www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+ERT)

Ján Kundlák - v Hustopečích spokojenost jen s II. etapou

foto

29. června 2016 • 15:00

Jako na houpačce se museli cítit při Agrotec Petronas Syntium rally v Hustopečích Ján Kundlák s Michalou Rezkovou. Zatímco se první etapa smíšené posádce vůbec nepovedla, v sobotní části závodu byla s výsledkem spokojena. Náplastí za trochu trpký začátek soutěže jsou pak tři pódiová umístění v rámci hodnocení II. etapy.

žádný příspěvek celý článek »

V křeči a bez zrcátka

foto

29. června 2016 • 14:00

Tak trochu ve stínu atraktivní účasti na špici startovního pole Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče zůstaly napínavé souboje v nižších objemových třídách. Zářným příkladem byly „enkové“ dvoulitry neboli třída 8, kde se na startu objevilo dvanáct vyrovnaných vozů. V této nabité třídě chtěli čeřit vodu i Radim Koutek s Richardem Lasevičem, kteří se svým Renaultem Clio přijeli navázat na čtvrtou pozici z nedávné českokrumlovské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Energy Oil Motorsport vítězí na vodu

foto

28. června 2016 • 08:30

Podařenou soutěž má za sebou košický MM Rally Team, který reprezentuje dvojice Pavel Valoušek - Veronika Havelková. Při hustopečské Agrotec rally v obou dnech opanovala slovenskou klasifikaci, bonusem byl zisk druhého místa absolutně za Janem Kopeckým. Pavlu Valouškovi tak nyní patří v průběžném hodnocení MSR 2016 první příčka, se čtyřbodovým náskokem před Polákem Grzybem.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr - Rally Hustopeče - mission impossible

foto

27. června 2016 • 13:00

Po nevydařené Rally Český Krumlov, kde Patrik s Verčou poměrně slušně havarovali, přišla na řadu rehabilitace. Závodní vůz prošel ozdravnou kůrou a stejně rychle se zotavovala i posádka. Domácí Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2016 by si totiž brněnský jezdec nenechal ujít, a současně bylo potřeba hned sednout do auta.

žádný příspěvek celý článek »

V MRS Racing střídavě oblačno

foto

25. června 2016 • 17:00

Kalendářní rok i motoristická sezona se neodvratně blíží do své druhé poloviny. V čase ideálním pro hodnocení jsme vyzpovídali pilota stáje MRS Racing Jana Lungu a šéfa týmu Mojmíra Juříčka, kteří v dosavadním průběhu rallyové sezony patřili k nejaktivnějším účastníkům domácích soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Dvě brambory z vinohradů pro Minařík racing

foto

24. června 2016 • 16:30

Padesátiprocentní úspěšnost si z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2016 odváží slušovický Minařík racing. Zatímco Lukáš Nekvapil a Milan Obadal uloupili ve svých třídách brambory, pro Radima Koutka a Jirku Lichovníka zůstala soutěž mezi vinohrady nepokořena.

žádný příspěvek celý článek »

Pešlovy Hustopeče: dobré vínko + mechanici = super výsledek

foto

24. června 2016 • 16:00

„V Hustopečích to máme rádi a většinou se nám tam daří.“ Přesně s takovou náladou odjížděli na Rally Hustopeče Jaroslav Pešl, Roman Pešek a s nimi také mechanici a fanoušci JP Motorsport teamu. A přesně podle tohoto vymodleného scénáře to také v jihomoravských vinicích dopadlo.

žádný příspěvek celý článek »

Rada s Jugasem měli doma smůlu

foto

22. června 2016 • 21:25

Pro Martina Radu a Jaroslava Jugase skončila domácí AGROTEC PETRONAS Syntium rally 2016 smolně. Na cílovou rampu v Hustopečích se nepodívali, na vině byla technická závada jejich Alfy Romeo 147.

žádný příspěvek celý článek »

L Racing po bitke na moravských poliach

foto

22. června 2016 • 21:15

Náročné rýchlostné skúšky Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2016 mali pre tím L Racing množstvo pozitívnych zakončení. Trofeje a body padli do rúk hneď niekoľkým posádkam.

žádný příspěvek celý článek »

Víno, prach, Mogul a zpěv se nekonal

foto

22. června 2016 • 21:05

Škoda Fabia S2000 týmu MOGUL Racing si na Rally Hustopeče pořádně užila šotolinových a hodně prašných úseků, kde se dobře osvědčilo nastavení podvozku, ale ke slovu bohužel více než častokrát přišel i omezovač maximálních otáček motoru, který se už nijak nastavit či posunout nedá.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš si mezi vinohrady dojel pro stříbro

foto

22. června 2016 • 15:00

XII. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče, tedy soutěž pořádaná 'mezi vinohrady', hostila o uplynulém víkendu již třetí podnik letošního Mistrovství České republiky v rally. Uzavřít první polovinu šestidílného seriálu, přijela na jih Moravy i posádka Filip Mareš a Jan Hloušek, hájící barvy Autoklub Peugeot Rally Talent.

příspěvků: 1 celý článek »

Každý den není posvícení, body ale Kopáček dovezl

foto

22. června 2016 • 08:00

Po velmi úspěšných vystoupeních na prvních dvou podnicích MČR v rally stačilo na tom třetím jen malé zaváhání – a díky němu už Václav Kopáček s Barborou Rendlovou na Rally Hustopeče bodově jen paběrkovali. Přesto posádce týmu Duck Racing Subaru ČR patří v průběžném pořadí šampionátu stříbrná příčka mezi produkčními vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Drotár po Hustopečiach: Dali sme do toho maximum

foto

21. června 2016 • 11:00

Neznáma krajina, neznáme trate a veľa otáznikov viselo nad Rally Hustopeče aj v kokpite Igora Drotára so spolujazdcom Robom Müllerom a ich Škodou Fabiou WRC. Napokon však z dobrodružstva a komplikácií vyťažili absolútne a skvelé piate miesto v rámci Majstrovstiev Slovenska, ako aj prvé miesto triedy 11.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči ve stopách Kopeckého

foto

21. června 2016 • 10:00

Třetí závod MČR je za námi a hodnocení vozů s jednou poháněnou nápravou má stále stejného vítěze. Po Šumavě a Českém Krumlově dokázala posádka Martin Koči s Lukášem Kostkou zvítězit také na Agrotec rally Hustopeče. Jejich Citroën DS 3 se usadil na čele po úvodní sekci a do konce závodu už před sebe nikoho nepustil.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský s Peugeotem odjel ve vinicích parádní soutěž

foto

21. června 2016 • 09:00

Spolupráce posádky Václav Dunovský – Petr Glössl s Peugeotem ČR pokračovala i na třetí soutěži Mistrovství České republiky v rally, kterou byla víkendová Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče na jižní Moravě. Soutěž se odjela jako společné mistrovství České a Slovenské republiky a konkurence byla tedy o dost větší, než na běžné domácí rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist