www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 16 - Rocksteel Valašská Rally (RSS)

Mogul dále podporuje Jana Černého

foto

15. dubna 2016 • 12:00

Sezona 2015 byla pro mladého soutěžního jezdce z Příbrami Jana Černého přelomová. Poprvé se posadil do konkurenceschopného vozu, který připravuje profesionální tým, a s podporou silných partnerů absolvoval většinu soutěží MČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli 2016 začíná na Valašce

foto

15. dubna 2016 • 08:00

Pneumatiky značky Pirelli se vyrábějí již od roku 1901 a nikoho nepřekvapí, že už v roce 1907 obsadily stupně vítězů v rallye Peking-Paříž. Pirelli dlouhodobě podporuje závodníky nejen ve světových soutěžích, ale také v České republice, a to v rally, sprintrally i na okruzích. Proto je potěšitelné, že i pro rok 2016 vypsal promotér Motorsport spol. s.r.o. Pohár Pirelli pro oba domácí šampionáty.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatel Valašky vydal almanach o historii soutěže

foto

14. dubna 2016 • 15:00

Dosavadní historii předchozích ročníků populární automobilové soutěže Valašská rally mapuje almanach nazvaný Historie 35 let Valašské rally. Autorem zdařilé publikace je Dušan Póč, dlouholetý člen organizačního výboru valašskomeziříčské, dříve vsetínské rally a zkušený novinář.

žádný příspěvek celý článek »

Domácí sezona začíná týmu Duck Racing na Valašské Rally

foto

14. dubna 2016 • 10:00

Valašská rally je neodmyslitelně spjatá s českou scénou automobilových soutěží a je jedno, zda se jedná o jednodenní, či dvoudenní závod. Podobně jako v nedávné minulosti se bude i letos jednat o soutěž jednodenní a prvního podniku Rallysprint Série sezony 2016 se zúčastní také posádka týmu Duck Racing Lumír Firla se Zdeňkem Jůrkou.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Peugeot Rally Talent 2016 na Valašské rally

foto

13. dubna 2016 • 23:30

Již tento víkend usedne Václav Černín s Jiřím Strossem do soutěžního vozu Peugeot 208 R2 na Valašské rally. Jedná se o první start týmu Autoklub Peugeot Rally Talent v rámci Rallysprint serie.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Junior Team má nové tváře

foto

13. dubna 2016 • 11:00

Autoklub České republiky se neustále snaží podporovat nadějné, mladé závodníky a spolupráce s Českým olympijským výborem je toho důkazem. Pod názvem „Projekty ČOV“ jsou vedeny všechny projekty napříč disciplínami, které jsou financovány z prostředků poskytnutých Autoklubu ČR právě Českým olympijským výborem.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Opel Adam Cup startuje do druhé sezony

foto

12. dubna 2016 • 22:00

Valašská rally, která se jede během nadcházejícího víkendu v okolí Valašského Meziříčí, představuje start největšího značkového šampionátu XTG Opel ADAM Cup do druhé sezony. Do nového ročníku českého rallysprintového mistrovství vyjede více posádek, promotér připravil kvalitnější servisní zázemí, účastníci XTG Opel ADAM Cupu se svezou i v rámci „velkých“ dvoudenních rally.

žádný příspěvek celý článek »

Při Valašce budou k vidění dakarské speciály

foto

12. dubna 2016 • 20:30

Jak známo, s poměrně velkým zájmem fanoušků se setkalo nedávné Setkání českých dakaráků na autodromu v Sosnové u České Lípy. Dakarské posádky teď budou k vidění také při nadcházející Rocksteel – 35. Valašské rally 2016. Tedy již tuto sobotu.

žádný příspěvek celý článek »

CERS Faster Rally Team vyráží s Jakubem Rejlkem na rychlostní zkoušky

foto

12. dubna 2016 • 12:50

Loňský premiérový ročník Rallysprint série celkově vyhrál Ondřej Bisaha s vozem DS3 R3T Max a právě tento vítězný speciál se do sprintů podívá i letos. V nových barvách jej pod hlavičkou CERS Faster Rally Teamu bude vodit známý motoristický novinář Jakub Rejlek.

žádný příspěvek celý článek »

Nadějný jezdec René Dohnal: Stále sbírám zkušenosti

foto

12. dubna 2016 • 10:00

Do širšího okruhu kandidátů na přední umístění v hodnocení dvoukolek v rámci seriálu Autoklub Rallysprint série 2016 při Rocksteel – 35. Valašská rally patří i mladý jezdec René Dohnal z Kunovic u Bystřice pod Hostýnem. V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se představí společně s navigátorem Romanem Švecem na voze Citroën C2 R2 Max se startovním číslem 24. Úřadující český šampion ve třídě 9 pojede pod hlavičkou Autoklubu Junior Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal: Diváci si přijdou v Kopřivnici na své

foto

11. dubna 2016 • 09:40

K favoritům Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 v rámci seriálu Autoklub Rallysprint série (RSS) patří zlínský jezdec Egon Smékal. Zkušený český jezdec v kategorii dvoukolek získal v předloňské sezoně titul mistra České republiky v hodnocení jezdců na vozech s jednou poháněnou nápravou a v jednodenních rallysprintech obsadil dvakrát po sobě druhé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rocksteel Valašskou Rally

foto

10. dubna 2016 • 08:00

Domácí soutěžácká sezóna se konečně blíží ke svému začátku. Prvním mistrovským podnikem bude tradičně Rocksteel Valašská Rally, která bude i v letošním roce zařazena do seriálu Rallysprint série a Poháru 2+. Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek včetně startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Malé ohlédnutí za loňským ročníkem Valašské Rally

foto

9. dubna 2016 • 14:00

Úvodní soutěž české rallyové scény roku 2015, Rocksteel - 34. Valašská rally, se uskutečnila v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína ve dnech 10. až 11. dubna 2015. Opanovala ji česko-slovenská posádka Martin Koči – Lukáš Kostka startující s vozidlem Ford Fiesta R5, která pravidelně startuje v podnicích světového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiální program Rocksteel - 35. Valašské Rally je v prodeji

foto

9. dubna 2016 • 12:00

Oficiální programy Rocksteel – 35. Valašské rally 2016 je možné od soboty 9. dubna odpoledne zakoupit ve vybrané síti čerpacích stanic PHM na Vsetínsku a Novojičínsku.

žádný příspěvek celý článek »

35. Valašská rally přinese řadu novinek

foto

9. dubna 2016 • 10:30

Několik změn či novinek nabídne Rocksteel – 35. Valašská rally 2016. Pracovníky sdělovacích prostředků nejen o nich, ale o také o celkové podobě připravované Valašky, informovali ve čtvrtek 7. dubna ve Zlíně její pořadatelé na tiskové konferenci. Populární rally s centrem ve Valašském Meziříčí otevře novou sezonu rallysportu v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

toplist