www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 16 - Rocksteel Valašská Rally (RSS)

Začaly ostré přípravy 36. Valašské Rally 2017

foto

3. listopadu 2016 • 12:00

Ostrý čas příprav nastal pro 36. ročník Valašské rally 2017. V zorném poli pořadatele, společnosti JTRT pro s.r.o. a organizačního výboru rally vedeného Jaromírem Tomaštíkem, je v těchto dnech zejména výběr tras rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

První akce 36. Valašské Rally 2017 odstartovala

foto

22. října 2016 • 15:00

První ostrý start má za sebou 36. ročník Valašské rally 2017. V těchto dnech byl vyhlášen třetí ročník mezi dětmi a mládeží oblíbené výtvarné soutěže nazvané Nakresli rally. Klání malých a mladých výtvarníků z mateřských, základních a středních škol vyhlásil pořadatel Valašky společnost JTRT pro s.r.o. ve spolupráci se Základní školou Vsetín-Sychrov 97 a Muzeem regionu Valašsko.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr na Valašce stříbrný

foto

21. dubna 2016 • 14:00

Také svůj druhý letošní start proměnil brněnský jezdec Patrik Rujbr v úspěšný závod. V okolí Valašského Meziříčí při 35. Rocksteel Valašská rally 2016 si spolu s Veronikou Římalovou dojeli pro druhé místo v rallysprintové sérii a stejná příčka patří smíšené posádce i ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing si veze z Valašky dva poháry a jednu bramboru

foto

21. dubna 2016 • 12:00

Rallysprintovou sérii letošní sezony opět otevřela Valašská rally a jelikož je tento seriál vypsaný pro vozy s jednou poháněnou nápravou, nemohly ve startovní listině chybět ani posádky usedající do vozů připravovaných Minařík racing teamem. Na kopřivnickém polygonu, kde byla umístěna rychlostní zkouška, ale také servis, rozprostřel tým velký stan, pod kterým se připravovalo sedm závodních vozů. Pojďme se nyní v krátkosti ohlédnout za několika premiérami i jednom velkém zklamání spojenými s Valašskou rally.

žádný příspěvek celý článek »

CERS Faster Rally Team vstoupil do sezóny na bronzové vlně

foto

21. dubna 2016 • 10:20

Start letošní rallyové sezony si dával na čas, o její zahájení se v polovině dubna jako obvykle postarala Valašská rally. S úsměvy na rtech z Kopřivnice a Valašského Meziříčí odjížděl tým CERS Faster Rally Team – tři ze čtyř nasazených posádek totiž dosáhly na stupně vítězů ve svých objemových kategoriích!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rocksteel Valašské Rally od Davida Jeřábka

foto

20. dubna 2016 • 19:30

Nová soutěžní sezóná v České republice konečně začala. V4era odstartovala Rallysprint série a Pohár 2+ při obrozené Rocksteel Valašské Rally, která měla opět sídlo ve Valašském Meziříčí a nově také na polygonu v Kopřivnici. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Černín odjel svoji první rally

foto

20. dubna 2016 • 15:45

O uplynulém víkendu se odjela Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 ve Valašském Meziříčí, a posádka Autoklub Peugeot Rally Talent Václav Černín a Jiří Stross byla u toho. Pro celkem sto soutěžících posádek byla připravena trať dlouhá téměř 240 km a obsahovala osm rychlostních zkoušek. Posádka Autoklub Peugeot Rally Talent startovala premiérově a nenechala se vůbec zahanbit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rocksteel Valašské Rally od Iva Prieložného

foto

20. dubna 2016 • 15:00

Nová soutěžní sezóná v České republice konečně začala. V4era odstartovala Rallysprint série a Pohár 2+ při obrozené Rocksteel Valašské Rally, která měla opět sídlo ve Valašském Meziříčí a nově také na polygonu v Kopřivnici. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií Ivo Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Na Valašce získali Štolfa s Hawlem plný počet bodů

foto

19. dubna 2016 • 14:00

Již po pětatřicáté se uskutečnila populární Valašská rallye, v posledních letech s centrem ve Valašském Meziříčí. Na posádky čekalo na trati osm rychlostních zkoušek, které se jely v úsecích nazvaných Hukvaldy, Tatra, Lešná a Přehrada (všechny dvakrát).

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rocksteel Valašské Rally od Jany Holcrové

foto

19. dubna 2016 • 12:00

Nová soutěžní sezóná v České republice konečně začala. V4era odstartovala Rallysprint série a Pohár 2+ při obrozené Rocksteel Valašské Rally, která měla opět sídlo ve Valašském Meziříčí a nově také na polygonu v Kopřivnici. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií naší stálé redakční spolupracovnice Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci zářili v cíli spokojeností na adresu pořadatelů

foto

19. dubna 2016 • 02:00

Naprostá spokojenost panovala v cíli Rocksteel – 35. Valašská rally 2016, která úspěšně otevřela ve Valašském Meziříčí letošní sezonu šampionátů v českém rallysportu. Nejúspěšnější jezdci Valašky v absolutním pořadí i v hodnocení dvoukolek v rámci Rallysprint série děkovali novým pořadatelům ze společnosti JTRT pro s.r.o. v čele s Jaromírem Tomaštíkem.

žádný příspěvek celý článek »

První zahraniční triumf v XTG Opel ADAM Cupu

foto

18. dubna 2016 • 15:40

Přijela, viděla a zvítězila. Tak by se dalo stručně charakterizovat vystoupení polské dvojice Jerzy Tomaszczyk - Lukasz Sitek v úvodním podniku XTG Opel ADAM Cupu 2016. Na Valašské rally o téměř půl minuty opanovali úvodní podnik, na dalších pozicích skončili Matěj Kamenec a Petr Gargulák.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rocksteel Valašské Rally od Dalibora Benycha

foto

17. dubna 2016 • 16:00

Nová soutěžní sezóná v České republice konečně začala. V4era odstartovala Rallysprint série a Pohár 2+ při obrozené Rocksteel Valašské Rally, která měla opět sídlo ve Valašském Meziříčí a nově také na polygonu v Kopřivnici. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý vítězem Valašské Rally

foto

17. dubna 2016 • 14:00

Valašské Meziříčí v sobotu 16. dubna 2016 hostilo již 35. ročník populární Valašské Rally. Celkem osm rychlostních zkoušek čekalo na účastníky této tradiční rally ve valašských kopcích a v okolí Kopřivnice, kde byla umístěná servisní zóna soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý vítězem 35. Rocksteel Valašské Rally

foto

16. dubna 2016 • 16:35

Závěrečná rychlostní zkouška, navzdory nejrychlejšímu času Romana Odložilíka, jen definitivně stvrdila jednoznačné absolutní vítěze letošní 35. Rocksteel Valašské Rally 2016. Těmi se po zásluze stali Jan Černý s Petrem Černohorským na Škodě Fabia S2000. Vítězem RSS se jasně stali Egon Smékal a Petra Němcová.

žádný příspěvek celý článek »

toplist