www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Video z Rallye Šumava Klatovy od JNK

foto

3. května 2016 • 10:00

Jako již tradičně o posledním dubnovém víkendu zahájila Rallye Šumava Klatovy nový ročník mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Letos se na startu sešla špičková konkurence a že se bylo nač dívat můžete posoudit z videa zlínského JNK Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Peugeot Rally Talent poprvé startoval na 51. Rallye Šumava Klatovy 2016

foto

2. května 2016 • 16:00

Poprvé se ukázali na startovní čáře této soutěže a poprvé ve voze Peugeot 208 R2. Vzhledem k tomu, že dvojice měla na přípravu velmi krátkou dobu, dařilo se jim v průběhu soutěže velice dobře, a tak je zbytečné penalizace v časových kontrolách opravdu mrzí.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport: perfektní začátek sezóny v domácím mistrovství

foto

2. května 2016 • 11:00

Oslavovaným dvojitým vítězstvím předvedl tým Škoda Motorsport perfektní start do sezóny českého mistrovství v rally (MČR). Tisíce fanoušků slavily na 51. Rally Šumava Klatovy vítězství obhájců titulu Jana Kopeckého/Pavla Dreslera, kterým se podařilo zopakovat úspěch z loňského roku.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský na Šumavě skvěle reprezentoval značku Peugeot

foto

2. května 2016 • 10:00

51. Rallye Šumava Klatovy byla první soutěží MČR v rally v sezóně 2016 a současně první soutěží, kde barvy Peugeotu ČR reprezentovala posádka Václav Dunovský – Petr Glössl. Zkušený soutěžní jezdec z Poděbrad si byl před startem Rallye Šumava dobře vědom silné konkurence, která se letos na startu sešla.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý na špičce Rallye Šumava

foto

1. května 2016 • 11:00

Mogul Racing Team a posádka Jan Černý – Petr Černohorský úspěšně dokončili 51. Rallye Šumava Klatovy, první soutěž Mistrovství České republiky v rally. Posádka do soutěže vstoupila velmi dobře rozjeta z předchozí vítězné Valašské Rally a hned v prvních rychlostních zkouškách ukazovala, že i na Šumavě hodlá pokračovat v úspěšné sérii.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský dalším jezdcem s podporou značky Peugeot

foto

29. dubna 2016 • 12:00

Značka Peugeot je se světem motoristického sportu spojená velmi silným poutem. Závodní či soutěžní vozy se lvem ve znaku se objevovaly na nejvyšších příčkách v okruhových závodech či automobilových rally, od mistrovství světa WRC, přes mistrovství Evropy, až po regionální či domácí šampionáty.

žádný příspěvek celý článek »

V barvách Subaru ČR pojede na Šumavě poprvé Václav Kopáček

foto

29. dubna 2016 • 08:00

Jak již bylo prezentováno před několika týdny, v barvách týmu Duck Racing Subaru ČR bude na Rallye Šumava Klatovy premiérově startovat posádka Václav Kopáček – Barbora Rendlová. Zahájí tak svou cestu národním šampionátem, jejímž cílem je titul šampiónů mezi produkčními vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý míří na Šumavu

foto

28. dubna 2016 • 12:00

Úvod letošní sezony vyšel posádce Mogul Racing Teamu ve složení Jan Černý – Petr Černohorský skvěle. Na prvním podniku Rallysprint série v České republice se jim při Valašské rally podařilo zvítězit. Mogul Racing Team má v plánu start na všech šesti soutěžích MČR v rally a tou první je nadcházející Rallye Šumava Klatovy, která odstartuje v pátek 29. dubna 2016 v západočeských Klatovech.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči prezentoval svůj návrat do JWRC

foto

28. dubna 2016 • 10:00

Návrat Kočiho do JWRC 2016 a jeho čtyři plánované české starty, aktuální závodní vozy a posádky Citroën – tato témata opanovala oficiální zahájení závodní sezony Citroën, které proběhlo 26. dubna na testovacím okruhu v Bělé pod Bezdězem.

žádný příspěvek celý článek »

V pátek bude v Klatovech bohatý program

foto

28. dubna 2016 • 09:00

Klatovy čeká skutečně bohatý motoristický program. Kromě Rallye Šumava Klatovy a Historic Vltava Rallye se předvedou i účastníci Rallye Wiesbaden, nachystán je také koncert Petra Koláře. Mapy zvláštních zkoušek Rallye Wiesbaden a i další informace o sportovní části víkendu postupně přibývají na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing so Sýkorom začína boj vo veľkom českom majstráku

foto

27. dubna 2016 • 17:00

Jednou z najstarších rally súťaží u našich západných susedov je Rallye Šumava Klatovy. Na jej štart sa počas nadchádzajúceho víkendu, rovnako ako v minulom roku, postaví aj slovenský KL Racing Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing čeká o víkendu dvojitá šichta na Hungaroringu a na Šumavě

foto

27. dubna 2016 • 15:00

Tým Duck Racing rozjel letošní závodní sezonu už v lednu v Dubaji, nicméně po nedávné smolné Valašské Rally čeká tým okolo Petra Kačírka první ostrý start vlastně až tento víkend. Na programu jsou totiž první podniky okruhového MMČR a rallyového MČR.

žádný příspěvek celý článek »

GK Forge Roto Rally Team před začátkem MČR 2016

foto

27. dubna 2016 • 13:00

Ani ne dva týdny po začátku polského mistrovství v rally nás čeká další vzrušující sportovní víkend. 29. dubna odstartuje Rally Šumava Klatovy, první ze šesti závodů Mistrovství České republiky v rally 2016. A vzhledem k plánované účasti v kompletní českém šampionátu, najdeme ve startovní listině i polskou posádku.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš bude startovat na 51. Rallye Šumava Klatovy

foto

26. dubna 2016 • 18:00

Pouhé dva týdny před konáním 51. Rallye Šumava Klatovy nastoupil Filip Mareš do týmu Autoklub Peugeot Rally Talent. Již tento víkend ho čeká první start v barvách nového týmu a také s novým vozem Peugeot 208 R2.

žádný příspěvek celý článek »

Motoristická rarita: tři generace Pešlů na tratích

foto

25. dubna 2016 • 15:30

Hned tři generace Pešlů - závodníků se v úvodu nové sezony 2016 vydaly do bojů v různých motoristických disciplínách, a to dokonce v jednom víkendu. V polovině dubna vyrazili na tratě pod křídly JP Motorsport teamu zkušený matador Zdeněk Pešl (off road závody), „prostřední“ Jaroslav Pešl (rally) i nejmladší benjamínek Jindřich Pešl (motokáry). A všichni tři „Pešlíci“ si vedli dobře a rozhodně svému jménu ostudu neudělali.

žádný příspěvek celý článek »

toplist