www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rally Bohemia (MČR)

Břetislav Enge/ Lucie Engovávítězi Rally Bohemia Historic

foto

6. července 2016 • 15:00

Posádka Břetislav Enge / Lucie Engová na Škodě 130 LR zvítězila v absolutní klasifikaci i v rámci Mistrovství České republiky historických automobilů na Rally Bohemia Historic. Model Škoda 130 LR si tak připsal na Bohemii již třetí vítězství v MČR HA v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Lovec rekordů Kopecký slaví triumf s černým vozem Fabia R5

foto

4. července 2016 • 12:00

Lovec rekordů Jan Kopecký se svým úžasným černým vozem Fabia R5 oslavil triumf na domácím podniku značky Škoda. Společně se spolujezdcem Pavlem Dreslerem vyhrál 34letý jezdec počtvrté za sebou Rally Bohemia před branami automobilky Škoda v Mladé Boleslavi. Suverénní tovární posádka tak zůstala i po čtvrtém podniku sezóny českého mistrovství v rally (MČR) neporažená a má ty nejlepší vyhlídky na úspěšnou obhajobu titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Statistiky převzatých posádek na Rally Bohemia

foto

2. července 2016 • 12:45

Od sobotních ranních hodin proběhly na Rally Bohemia technické přejímky v Mladé Boleslavi a testovací RZ – shakedown v obci Hrdlořezy. Do soutěže bylo převzato celkem 127 posádek. Přinášíme Vám statistiky dle jednotlivých tříd.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý míří na Rally Bohemia

foto

1. července 2016 • 17:00

Druhou polovinu kalendáře Mistrovství České republiky v rally otevře o nadcházejícím víkendu Rally Bohemia se startem v Mladé Boleslavi. Pro posádku Mogul Racing Teamu Jan Černý – Petr Černohorský je to další příležitost, jak se poprat s velmi silnou domácí konkurencí, která i na Rally Bohemia bude opět rozšířená o zahraniční anebo sporadicky startující špičkové závodníky.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemia na Bohemii

foto

1. července 2016 • 13:00

Rally Bohemia – jeden z každoročních vrcholů domácí soutěžácké sezóny je tu. A s ním opět i autoři společenské rallyové stolní hry, kteří se nechali inspirovat právě touto tradiční soutěží a situovali rychlostní zkoušky na tři její reálné úseky. Zájemci o tuto, stále ještě novinku, budou mít příležitost zakoupit jí během čtvrtého podniku letošního dvoudenního šampionátu hned na více prodejních místech.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Zpět na oblíbené tratě

foto

1. července 2016 • 09:30

Poslední bramborový úspěch na Rallye Hustopeče dokumentoval stoupající výkonnost posádky Štajf – Rajnoha, startující ve voze Škoda Fabia R5 v klientském týmu Klokočka Škoda Czech National Team. Svou formu by posádka úřadujících vicemistrů Evropy ERC-2 chtěla potvrdit i na oblíbených tratích Rallye Bohemia, kde je Vojtěch Štajf jako doma. Konkurence letos ale bude opět velká.

žádný příspěvek celý článek »

GK Forge Roto Rally Team před Rally Bohemia

foto

1. července 2016 • 08:30

Fanoušci již netrpělivě čekají na první rychlostní zkoušku světové Polské rally. Ale nebudou to pouze domácí soutěžácké emoce, které nás čekají tento víkend. GK Forge Roto Rally Team se připravuje na čtvrtý podnik Mistrovství České republiky v rally, který se uskuteční ve stejném termínu.

žádný příspěvek celý článek »

Rádio Rally Bohemia startuje v pátek ráno

foto

1. července 2016 • 08:00

Během letošní Rally Bohemia bude premiérově vysílat internetové Rádio Rally Bohemia. Veřejné vysílání odstartuje v pátek 1. července 2016 v 8 hodin ráno. Naleznete jej na webových stránkách soutěže a bude přinášet mimo jiné on-line rozhovory s předními jezdci z cílů jednotlivých rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovo porsche na Bohemii zase o kousek dál

foto

30. června 2016 • 18:00

Rallye Bohemia s centrem v Mladé Boleslavi je čtvrtou soutěží Mistrovství České republiky v rallye a šampionát se na ní přehoupne do své druhé poloviny. V silně obsazené startovní listině nebude ani tentokrát chybět atraktivní Porsche 911 GT3 EuroOil – invelt teamu s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel. Plzeňský tým v posledních dnech intenzivně pracuje na odstranění závady, která je potkala na předchozí soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček: Máme co napravovat a začneme hned

foto

30. června 2016 • 13:00

Už za pár dní zavrčí motory na mladoboleslavské Rally Bohemia, už desítky let patřící k nejznámějším českým automobilovým soutěžím. Na jejím startu nebude chybět ani dvojice Václav Kopáček - Barbora Rendlová, která závodí v barvách týmu Duck Racing Subaru ČR a které zatím patří stříbrná pozice mezi produkčními vozy národního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký nastoupí na domácí rally s černým vozem Fabia R5

foto

30. června 2016 • 09:00

Úžasná show na 43. Rally Bohemia: Jan Kopecký nastoupí do domácího podniku značky Škoda s černým vozem Fabia R5. Toto zvláštní lakování je připomínkou 35. výročí vzniku legendárního československého kultovního hororu „Upír z Feratu“.

žádný příspěvek celý článek »

MČR se na Bohemii přehoupne do druhé poloviny

foto

29. června 2016 • 17:30

Český šampionát pokračuje v rychlém sledu a po Českém Krumlově, rally v Hustopečích zakončí úvodní část sezony mladoboleslavská Rally Bohemia. Ta se uskuteční ve dnech 2. - 3. července 2016. Ovšem značka Citroën nebude mít na tomto závodě tak početné zastoupení jako obvykle. Na startu se sice představí Mirek Jakeš s evolucí Citroënu DS3 R5, naopak kvůli termínové kolizi s druhým podnikem JWRC Polskou rally musí start oželet lídr MČR ve „dvoukolkách“ Martin Koči.

žádný příspěvek celý článek »

Dvě generace Peugeotu na Rally Bohemia

foto

29. června 2016 • 16:00

Pro značku Peugeot je Rally Bohemia, která odstartuje o víkendu 2. a 3. července 2016, mimořádnou soutěží. Jen na téhle rally zařazené do Mistrovství České republiky totiž bude mít Peugeot ČR hned tři pořádná želízka v ohni a to v generačně odlišných vozech.

žádný příspěvek celý článek »

Zaboduje Filip Mareš na domácí půdě?

foto

29. června 2016 • 13:00

Do 43. Rally Bohemia odstartuje z mladoboleslavského Staroměstského náměstí již tuto sobotu mladá a nadějná posádka Autoklub Peugeot Rally Talentu, kterou představují Filip Mareš a Honza Hloušek. Na letošní Rally Bohemia je přihlášeno celkem 142 posádek, z toho 89 se soudobými automobily v rámci Mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Koho uvidíme na Rally Bohemia Historic a Legend?

foto

28. června 2016 • 23:15

Více než padesát posádek s rozmanitými historickými automobily přilákala k účasti Rally Bohemia Historic a exhibiční Rally Legend. Pojďme si představit ty nejzajímavější z nich.

žádný příspěvek celý článek »

toplist