www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Vlčák opět se šroubovákem v ruce, ale zase o kus dál

foto

21. května 2016 • 15:00

Martin Vlček a Jindřiška Žáková jsou zase o kousek dál v ovládání své současné soutěžní techniky. Dvěma důležitými kroky ke skamarádění s Fabií WRC byly úspěšné starty na Rally Šumava a na Rally Vyškov, ze kterých si reprezentanti Svarmetal Motorsportu přivezli cenné body a ve druhém případě i přírůstek do pohárové sbírky. Početným zážitkům z těchto dvou soutěží jsou věnovány následující řádky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Marka Pléhy

foto

11. května 2016 • 14:00

Nová soutěžní sezóná mistrovství České republiky konečně začala. O posledním dubnovém víkendu se na jihozápadě Čech uskutečnila Rallye Šumava Klatovy. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Lunga srovnává síly s konkurencí

foto

11. května 2016 • 08:00

Přestup do motoricky slabšího auta obvykle není cestou vzhůru, v týmu MRS Racing však pro tento krok našli pádný důvod. Vozy kategorie R3 už mají svůj vrchol pomalu za sebou a budoucnost patří malým atmosférickým šestnáctistovkám. Koneckonců, potvrzuje to trend z mistrovství Evropy, kde v rámci juniorské kategorie probíhají mezi piloty R-dvojek nejpočetnější a nejvyrovnanější souboje.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Jany Holcrové

foto

9. května 2016 • 19:00

Nová soutěžní sezóná mistrovství České republiky konečně začala. O posledním dubnovém víkendu se na jihozápadě Čech uskutečnila Rallye Šumava Klatovy. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií naší stálé redakční spolupracovnice Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr: „S pokorou a respektem“

foto

5. května 2016 • 08:45

Nevydařená úvodní rychlostní zkouška Rally Šumava Klatovy výrazně ovlivnila výsledek posádky Patrik Rujbr – Veronika Římalová. Patrik s Verčou ale soutěž nezabalili a na cílové rampě byli za svůj výkon odměněni pohárem za 2. místo ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě Nekvapil, Koutek i Lichovník v cíli, Obadala zradila technika

foto

4. května 2016 • 09:30

Čtyři auta na startu, tři v cíli, jedna pohár a jedna vyhraná rychlostní zkouška, byť jen na chvilku – taková je bilance Minařík racing teamu na Rally Šumava Klatovy 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejowi zahájili sezónu vítězstvím ve třídě 3

foto

3. května 2016 • 21:30

Jarosław a Marcin Szejovi společně s GK Forge Roto Rally Teamem zakončili start na Rally Šumava Klatovy vítězstvím ve třídě 3. Obhájili tak loňské prvenství a dostali se po prvním závodě Mistrovství ČR na pozici lídrů klasifikace třídy.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava pro Štajfa ve znamení sbírání zkušeností

foto

3. května 2016 • 18:15

Nový závodní tým Klokočka ŠKODA Czech National Team projektu Racing 21 vstoupil do své premiérové sezony soutěží Rallye Šumava Klatovy. Zatímco první etapu posádka Štajf - Rajnoha zakončila na solidním 12. místě absolutně, ve druhém dni vyřadila vůz ŠKODA Fabia R5 z boje poškozená spojovací tyč řízení.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček na Šumavě: V pátek pohádka, v sobotu drama

foto

3. května 2016 • 14:35

Boj o titul mezi produkčními vozy zahájil tým Duck Racing Subaru ČR třetí příčkou na Rallye Šumava Klatovy. Mladé duo Václav Kopáček - Barbora Rendlová sice zdržely technické potíže, posádka modrobílého Subaru Impreza WRX STI však bojovným výkonem získala cenné body do šestidílného seriálu MČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Suverénní vstup Martina Kočiho do českého mistráku

foto

3. května 2016 • 14:25

Rally Šumava Klatovy odstartovala seriál MČR v rally 2016 a k radosti fanoušků francouzské značky se vozy Citroën objevily v hodnocení hodně vysoko. Zejména Martin Koči s Lukášem Kostkou, ambasadoři značky Citroën v roce 2016, opanovali s výrazným náskokem klasifikaci dvoukolek.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallye Šumava Klatovy od JNK

foto

3. května 2016 • 10:00

Jako již tradičně o posledním dubnovém víkendu zahájila Rallye Šumava Klatovy nový ročník mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Letos se na startu sešla špičková konkurence a že se bylo nač dívat můžete posoudit z videa zlínského JNK Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Peugeot Rally Talent poprvé startoval na 51. Rallye Šumava Klatovy 2016

foto

2. května 2016 • 16:00

Poprvé se ukázali na startovní čáře této soutěže a poprvé ve voze Peugeot 208 R2. Vzhledem k tomu, že dvojice měla na přípravu velmi krátkou dobu, dařilo se jim v průběhu soutěže velice dobře, a tak je zbytečné penalizace v časových kontrolách opravdu mrzí.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport: perfektní začátek sezóny v domácím mistrovství

foto

2. května 2016 • 11:00

Oslavovaným dvojitým vítězstvím předvedl tým Škoda Motorsport perfektní start do sezóny českého mistrovství v rally (MČR). Tisíce fanoušků slavily na 51. Rally Šumava Klatovy vítězství obhájců titulu Jana Kopeckého/Pavla Dreslera, kterým se podařilo zopakovat úspěch z loňského roku.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský na Šumavě skvěle reprezentoval značku Peugeot

foto

2. května 2016 • 10:00

51. Rallye Šumava Klatovy byla první soutěží MČR v rally v sezóně 2016 a současně první soutěží, kde barvy Peugeotu ČR reprezentovala posádka Václav Dunovský – Petr Glössl. Zkušený soutěžní jezdec z Poděbrad si byl před startem Rallye Šumava dobře vědom silné konkurence, která se letos na startu sešla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Dalibora Benycha

foto

2. května 2016 • 09:00

Nová soutěžní sezóná mistrovství České republiky konečně začala. O uplynulém víkendu se na jihozápadě Čech uskutečnila Rallye Šumava Klatovy. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

toplist