www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rally Bohemia (MČR)

Bez kilometrů to nejde

foto

18. července 2016 • 15:00

Jezdit, poznávat tratě a získávat jistotu při ovládání nového vozu. Tento úkol stanovil tým LB Trans Racing pro 18letého Patrika Brtníčka, který se letos účastní kompletního programu obou českých seriálů. Zatímco na sprintech se může opřít o zkušenosti z Poháru mládeže a na dosahovaných časech je to znát, ve „velkém“ seriálu začíná úplně od začátku.

žádný příspěvek celý článek »

Když se dostaví důvěra

foto

10. července 2016 • 20:00

Pět týdnů - pro některé hodně, pro jiné málo. Pro soutěžáka, který je zvyklý účastnit se obou domácích seriálů a nevynechat žádnou příležitost k závodění, může takto dlouhá pauza vyvolat až abstinenční příznaky. Není proto divu, že se Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou na start červencové Rally Bohemia upřímně těšili.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing na Bohemce díky Obadalovi vítězný

foto

10. července 2016 • 19:00

Slušovický Minařík racing měl při Rally Bohemia dvojí zastoupení. Lukáš Nekvapil obsadil 6. místo ve třídě 6 a Milan Obadal si odváží z Mladé Boleslavi cenný pohár za vítězství ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Kundlák s Rezkovou na Bohemce stříbrní

foto

10. července 2016 • 17:00

Krásný výsledek vyjeli na Rally Bohemia zástupci KIT racing Ján Kundlák – Michala Rezková s Peugeotem 208 R2. Na konci soutěže převzala smíšená posádka poháry za 2. místo ve třídě, 2. místo v dvoukolkách a vítězství v kategorii juniorů.

žádný příspěvek celý článek »

Nešťastná série bratří Szejů pokračuje

foto

10. července 2016 • 15:00

Výsledky Rally Bohemia, čtvrtého závodu Mistrovství ČR v rally, jsou známy. Bohužel ani tento víkend se GK Forge Roto Rally Teamu nepovedl podle představ. Jarosław a Marcin Szejové chyběli na cílové rampě 43. Rally Bohemia. Všechno zavinila porucha převodovky v sedmém měřeném testu. V té chvíli tým z Visly zaujímal 12. místo absolutně a 4. ve třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Zase brambora, ale chutnější než minule

foto

10. července 2016 • 13:00

Čtvrté místo absolutně, třetí ve své třídě. Stejný výsledek jako na Rallye Hustopeče zopakovala posádka Klokočka Škoda Czech National Teamu i na oblíbené Rallye Bohemia. V okolí Mladé Boleslavi a na Liberecku to však Štajf s Rajnohou měli o poznání těžší než mezi vinicemi a do karet jim nehrála ani nepřízeň osudu v samotném závěru.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Bohemia od JNK Studia

foto

10. července 2016 • 12:00

I přes netradiční formát se nakonec letošní ročník Rally Bohemia vydařil a podél tratí rychlostních zkoušek vedoucích na Liberecku i Mladoboleslavsku se bylo nač dívat. Spoustu zajímavých momentů ze soutěže si můžete připomenout prostřednictvím videa od JNK Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Peugeot Rally Talent opět na stupních vítězů

foto

10. července 2016 • 08:00

Parádní úspěch v podobě třetího místa ve 2WD a stejné pozice ve třídě 6 zaznamenala při 43. Rally Bohemia posádka Autoklub Peugeot Rally Talentu ve složení Filip Mareš – Jan Hloušek.Sehranoudvojici čekal v okolí Mladé Boleslavi start na domácí půdě, což nejlépe dokazoval početný zástup fanoušků, který je na populární „Bohemku“ přišel podpořit.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský s Petrem Glösslem vítězí na slavné Rally Bohemia ve 2WD

foto

9. července 2016 • 09:00

Okolí Mladé Boleslavi o uplynulém víkendu hostilo již 43. ročník Rally Bohemia, jedné z nejnáročnějších soutěží Mistrovství České republiky v rally. Počasí v letošním ročníku hodně zamíchalo kartami, a již tak náročné rychlostní zkoušky se stávaly doslova pastí pro mnoho soutěžních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. s Porsche stříbrný na Rallye Bohemia

foto

8. července 2016 • 20:00

Dramaticky začala letošní Rallye Bohemia když se krátce před startem nad místem konání prohnala silná vichřice. Popadané stromy, spousta větví a listí na trati přidělali vrásky na čele pořadatelům, kteří museli rychle trať zprůjezdnit, ale hlavně posádkám, které stáli před těžkým rozhodování co obout do těchto podmínek za pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

Od Bohemie jsme čekali více

foto

8. července 2016 • 09:00

To byla jedna z prvních slov, kterými Mirek Jakeš ohodnotil výkon posádky v cíli 43. ročníku mladoboleslavské Rally Bohemia. Konečné páté místo a zisk 19 bodů do tabulky mistrovství České republiky však dvojici Jakeš – Ehlová stále drží v boji o medailové příčky v konečném hodnocení letošního domácího šampionátu.

příspěvků: 3 celý článek »

Strhující bitvu o vteřiny rozhodla Kopáčkova smůla

foto

6. července 2016 • 18:00

Ozdobou slavné Rally Bohemia byl v ročníku 2016 souboj o prvenství mezi produkčními vozy. Od první do poslední rychlostní zkoušky zuřila bitva mezi loňskými šampióny Březíkem s Omelkou, které stíhala mladá posádka týmu Duck Racing Subaru ČR Václav Kopáček - Barbora Rendlová. Talentovaní Západočeši po strhujícím finiši zaostali za moravskými soupeři v cíli pouze o tři desetiny vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Břetislav Enge/ Lucie Engovávítězi Rally Bohemia Historic

foto

6. července 2016 • 15:00

Posádka Břetislav Enge / Lucie Engová na Škodě 130 LR zvítězila v absolutní klasifikaci i v rámci Mistrovství České republiky historických automobilů na Rally Bohemia Historic. Model Škoda 130 LR si tak připsal na Bohemii již třetí vítězství v MČR HA v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Lovec rekordů Kopecký slaví triumf s černým vozem Fabia R5

foto

4. července 2016 • 12:00

Lovec rekordů Jan Kopecký se svým úžasným černým vozem Fabia R5 oslavil triumf na domácím podniku značky Škoda. Společně se spolujezdcem Pavlem Dreslerem vyhrál 34letý jezdec počtvrté za sebou Rally Bohemia před branami automobilky Škoda v Mladé Boleslavi. Suverénní tovární posádka tak zůstala i po čtvrtém podniku sezóny českého mistrovství v rally (MČR) neporažená a má ty nejlepší vyhlídky na úspěšnou obhajobu titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký zvítězil v letošním ročníku Rally Bohemia + OHLASY

foto

3. července 2016 • 15:30

Celkem suverénním způsobem opanoval Jan Kopecký letošní ročník Rally Bohemia. Se Škodou Fabia R5 v barvách kultovního Upíru z Feratu nedal svým soupeřům nejmenší šanci. Druhou příčku vybojoval Václav Pech, bronzový stupínek si i díky problémům soupeřů připsal Martin Vlček při premiéře s Fordem Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist