www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

Jan Kopecký posílil své vedení v Mistrovství České republiky

foto

30. května 2016 • 10:30

Mise splněna: Tým Škoda Motorsport při 44. Rally Český Krumlov oslavil druhý double ve druhém podniku letošní sezóny Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích (MČR). Vítězové ročníku 2015, Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZ/CZ), zvítězili i letos a potvrdili svou vedoucí pozici v národním mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Více než hustý Český Krumlov

foto

29. května 2016 • 11:00

Rallye Český Krumlov byla letos více než dobře hustá. Tahle soutěž je proslulá rychlými změnami počasí, ale to, co postihlo závodníky a i obyvatele v oblasti, to nepamatují ani ti největší pamětníci rallye nejen na jihu Čech. Hned v úvodu soutěže Jan Černý zariskoval s volbou pneumatik, když se kolem Českého Krumlova prohnala bouřka.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov 2016: S jasným cílem dokončit soutěž

foto

26. května 2016 • 13:00

Stále ještě nový soutěžní tým Klokočka Škoda Czech National Team projektu Racing 21 stojí před startem druhého podniku MČR 2016 – 44. Rallye Český Krumlov. Ze šumavského neúspěchu poučená posádka Štajf-Rajnoha na voze Škoda Fabia R5 tento víkend okusí zrádnost jihočeských tratí s jasným cílem: dokončit soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Dobře hustý Český Krumlov s Černým

foto

26. května 2016 • 10:00

Českokrumlovská rally, která se v tomto roce jede už po čtyřiačtyřicáté, patří mezi klasiky v domácím Mistrovství České republiky v rally. Zdejší tratě lze jednoznačně označit za to nejtechničtější, co v České republice můžeme v rally potkat a soutěž je velmi oblíbená u závodníků i u diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Na 44. Rallye Český Krumlov 2016 odstartuje Filip Mareš

foto

26. května 2016 • 09:00

O nadcházejícím víkendu čeká Jižní Čechy tradiční a divácky velice oblíbená 44. Rallye Český Krumlov. V seznamu přihlášených jsou zvučná jména české rallyové scény a mezi nimi nesmí chybět posádka Filip Mareš a Jan Hloušek z týmu Autoklub Peugeot Rally Talent.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký chce upevnit své vedení v českém mistrovství v rally

foto

24. května 2016 • 19:00

Tým Škoda Motorsport si pro 44. ročník Rallye Český Krumlov stanovil náročné cíle: zopakovat loňský úspěch, pokračovat ve vítězné sérii a posílit vedoucí pozici v českém mistrovství (MČR). Loňští vítězové Jan Kopecký/Pavel Dresler by v druhém podniku českého mistrovství rádi potvrdili druhým vítězstvím sezóny svou vedoucí pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov znovu s rekordním počtem přihlášených

foto

24. května 2016 • 16:00

V loňském roce se pořadatelé z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsportu dočkali v součtu přihlášek čísla 116. A to je letos překonáno! Do oblíbené jihočeské soutěže se přihlásilo 93 posádek Autoklub MČR v automobilových rally a FIA European Rally Trophy, k nim přibylo dalších 39 historiků, což znamená celkem přes 130 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Citroëny budou k vidění opět při Rallye Český Krumlov

foto

24. května 2016 • 08:00

Po atraktivní podívané na Rally Šumava Klatovy bude seriál MČR v rally 2016 pokračovat na jihu Čech. Druhým podnikem českého šampionátu bude posádkami i fanoušky oblíbená Rallye Český Krumlov. A tento fakt dokladují i přihlášky osmi vozů francouzské značky Citroën. Hlavními želízky budou Miroslav Jakeš s modelem DS3 R5 a lídr „dvoukolek“ Martin Koči za volantem speciálu DS3 R3T max.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý představuje promo video

foto

19. května 2016 • 10:00

Honza Černý s Mogul Racing Teamem se nejen pilně připravuje na další soutěž MČR v rally, kterou bude Rallye Český Krumlov, ale myslí také na své fanoušky a i na další nadšence motorsportu, kteří ještě třeba neobjevili kouzlo rallysportu. Právě pro takové tým připravil nové promo video, které profesionální studio připravilo k propagaci Mogul Racing Teamu a rally jako takové.

žádný příspěvek celý článek »

Prezident FIA Jean Todt odstartuje českokrumlovskou New Energies Rallye

foto

28. dubna 2016 • 08:00

Do České republiky přicestuje v závěru května velká osobnost světového motorismu. Slavnostního zahájení 5. New Energies Rallye Český Krumlov se v historickém centru města zařazeného na seznamu památek UNESCO zúčastní prezident FIA Jean Todt.

žádný příspěvek celý článek »

44. Rallye Český Krumlov součástí unikátního projektu Jižní Čechy olympijské

foto

6. dubna 2016 • 11:00

Jak spolu souvisí XXXI. letní olympijské hry v brazilském městě Rio de Janeiro a 44. Rallye Český Krumlov? Na první pohled nijak. Jihočeský kraj však květnový podnik zařadil mezi významné akce svého projektu Jižní Čechy olympijské. Ten má za cíl přiblížit ducha olympismu nejen o prázdninách v lipenském Olympijském parku, ale také během celého roku v dalších částech regionu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist