www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 16 - Rally Vyškov (RSS)

Egon Smékal ve Vyškově stříbrný

foto

24. května 2016 • 14:30

Také při druhém letošním rallysprintovém podniku, který se jel ve Vyškově, si zlínská posádka ve složení Egon Smékal- Petra Němcová došla pro poháry za umístění v RSS a třídě 5. Po triumfu na Valašské rally v polovině dubna, to byla tentokráte druhá místa.

žádný příspěvek celý článek »

CERS Faster Rally Team na Vyškovské rally s respektem

foto

23. května 2016 • 13:00

Česká soutěžní sezona se už naplno rozběhla a účastníci Rallysprint série v květnu opět zavítali na Moravu. Rally Vyškov byla druhým dílem seriálu jednodenních podniků, které jsou letos stěžejní pro velkou část posádek CERS Faster Rally Teamu. Zlínská stáj se na vyškovské rally představila s celkem čtyřmi vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr s Veronikou Římalovou ve Vyškově vítězní

foto

21. května 2016 • 13:00

Vítězství v rallysprintové sérii si z druhého podniku letošní sezony, který se jel v okolí Vyškova, odvezla smíšená posádka Patrik Rujbr – Veronika Římalová, startující na voze Renault Clio R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing ve Vyškově s dvěma poháry a jednou bramborou

foto

20. května 2016 • 12:00

Šesti posádkám zajišťoval servis Minařík racing team při druhé rallysprintové soutěži letošního roku ve Vyškově. Na cílovou rampu si pro pohár za umístění ve třídě dojeli Pavel Mika a Petr Krajča, těsně pohár unikl Lukáši Nekvapilovi a Jaroslavu Šopíkovi.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing, Vyškov, Kukučka, 5. a 1. miesto

foto

17. května 2016 • 17:00

Posádka slovenského KL Racing Rally Teamu, Tomáš Kukučka so spolujazdcom Petrom Vejačkom dojazdila na vozidle Škoda Fabia R5 na piatom mieste v rámci Rally Vyškov 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Také ve Vyškově spatřila dvojice Štolfa – Hawel cíl

foto

17. května 2016 • 16:00

Již po čtyřiadvacáté se uskutečnila Rally Vyškov, ale automobilové soutěže mají v tomto městě tradici ještě delší – rallye se zde konaly již v šedesátých letech, v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století zde zase měla centrum Rallye Haná.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport a Tomáš Kostka vo Vyškove absolútne tretí

foto

17. května 2016 • 14:00

Počas víkendu sa konalo druhé kolo českej rallysprintovej série, XXIV. Rally Vyškov 2016, pričom tretie miesto absolútneho poradia v cieli patrilo slovenskému Rufa Sport Teamu a jeho posádke Kostka – Kučera.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing úspěšný na Red Bull Ringu i ve Vyškově

foto

17. května 2016 • 13:00

Pražský tým Duck Racing čekala druhá letošní dvojitá šichta. Zatím co se okruhová část týmu přesunula do Rakouska, na trať Formule 1 Red Bull Ring, tak druhá část týmu čekal další podnik Rallysprint Série ve Vyškově.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

17. května 2016 • 10:00

Rallysprint série a Pohár 2+ pokračoval o uplynulém víkendu při Rally Vyškov. Na náročných hanáckých rychlostních zkouškách byly k vidění napínavé souboje i pěkné sportovní výkony, jak ostatně můžete posoudit z fotografií redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Kamencovi s Jurkou se ve Vyškově podařila odveta

foto

17. května 2016 • 08:00

XTG Opel Adam Cup 2016 pokračoval druhým podnikem – Rally Vyškov. V pohárovém hodnocení došlo k opakování duelu mezi Polákem Jerzym Tomaszczykem a Matějem Kamencem. Tentokrát se v cíli radoval český jezdec, jenž zvítězil s dvousekundovým náskokem. Třetí místo obsadil Patrik Brtníček, pro kterého byla vyškovská soutěž vpravdě domácím kláním.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Vyškov od JNK Studia

foto

15. května 2016 • 01:00

Rallysprint série a pohár 2+ pokračoval v netradičním jarním termínu na vyškovsku. Velmi slušně zaplněná startovní listina předváděla na rychlostních zkouškách Rally Vyškov zajímavé sportovní souboje, jak ostatně můžete posoudit z videa zlinského JNK Studia.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Vyškov vyhrál Odložilík, RSS opanoval Rujbr

foto

14. května 2016 • 23:50

Celkovým vítězem Rally Vyškov se stal Roman Odložilík, který zvítězil stylem start cíl. V rámci hlavní kategorie Rallysprin série zvítězil po napínavém souboji s Egonem Smékalem Patrik Rujbr.

žádný příspěvek celý článek »

KM Racing štartuje vo Vyškove so štvoricou posádok

foto

13. května 2016 • 11:00

Až štyri súťažné posádky nasadí tím KM Racing Slovakia do obľúbenej českej Rally Vyškov, ktorá sa uskutoční už túto sobotu. Zoznam prihlásených sa naplnil stovkou mien.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally láká na asfalt, šotolinu i kostky

foto

12. května 2016 • 15:00

Ve Vyškově vše připraveno. Tato slova zní z úst členů organizačního výboru XXIV. Rally Vyškov, která se o nadcházejícím víkendu uskuteční jako druhá soutěž Rallysprint serie a Poháru 2+. Seznam přihlášených posádek slibuje hodnotný sport a příslibem kvalitní podívané jsou i tratě. Rozpaky vzbuzuje snad jen předpověď počasí, podle které hrozí na sobotu či minimálně na pátek déšť.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Kostkom do Vyškova

foto

11. května 2016 • 17:15

Slovenský Rufa Sport po roku opäť vyráža na súťaž k našim západným susedom, spoločne s vlaňajším víťazom, Tomášom Kostkom a Fordom Fiesta R5. Vlaňajšia XXIII. Rally Vyškov 2015 sa stala korisťou posádky Tomáš Kostka – Ladislav Kučera na vozidle Ford Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist