www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+ERT)

Filip Mareš si mezi vinohrady dojel pro stříbro

foto

22. června 2016 • 15:00

XII. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče, tedy soutěž pořádaná 'mezi vinohrady', hostila o uplynulém víkendu již třetí podnik letošního Mistrovství České republiky v rally. Uzavřít první polovinu šestidílného seriálu, přijela na jih Moravy i posádka Filip Mareš a Jan Hloušek, hájící barvy Autoklub Peugeot Rally Talent.

příspěvků: 1 celý článek »

Každý den není posvícení, body ale Kopáček dovezl

foto

22. června 2016 • 08:00

Po velmi úspěšných vystoupeních na prvních dvou podnicích MČR v rally stačilo na tom třetím jen malé zaváhání – a díky němu už Václav Kopáček s Barborou Rendlovou na Rally Hustopeče bodově jen paběrkovali. Přesto posádce týmu Duck Racing Subaru ČR patří v průběžném pořadí šampionátu stříbrná příčka mezi produkčními vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Drotár po Hustopečiach: Dali sme do toho maximum

foto

21. června 2016 • 11:00

Neznáma krajina, neznáme trate a veľa otáznikov viselo nad Rally Hustopeče aj v kokpite Igora Drotára so spolujazdcom Robom Müllerom a ich Škodou Fabiou WRC. Napokon však z dobrodružstva a komplikácií vyťažili absolútne a skvelé piate miesto v rámci Majstrovstiev Slovenska, ako aj prvé miesto triedy 11.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči ve stopách Kopeckého

foto

21. června 2016 • 10:00

Třetí závod MČR je za námi a hodnocení vozů s jednou poháněnou nápravou má stále stejného vítěze. Po Šumavě a Českém Krumlově dokázala posádka Martin Koči s Lukášem Kostkou zvítězit také na Agrotec rally Hustopeče. Jejich Citroën DS 3 se usadil na čele po úvodní sekci a do konce závodu už před sebe nikoho nepustil.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský s Peugeotem odjel ve vinicích parádní soutěž

foto

21. června 2016 • 09:00

Spolupráce posádky Václav Dunovský – Petr Glössl s Peugeotem ČR pokračovala i na třetí soutěži Mistrovství České republiky v rally, kterou byla víkendová Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče na jižní Moravě. Soutěž se odjela jako společné mistrovství České a Slovenské republiky a konkurence byla tedy o dost větší, než na běžné domácí rally.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od JNK Studia

foto

20. června 2016 • 09:00

Další z řady vydařených závodů mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se uskutečnil o tomto víkendu na tratích jižně od Brna. Jak to vypadalo při Agrotec Syntium Rally Hustopeče si můžete prohlédnout prostřednictvím videa od JNK Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký v českém šampionátu završil hattrick vítězství pro značku Škoda

foto

18. června 2016 • 23:20

Za jásotu tisíců fanoušků završila tovární posádka Škoda Jan Kopecký/Pavel Dresler svůj hattrick vítězství v letošním českém mistrovství v rally (MČR). Po dramatickém souboji s posádkou Pavel Valoušek/Veronika Havelková, rovněž jedoucí s vozem Škoda, vyhrála zkušená dvojice v sobotu i Rally Hustopeče. Vůz Škoda Fabia R5 byl na 150 měřených kilometrech v jihomoravské vinařské oblasti nejlepším soutěžním speciálem v závodním poli.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Agrotec Petronas Rally Hustopeče vyhrál Václav Pech

foto

17. června 2016 • 18:10

Václav Pech se svým Porsche 997 GT3 vyhrál dnešní shakedown na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Na 3,11 km dlouhém úseku nedaleko Starovic, kde se zítra pojede i polookruhová RZ 6, porazil druhého Jana Kopeckého o pouhou jednu desetinu.

žádný příspěvek celý článek »

Z Čech na Moravu, od legend zpět k závodění

foto

17. června 2016 • 13:00

Vedoucí dvojicí domácího soutěžáckého šampionátu v kategorii produkčních vozů jsou v tuto chvíli Václav Kopáček a Barbora Rendlová, kteří zápolí v barvách týmu Duck Racing Subaru ČR. O nadcházejícím víkendu na talentovanou dvojici čeká jihomoravská Rally Hustopeče, kde bude obhajovat loňské prvenství ve třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Víno, prach a Mogul v Hustopečích

foto

17. června 2016 • 11:00

Rally Hustopeče budou pro Jana Černého a Petra Černohorského letos již třetí soutěží, kde se Škodou Fabia S2000 týmu Mogul Racing budou bojovat o body do Mistrovství České republiky v rally. Při předchozí Rallye Český Krumlov vše nevyšlo podle představ posádky a týmu, a po nevhodné volbě pneumatik se dvojice potýkala se stávkujícím motorem a výletem do hlubokého příkopu lemujícího rychlostní zkoušku.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa s Grzybom do Hustpečí prvýkrát v histórii

foto

17. června 2016 • 10:00

Takmer dva a pol mesiaca dlhá pauza v slovenskom rally šampionáte 2016 konečne končí. V priebehu nadchádzajúceho víkendu sa rally súťažné posádky predstavia na podujatí v Hustopečích na Morave.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Hustopeče 2016: Štajf se chystá do vinic

foto

17. června 2016 • 09:00

Minulá Rallye Český Krumlov naznačila stoupající formu dealerského týmu Klokočka Škoda Czech National Team, ve které by Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohourádi pokračovali ve třetím podniku MČR 2016 v automobilových soutěžích. Tou je jihomoravská Rallye Hustopeče, kde posádka nastoupí se startovním číslem 8.

žádný příspěvek celý článek »

GK Forge Roto Rally Team má před Rally Hustopeče velkou motivaci

foto

17. června 2016 • 08:00

Třetí podnik Mistrovství České republiky v rally 2016, 12. ročník Agrotec rally Hustopeče startuje již tento víkend. Celkově je ke startu přihlášeno 120 startujících a mezi nimi nebude chybět ani GK Forge Roto Rally Team. Jarosław a Marcin Szejové vyjedou na specifické hustopečské tratě jako třetí nejvýše nasazená posádka třídy, kterou bude čítat celkem 18 produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš s Janem Hlouškem jsou připraveni na Rally Hustopeče

foto

16. června 2016 • 18:00

První polovinu letošního kalendáře Autoklub Mistrovství České republiky v rally uzavře o nadcházejícím víkendu XII. Agrotec Rally Hustopeče, která je již třetím podnikem MČR. Na startovní rampu jihomoravského klání se v barvách Autoklub Peugeot Rally Talent postaví se startovním číslem 35 také mladá posádka Filip Mareš a Jan Hloušek.

žádný příspěvek celý článek »

Změna v organizaci shakedownu v Hustopečích

foto

16. června 2016 • 15:00

Testovácí zkouška Agrotec Petronas Syntium rally se nově uskuteční v časovém rozmezí 13:30 - 17:30. Shakedown tedy začne už o hodinu dříve proti ZÚ, ve 13:30 hod. První hodina je vyhrazena pro startovní čísla 1 - 20, v dalších třech hodinách mohou zavítat na trať i všechny další posádky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist