www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 16 - Rally Vyškov (RSS)

Vyškovská rally láká na asfalt, šotolinu i kostky

foto

12. května 2016 • 15:00

Ve Vyškově vše připraveno. Tato slova zní z úst členů organizačního výboru XXIV. Rally Vyškov, která se o nadcházejícím víkendu uskuteční jako druhá soutěž Rallysprint serie a Poháru 2+. Seznam přihlášených posádek slibuje hodnotný sport a příslibem kvalitní podívané jsou i tratě. Rozpaky vzbuzuje snad jen předpověď počasí, podle které hrozí na sobotu či minimálně na pátek déšť.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Kostkom do Vyškova

foto

11. května 2016 • 17:15

Slovenský Rufa Sport po roku opäť vyráža na súťaž k našim západným susedom, spoločne s vlaňajším víťazom, Tomášom Kostkom a Fordom Fiesta R5. Vlaňajšia XXIII. Rally Vyškov 2015 sa stala korisťou posádky Tomáš Kostka – Ladislav Kučera na vozidle Ford Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing s Kukučkom a Škodou Fabia R5 do Vyškova

foto

11. května 2016 • 16:30

Tomáš Kukučka, Peter Vejačka a Škoda Fabia R5. Trojica, ktorá sa pod krídlami slovenského KL Racing Rally Teamu predstaví na blížiacej sa Rally Vyškov. KL Racing Rally Team na súťaži u našich západných susedov, na Morave už štartoval.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Černín se připravuje na Rally Vyškov

foto

11. května 2016 • 16:00

Již v pátek 13. května odstartují Václav Černín a Jiří Stross v rámci teamu Autoklub Peugeot Rally Talent na tradiční automobilové soutěži, kterou je XXIV. Rally Vyškov 2016. Ta je součástí Rallysprint série v automobilových soutěžích. Posádky čeká sedm rychlostních zkoušek a celková trať rally o délce přes 180 km. V pátek 13. května 2016 proběhnou administrativní a technické přejímky a také seznamovací jízdy posádek s tratí soutěže. Vlastní soutěž proběhne v sobotu 14. května 2016.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Opel Adam Cup pokračuje ve Vyškově

foto

11. května 2016 • 15:00

XTG Opel Adam Cup 2016 pokračuje po měsíční pauze druhým kláním při Rally Vyškov. Soutěž odstartuje v sobotu 14. května v okolí Vyškova a na startu se objeví sedm pohárových posádek. O reprezentaci značky Opel se na Vyškovsku postarají i dva speciály Opel Adam R2 Andreje Barčáka a Lukáše Nekvapila.

žádný příspěvek celý článek »

toplist