 11:00

Poslednou súťažou tohtoročnej rally sezóny pre slovenský KL Racing Rally Team bolo podujatie Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. A nutno priznať, že posledná súťaž tohtoročnej sezóny, pre KL Racing Rally Team nevyšla tak, ako očakávali.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Davida Jeřábka

foto

6. prosince 2015 • 19:15

Mikuláš Zaremba Rally Slušovice tentokrát nepřinesla sněhovou nadílku, ale spíše naopak příjemné podzimní počasí. I tak se ale bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Luboše Laholy

foto

6. prosince 2015 • 18:30

Na závěrečný podnik české soutěžácké sezóny, Mikuláš Zaremba Rally Slušovice, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola. Dnes si můžete prohlédnout jeho video, které natočil na 'zádveřickém' úseku mezi Lípou a Slušovicemi.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka vyhrál Mikuláš Zaremba Rally Slušovice

foto

6. prosince 2015 • 08:00

Tomáš Kostka zvítězil na závěrečném podniku letošní tuzemské soutěžácké sezóny, Mikuláš Zaremba Rally Slušovice, a zkompletoval tak svůj 'mikulášský' hattrick. Poprvé si vítězství připsal jeho navigátor Ladislav Kučera.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport a Tomáš Kostka na Mikuláš Rally

foto

4. prosince 2015 • 21:00

V minulom roku sa v rámci Mikuláš Rally Slušovice predstavil Tomáš Kostka na súťaži so spolujazdcom Richardom Krestom. V tomto roku sa na pravé sedadlo Fordu Fiesta RS WRC, vo farbách štvornásobného slovenského absolútneho majstra, Rufa Sport Teamu, posadí rovnaký spolujazdec ako na Pražskom Rallysprinte, Ladislav Kučera.

žádný příspěvek celý článek »

Slušovický okruh nabídne opět atraktivní podívanou

foto

4. prosince 2015 • 17:00

Závěr letošní domácí sezony v automobilových soutěžích se uskuteční v sobotu 5. prosince při Mikuláš Zaremba Rally ve Slušovicích. Pořadatelé z AK Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili celkem dva úseky rychlostních zkoušek s názvy Dostihovka okruh a Fagus Lípa. Soutěžící ukrojí při této rallyshow celkovou porci třiceti ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing ukončí sezónu na Mikuláš Rally

foto

4. prosince 2015 • 14:00

Iba týždeň po Pražskom Rallysprinte sa predstaví slovenský KL Racing Rally Team fanúšikom rally súťaží opäť. Teraz to bude na Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Rovnako ako v Prahe bude aj v Slušoviciach reprezentovať KL Racing Rally Team hneď trojica súťažných posádok. Prvou z nich bude dvojica Tomáš Kukučka – Radovan Mozner mladší, ktorým opäť ako súťažná technika pomôže Ford Fiesta R5, s ktorým sme ich mali možnosť sledovať v rámci Rally Jeseníky a Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mikulášské rally zahraje skupina Hamleti

foto

4. prosince 2015 • 13:00

Organizátoři z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili na závěr Mikuláš Zaremba Rally 2015 ve Slušovicích opravdovou lahůdku. Na slavnostním vyhlášení výsledků rally a rozdílení cen, které proběhne v Music Clubu SUD ve Slušovicích v rámci akce pod názvem Mikulášská rally párty, zahraje oblíbená skupina Hamleti. Celou show budou uvádět Dalibor Gondík, Aleš Háma a Lukáš Langmajer.

žádný příspěvek celý článek »

Do Slušovic se sjede kvalitní startovní pole

foto

3. prosince 2015 • 13:30

Sedm vozů specifikace WRC, čtyři vozy kategorie Super 2000 a tři vozy kategorie R5 uvidí fanoušci rallysportu na závěrečném podniku letošní sezony automobilových soutěžích v České republice. Fanoušci rallysportu se mají v sobotu 5. prosince ve Slušovicích na co těšit. Seznam přihlášených na Mikuláš Zaremba Rally 2015 čítá celkem 74 posádek ze tří států – České republiky, Slovenska a Polska.

žádný příspěvek celý článek »

toplist